• Home
  • Mecfoam Ignifugo

Mecfoam Ignifugo

Struktura e brendshme e pëlhurës përdor MECFOAM ZJARRIN, një shkumë poliuretani i cili është i papërshkueshëm nga zjarri. Kjo shkumë ka një rezistencë të lartë ndaj zjarrit dhe ndihmon në ruajtjen e sigurisë dhe parandalimin e përhapjes së flakëve.

MECFOAM ZJARRIN është gjithashtu elastik dhe hipoallergjik, duke e bërë atë të përshtatshme për shfrytëzim dhe përfitim të gjumit të shëndetshëm. Ky material ndihmon në krijimin e një mikroklime ideale në dyshek, duke kontrolluar lagështinë dhe temperaturën dhe duke lejuar ajrin të qarkullojë lirshëm.

Prodhimi i MECFOAM ZJARRIN realizohet me respektin maksimal për shëndetin dhe mjedisin. Ai është i pastër nga substanca toksike dhe mbrojtur nga ndikimet negative. Kjo siguron një mjedis të shëndetshëm për gjumin dhe përbetimin e produktit.

Gjithashtu, shkuma poliuretani MECFOAM ZJARRIN ka shkallë të ndryshme të butësisë, që i përshtaten peshës trupore dhe ofrojnë mbështetje të duhur. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit në trup dhe në përmbushjen e nevojave të individit për një gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm.