Ky super produkt është një zgare ortopedike e veçantë me një profil multistrat ahu. Korniza e zgares është bërë nga një material multistrat ahu, i cili ofron qëndrueshmëri dhe mbështetje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Numri i rrigave në zgare varion, duke filluar nga 14 në versionin standard dhe duke shkuar deri në 28 në versionin dopio. Kjo përshtatet me preferencat dhe nevojat tuaja për mbështetje.

Në strukturën e zgares, rrigat janë të vendosura në multistrat ahu të përkulura me avull dhe janë të futura me guaina plastike për të ndihmuar në mbajtjen e tyre dhe për të parandaluar kërcitjen.

Një nga veçoritë e veçanta të kësaj zgare ortopedike janë katër rriga qendrore të dyfishta. Këto rriga ju lejojnë të kontrolloni ngurtësinë e pjesës së sipërme të zgares. Me ndihmën e rrëshqitësve plastikë të vendosur në to, ju mund të ndryshoni nivelin e mbështetjes në zonën e mesit sipas preferencave tuaja. Kjo ju jep mundësinë për të përshtatur mbështetjen në trupin tuaj dhe për të siguruar një gjumë të këndshëm dhe të relaksuar.

Zgara ortopedike me profil multistrat ahu është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar mbështetje optimale për trupin gjatë gjumit. Struktura e saj të veçantë dhe rrigat e kontrollueshme ju lejojnë të personalizoni nivelin e komoditetit dhe mbështetjes për të përmbushur nevojat tuaja individuale. Kjo zgare është e përshtatshme për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje cilësore për një gjumë të qetë dhe të relaksuar.

BIOS CON REGOLATORI

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Telai Multistrat
Rriga te ngushta
Rriga multistrat
Rregjistrues fortesie
Qendrim horizontal
Rriga te dyfishta
Guaina plastike
Stafa
Kembe

 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE E FIKSE

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA ME PERFORCIM NE PJESEN LOMBARE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Ky super produkt është një zgare ortopedike e veçantë me një profil multistrat ahu. Korniza e zgares është bërë nga një material multistrat ahu, i cili ofron qëndrueshmëri dhe mbështetje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Numri i rrigave në zgare varion, duke filluar nga 14 në versionin standard dhe duke shkuar deri në 28 në versionin dopio. Kjo përshtatet me preferencat dhe nevojat tuaja për mbështetje.

Në strukturën e zgares, rrigat janë të vendosura në multistrat ahu të përkulura me avull dhe janë të futura me guaina plastike për të ndihmuar në mbajtjen e tyre dhe për të parandaluar kërcitjen.

Një nga veçoritë e veçanta të kësaj zgare ortopedike janë katër rriga qendrore të dyfishta. Këto rriga ju lejojnë të kontrolloni ngurtësinë e pjesës së sipërme të zgares. Me ndihmën e rrëshqitësve plastikë të vendosur në to, ju mund të ndryshoni nivelin e mbështetjes në zonën e mesit sipas preferencave tuaja. Kjo ju jep mundësinë për të përshtatur mbështetjen në trupin tuaj dhe për të siguruar një gjumë të këndshëm dhe të relaksuar.

Zgara ortopedike me profil multistrat ahu është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar mbështetje optimale për trupin gjatë gjumit. Struktura e saj të veçantë dhe rrigat e kontrollueshme ju lejojnë të personalizoni nivelin e komoditetit dhe mbështetjes për të përmbushur nevojat tuaja individuale. Kjo zgare është e përshtatshme për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje cilësore për një gjumë të qetë dhe të relaksuar.

PRODUKTE TË NGJASHME