Carcaf 100% Pambuk me Cilesi të Larte dhe Dizajn të Mrekullueshëm

Ky carcaf është një veprë e vërtetë e artit në botën e tekstilit. Përbërë nga 100% pambuk, ky carcaf është një manifestim i kujdesit dhe pasionit për cilësi të lartë. Me një carcaf të poshtë lisho pa llastik dhe një carcaf të lartë lisho, ky produkt ofron një përvojë të pamatuar të komfortit dhe elegancës.

Tekstura e pambukut është shtresuar me kujdes për të siguruar një ndjesi të butë dhe një qëndrueshmëri të vazhdueshme. Kellefi jastiku, i punuar me kujdes të veçantë, vjen në një set prej dy copësh, duke shtuar një prekje shtesë të stilizuar dhe komode.

Carcafi është krijuar duke i dhënë prioritet ndërthurjes së thellë dhe cilesisë së lartë. Pambuku i përdorur është i zgjedhur me kujdes për të garantuar një produkt të qëndrueshëm dhe të mbetur me kohën. Kombinimi i dizajnit të klasit të lartë dhe punës së detajuar e bën këtë carcaf një përzgjedhje ideale për ata që kërkojnë luks dhe komfort në një.

Nëse jeni në kërkim të një pale carcaf të pambukut që përbën një shprehje të vërtetë të stilit dhe cilesisë, ky produkt është zgjedhja e duhur për ju. Çdo detaj është kujdesur me kujdes për të plotësuar standardet më të larta dhe për të ofruar një përvojë të parivale në botën e tekstilit.

Seti eshte i perbere nga:

 1. Carcaf post lisho
 2. Carcaf siper lisho
 3. Kellef jastiku

CARCAF PAMBUK I BARDH ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Pambuk
Ajrosje
Lahet me 30°C

 • PAMBUK

  PELHURE
  • PAMBUK

  SETI CARCAF
  • CARCAF POSHT KENDET LISHO PA LLASTIK
  • CARCAF SIPER KENDET LISHO
  • KELLEF JASTIKU ZARF

 • Veshja Icon

  Pambuk

Carcaf 100% Pambuk me Cilesi të Larte dhe Dizajn të Mrekullueshëm

Ky carcaf është një veprë e vërtetë e artit në botën e tekstilit. Përbërë nga 100% pambuk, ky carcaf është një manifestim i kujdesit dhe pasionit për cilësi të lartë. Me një carcaf të poshtë lisho pa llastik dhe një carcaf të lartë lisho, ky produkt ofron një përvojë të pamatuar të komfortit dhe elegancës.

Tekstura e pambukut është shtresuar me kujdes për të siguruar një ndjesi të butë dhe një qëndrueshmëri të vazhdueshme. Kellefi jastiku, i punuar me kujdes të veçantë, vjen në një set prej dy copësh, duke shtuar një prekje shtesë të stilizuar dhe komode.

Carcafi është krijuar duke i dhënë prioritet ndërthurjes së thellë dhe cilesisë së lartë. Pambuku i përdorur është i zgjedhur me kujdes për të garantuar një produkt të qëndrueshëm dhe të mbetur me kohën. Kombinimi i dizajnit të klasit të lartë dhe punës së detajuar e bën këtë carcaf një përzgjedhje ideale për ata që kërkojnë luks dhe komfort në një.

Nëse jeni në kërkim të një pale carcaf të pambukut që përbën një shprehje të vërtetë të stilit dhe cilesisë, ky produkt është zgjedhja e duhur për ju. Çdo detaj është kujdesur me kujdes për të plotësuar standardet më të larta dhe për të ofruar një përvojë të parivale në botën e tekstilit.

Seti eshte i perbere nga:

 1. Carcaf post lisho
 2. Carcaf siper lisho
 3. Kellef jastiku

PRODUKTE TË NGJASHME