Dysheku “DeLuxe” ka një strukturë të brendshme të përbërë nga susta tradicionale të kapura në mënyrë tredimensionale, duke i dhënë atij forcë dhe stabilitet maksimal. Sistemi i sustave “Bonnel” është i njohur si një sistem klasik i sustave, i cili siguron një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ato jo-deformueshëm. Sustat janë të mbledhura së bashku me një spirale, që siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon funksionimin e tyre. Përfitimet e 700 sustave “Molle” garantohen nga një numër i madh burimesh që lejojnë një shpërndarje të mirë të peshës në shumë pikat mbështetëse. Sistemi “Box” është një strukturë mbështetëse rrethuese, e cila është e përpunuar për të rezistuar ndaj stresit të vazhdueshëm që i nënshtrohet dysheku.

Shkuma viskoelastike “MemoryMec” ndihmon në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin dhe duke krijuar një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lejuar kockat të pushojnë. Ajo gjithashtu rregullon lagështinë dhe mbajti temperaturën e trupit të qëndrueshme.

Shkuma poliuretane “MecFoam” është elastike dhe hipoalergjike, dhe ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Ajo prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin, pasi është pa substanca toksike. Përmes niveleve të ndryshme të butësisë, ajo përshtatet në mënyrë adekuate me stresin e peshës së trupit.

Pëlhura “Trevira Bioactive” është një pëlhurë tapicerie e përbërë nga një fibër higjenike bioaktive. Struktura e veçantë qelizore e saj garanton një efekt cilësor antifungal dhe është e certifikuar.

Banda rrethuese “Perimeter” me frymëmarrje me 6 doreza siguron një qarkullim më të mirë të ajrit rreth dysheku. Tapiceria përdor teknologjinë “3D Space”, një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së pesës dhe të rikthejë formën e saj origjinale.

Dysheku “DeLuxe” ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbeshtetjes, kujdesit për shëndetin dhe komfortit, duke ofruar një përvojë gjumi të përsosur dhe të përshtatshme për nevojat tuaja individuale.

DE LUXE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Susta bonnel
Memory foam
Sfungjer
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Box sistem
I borduar
Doreza
Përdorim dy ane

 • MEMORY FOAM
 • SUSTA BONNEL

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  SUSTA PER M2
  • 230 COPE

 • Veshja Icon

  Trevira Bioactiv

Dysheku “DeLuxe” ka një strukturë të brendshme të përbërë nga susta tradicionale të kapura në mënyrë tredimensionale, duke i dhënë atij forcë dhe stabilitet maksimal. Sistemi i sustave “Bonnel” është i njohur si një sistem klasik i sustave, i cili siguron një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ato jo-deformueshëm. Sustat janë të mbledhura së bashku me një spirale, që siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon funksionimin e tyre. Përfitimet e 700 sustave “Molle” garantohen nga një numër i madh burimesh që lejojnë një shpërndarje të mirë të peshës në shumë pikat mbështetëse. Sistemi “Box” është një strukturë mbështetëse rrethuese, e cila është e përpunuar për të rezistuar ndaj stresit të vazhdueshëm që i nënshtrohet dysheku.

Shkuma viskoelastike “MemoryMec” ndihmon në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin dhe duke krijuar një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lejuar kockat të pushojnë. Ajo gjithashtu rregullon lagështinë dhe mbajti temperaturën e trupit të qëndrueshme.

Shkuma poliuretane “MecFoam” është elastike dhe hipoalergjike, dhe ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Ajo prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin, pasi është pa substanca toksike. Përmes niveleve të ndryshme të butësisë, ajo përshtatet në mënyrë adekuate me stresin e peshës së trupit.

Pëlhura “Trevira Bioactive” është një pëlhurë tapicerie e përbërë nga një fibër higjenike bioaktive. Struktura e veçantë qelizore e saj garanton një efekt cilësor antifungal dhe është e certifikuar.

Banda rrethuese “Perimeter” me frymëmarrje me 6 doreza siguron një qarkullim më të mirë të ajrit rreth dysheku. Tapiceria përdor teknologjinë “3D Space”, një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së pesës dhe të rikthejë formën e saj origjinale.

Dysheku “DeLuxe” ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbeshtetjes, kujdesit për shëndetin dhe komfortit, duke ofruar një përvojë gjumi të përsosur dhe të përshtatshme për nevojat tuaja individuale.

PRODUKTE TË NGJASHME