Dysheku Es është një zgjidhje e avancuar për një gjumë të rehatshëm dhe të cilësisë së lartë. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme që sigurojnë mbeshtetje optimale dhe komoditet.

Shtresa e parë është MemoryMec, një shkumë visko elastike e cila shperndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shkumë ndihmon në uljen e presionit në pika të caktuara të trupit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, ajo rregullon lageshtinë dhe mbajti temperaturën e trupit në nivelin e duhur për një gjumë të qetë dhe të freskët.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale brenda dyshekut. Përveç kësaj, struktura e saj me grade të ndryshueshme të butësisë përshtatet me mjeshtëri me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Sistemi Capitone është një detaj i veçantë i dyshekut Es. Ky sistem është rezultat i punës së kujdesshme dhe të përulur të artizanëve tanë të prodhimit të dyshekëve. Përmes punës manuale me litare shumë rezistente, sistemi Capitone kryen pershkrimin e dyshekut duke e përfshirë dhe mbajtur atë brenda. Kjo siguron që pelhura që mbeshtjell dyshekun të mos deformohet dhe të ruajë jetëgjatësinë e saj. Mungesa e gjerave të cilat bëjnë pikë prishjeje në pelhurë siguron një pamje të përsosur dhe të përhershme.

Pelhura e quajtur Soft Care është pjesa që mbështjell dyshekun Es. Kjo pelhurë është e realizuar me fibre viskoze të ajroseshme dhe të thithëse, duke i dhënë një prekje të butë dhe të rehatshme. Estetika e saj ngjashëm me seta i jep përdoruesit një ndjesi të mrekullueshme butësie.

Dysheku gjithashtu ka një fasho perimetrale të ajrosur me 4 doreza, që siguron një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Kjo ndihmon në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë në dyshek, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë.

Përfundimisht, veshja e dyshekut është e realizuar me teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë në shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron që dysheku të mbajë formën e tij dhe të ofrojë përshtatje dhe komoditet të vazhdueshëm.

Dysheku Es vjen në madhësinë H23, duke ofruar një zgjidhje të përsosur për një gjumë të cilësisë së lartë dhe përmbushjen e nevojave të trupit tuaj.

ES

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Memory foam
Sfungjer
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Me zinxhir
Lahet me 30°C
Doreza

 • MEMORY FOAM
 • POLIURETAN

  LARTESI
  • H 22 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 6

 • Veshja Icon

  Soft Care

Dysheku Es është një zgjidhje e avancuar për një gjumë të rehatshëm dhe të cilësisë së lartë. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme që sigurojnë mbeshtetje optimale dhe komoditet.

Shtresa e parë është MemoryMec, një shkumë visko elastike e cila shperndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shkumë ndihmon në uljen e presionit në pika të caktuara të trupit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, ajo rregullon lageshtinë dhe mbajti temperaturën e trupit në nivelin e duhur për një gjumë të qetë dhe të freskët.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale brenda dyshekut. Përveç kësaj, struktura e saj me grade të ndryshueshme të butësisë përshtatet me mjeshtëri me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Sistemi Capitone është një detaj i veçantë i dyshekut Es. Ky sistem është rezultat i punës së kujdesshme dhe të përulur të artizanëve tanë të prodhimit të dyshekëve. Përmes punës manuale me litare shumë rezistente, sistemi Capitone kryen pershkrimin e dyshekut duke e përfshirë dhe mbajtur atë brenda. Kjo siguron që pelhura që mbeshtjell dyshekun të mos deformohet dhe të ruajë jetëgjatësinë e saj. Mungesa e gjerave të cilat bëjnë pikë prishjeje në pelhurë siguron një pamje të përsosur dhe të përhershme.

Pelhura e quajtur Soft Care është pjesa që mbështjell dyshekun Es. Kjo pelhurë është e realizuar me fibre viskoze të ajroseshme dhe të thithëse, duke i dhënë një prekje të butë dhe të rehatshme. Estetika e saj ngjashëm me seta i jep përdoruesit një ndjesi të mrekullueshme butësie.

Dysheku gjithashtu ka një fasho perimetrale të ajrosur me 4 doreza, që siguron një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Kjo ndihmon në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë në dyshek, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë.

Përfundimisht, veshja e dyshekut është e realizuar me teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë në shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron që dysheku të mbajë formën e tij dhe të ofrojë përshtatje dhe komoditet të vazhdueshëm.

Dysheku Es vjen në madhësinë H23, duke ofruar një zgjidhje të përsosur për një gjumë të cilësisë së lartë dhe përmbushjen e nevojave të trupit tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME