Dysheku Evolve është një risi në koleksionin tonë të dyshekeve pa sista, ofruar si zgjidhje moderne për një gjumë të rehatshëm. Ky dyshek është plotësisht pa susta, duke garantuar një përvojë gjumi të shkëlqyer dhe qëndrueshme.

Struktura e brendshme e dysheku Evolve është e përbërë nga një bllok i vetëm me një qëndrueshmëri të lartë. Ky bllok ofron mbështetje të përsosur dhe përshtatet me formën e trupit gjatë gjumit, duke siguruar komoditet dhe përkrahje optimale për gjumë të shëndetshëm.

Pelhura e dysheku është e përbërë nga pambuku i thurur në tërë sipërfaqen e dyshekut me fije karboni. Fibrat e karbonit kanë një veprim pozitiv në trupin tonë, duke ndihmuar në shkarkimin e energjive negative të grumbulluara gjatë ditës. Kjo pëlhurë vepron si një filtrues i energjisë negative, duke përmirësuar ndjenjën e qetësisë dhe relaksimit gjatë gjumit.

Brenda strukturës së pelhurës, gjendet një shtresë e trapuruar me fibrat antialergjike, e cila ndihmon në parandalimin e reaksioneve alergjike gjatë gjumit. Kjo ndihmon në sigurimin e një ambienti të pastër dhe të sigurt gjatë gjumit, duke garantuar qëndrueshmëri dhe komoditet.

Brumi ose blloku që përdoret në brendësi të dysheku është i përbërë nga poliuretani i shpërndarë. Ky material është i rezistueshëm ndaj shtypjes dhe natyrshëm antialergjik. Përdorimi i këtij materiali siguron një mbështetje të mirë për trupin dhe një ndjesi të përsosur të komoditetit gjatë gjumit.

Dysheku Evolve është i përshtatshëm për peshat normale trupore, duke ofruar një kombinim të mirë të mbështetjes dhe komfortit për personat me trupa të mesëm.

Dysheku është i pajisur me doreza të përbëra nga e njëjta pëlhurë si pjesa e sipërme e dysheku, duke siguruar përshtatje të plotë dhe një frymemarrje të mirë të dyshekut. Sistemi inovativ i ajrosjes 3D siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë dyshekun, duke përmirësuar freskinë dhe higjienën gjatë gjumit.

Dysheku Evolve vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Mund ta vendosni direkt në krevat dhe të përjetojmë përvojën e një gjumi të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

EVOLVE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Sfungjer
Ajrosje
Doreza
I borduar
Pa zinxhir
Pastrim i kontrolluar

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

  • Veshja Icon

    Karbon

Dysheku Evolve është një risi në koleksionin tonë të dyshekeve pa sista, ofruar si zgjidhje moderne për një gjumë të rehatshëm. Ky dyshek është plotësisht pa susta, duke garantuar një përvojë gjumi të shkëlqyer dhe qëndrueshme.

Struktura e brendshme e dysheku Evolve është e përbërë nga një bllok i vetëm me një qëndrueshmëri të lartë. Ky bllok ofron mbështetje të përsosur dhe përshtatet me formën e trupit gjatë gjumit, duke siguruar komoditet dhe përkrahje optimale për gjumë të shëndetshëm.

Pelhura e dysheku është e përbërë nga pambuku i thurur në tërë sipërfaqen e dyshekut me fije karboni. Fibrat e karbonit kanë një veprim pozitiv në trupin tonë, duke ndihmuar në shkarkimin e energjive negative të grumbulluara gjatë ditës. Kjo pëlhurë vepron si një filtrues i energjisë negative, duke përmirësuar ndjenjën e qetësisë dhe relaksimit gjatë gjumit.

Brenda strukturës së pelhurës, gjendet një shtresë e trapuruar me fibrat antialergjike, e cila ndihmon në parandalimin e reaksioneve alergjike gjatë gjumit. Kjo ndihmon në sigurimin e një ambienti të pastër dhe të sigurt gjatë gjumit, duke garantuar qëndrueshmëri dhe komoditet.

Brumi ose blloku që përdoret në brendësi të dysheku është i përbërë nga poliuretani i shpërndarë. Ky material është i rezistueshëm ndaj shtypjes dhe natyrshëm antialergjik. Përdorimi i këtij materiali siguron një mbështetje të mirë për trupin dhe një ndjesi të përsosur të komoditetit gjatë gjumit.

Dysheku Evolve është i përshtatshëm për peshat normale trupore, duke ofruar një kombinim të mirë të mbështetjes dhe komfortit për personat me trupa të mesëm.

Dysheku është i pajisur me doreza të përbëra nga e njëjta pëlhurë si pjesa e sipërme e dysheku, duke siguruar përshtatje të plotë dhe një frymemarrje të mirë të dyshekut. Sistemi inovativ i ajrosjes 3D siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë dyshekun, duke përmirësuar freskinë dhe higjienën gjatë gjumit.

Dysheku Evolve vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Mund ta vendosni direkt në krevat dhe të përjetojmë përvojën e një gjumi të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME