Ky dyshek i përparuar është një krijim teknologjik i veçantë i cili përdor një kombinim të shumë karakteristikave inovative për të siguruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme. Për të përshkruar me detaje:

Perimetri i Frymëmarrjes me 8 Dorza: Ky dyshek ka një strukturë inovative që përfshin 8 dorza në perimetrin e tij, duke siguruar një frymëmarrje të lehtë dhe efikase gjatë gjumit. Kjo karakteristikë e veçantë rrit cirkulimin e ajrit dhe përmirëson oksigjenimin gjatë natës.

3D Space: Struktura tre-dimensionale e dysheku lejon një pëlhurë të përshtatshme, duke reaguar ndaj shtypjes së peshe dhe duke kthyer formën origjinale pas përdorimit. Ky aspekt teknologjik siguron një përputhje dhe mbështetje të përshtatshme për çdo pozicion gjatë gjumit.

Susta të Pavarur: Sistemi i mbylljes individuale të sustave në qeset e pëlhurës siguron një reagim progresiv dhe vetë-modelues, duke përshtatur me formën e trupit dhe duke ofruar një eksperiencë të personalizuar për secilin person.

Shtatë Zona: Grupi i sustave të shpërndara në shtatë zona përgjigjet me shtytje në përpjesëtim me peshën, duke ndihmuar në mbështetjen e trupit në mënyrë ekuilibruar dhe në përputhje me sinuozitetin natyral të trupit.

Sistemi Box: Struktura mbështetëse rrethuese jo deformueshme e quajtur “Sistemi Box” është projektuar për të rezistuar sforcimeve të shpeshta dhe për të mbajtur formën e dysheku, duke siguruar një mbështetje të qëndrueshme dhe komode.

Memorymec Shkuma Viskoelastike: Shkuma viskoelastike “Memorymec” shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin dhe duke ofruar një masazh natyral që përmirëson qarkullimin e gjakut dhe relakson muskujt.

Mecfoam Poliuretani: Poliuretani “Mecfoam” është një material elastik dhe hipoallergjik, i krijuar me respekt për shëndetin dhe mjedisin. Me shkalla të ndryshme të butësisë, ai reagon në mënyrë efikase ndaj stresit të peshës trupore.

Sistemi Capitonnè: Ky dyshek është përfunduar me një sistem të quajtur “Capitonnè”, i punuar me dorë, që siguron një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme për pëlhurën e dysheku. Kjo karakteristikë e ndihmon në mbajtjen e formës së dysheku dhe parandalon deformimin.

Pëlhura Be Cool Air Flow Control: Pëlhura termorregulluese “Be Cool Air Flow Control” ofron një mikroklimë konstante gjatë gjumit, duke menaxhuar lagështinë dhe duke ruajtur një temperaturë të përshtatshme për gjumë të rehatshëm. Kjo është sidomos e dobishme për ata që mund të vuajnë nga djersitjet e rënda gjatë natës.

EXCELENT

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Memory foam
800 Susta të pavarura
7 Zona te diferencuara
Kapitone
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Box sistem
I borduar
Doreza
Përdorim dy ane

 • MEMORY FOAM
 • SUSTA TE PAVARURA

  LARTESI
  • H 27 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 7

  SUSTA PER M2
  • 1053 COPE

  PELHURE
  • BE COOL AIR FLOW CONTROL

 • Veshja Icon

  Kashmir

Ky dyshek i përparuar është një krijim teknologjik i veçantë i cili përdor një kombinim të shumë karakteristikave inovative për të siguruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme. Për të përshkruar me detaje:

Perimetri i Frymëmarrjes me 8 Dorza: Ky dyshek ka një strukturë inovative që përfshin 8 dorza në perimetrin e tij, duke siguruar një frymëmarrje të lehtë dhe efikase gjatë gjumit. Kjo karakteristikë e veçantë rrit cirkulimin e ajrit dhe përmirëson oksigjenimin gjatë natës.

3D Space: Struktura tre-dimensionale e dysheku lejon një pëlhurë të përshtatshme, duke reaguar ndaj shtypjes së peshe dhe duke kthyer formën origjinale pas përdorimit. Ky aspekt teknologjik siguron një përputhje dhe mbështetje të përshtatshme për çdo pozicion gjatë gjumit.

Susta të Pavarur: Sistemi i mbylljes individuale të sustave në qeset e pëlhurës siguron një reagim progresiv dhe vetë-modelues, duke përshtatur me formën e trupit dhe duke ofruar një eksperiencë të personalizuar për secilin person.

Shtatë Zona: Grupi i sustave të shpërndara në shtatë zona përgjigjet me shtytje në përpjesëtim me peshën, duke ndihmuar në mbështetjen e trupit në mënyrë ekuilibruar dhe në përputhje me sinuozitetin natyral të trupit.

Sistemi Box: Struktura mbështetëse rrethuese jo deformueshme e quajtur “Sistemi Box” është projektuar për të rezistuar sforcimeve të shpeshta dhe për të mbajtur formën e dysheku, duke siguruar një mbështetje të qëndrueshme dhe komode.

Memorymec Shkuma Viskoelastike: Shkuma viskoelastike “Memorymec” shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin dhe duke ofruar një masazh natyral që përmirëson qarkullimin e gjakut dhe relakson muskujt.

Mecfoam Poliuretani: Poliuretani “Mecfoam” është një material elastik dhe hipoallergjik, i krijuar me respekt për shëndetin dhe mjedisin. Me shkalla të ndryshme të butësisë, ai reagon në mënyrë efikase ndaj stresit të peshës trupore.

Sistemi Capitonnè: Ky dyshek është përfunduar me një sistem të quajtur “Capitonnè”, i punuar me dorë, që siguron një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme për pëlhurën e dysheku. Kjo karakteristikë e ndihmon në mbajtjen e formës së dysheku dhe parandalon deformimin.

Pëlhura Be Cool Air Flow Control: Pëlhura termorregulluese “Be Cool Air Flow Control” ofron një mikroklimë konstante gjatë gjumit, duke menaxhuar lagështinë dhe duke ruajtur një temperaturë të përshtatshme për gjumë të rehatshëm. Kjo është sidomos e dobishme për ata që mund të vuajnë nga djersitjet e rënda gjatë natës.

PRODUKTE TË NGJASHME