Flick Flack jane nje bashkesi zgarash e dizajnuar për përdorim të përshtatshëm dhe të shpejtë, e cila ofron një gamë të gjerë të mundësive për përdorim të dyfishtë. Një nga karakteristikat kryesore të kësaj zgare është aftësia për të shërbyer si një krevat dopio, duke përdorur dy zgara të hapura. Ky aspekt e bën të idealizuar për perdorim te shpejt dhe komod, ku ka nevojë për vendosjen e shpejtë të dy krevateve.

Zgara është e pajisur me rrota praktike, që e bëjnë të lehtë nxherrjen e krevateve dhe zhvendosjen e tyre. Kjo është një përparësi e madhe kur keni nevojë të lëvizni zgaren në terren të ndryshëm ose të ndryshoni vendndodhjen e krevateve.

Hapja e zgares lehtësohet nga një dorezë dhe susta Cordura, të cilat janë përdorura me qëllim të lehtësimit të procesit. Përdorimi i një transmetimi të mekanizmit lejon një lëvizje shumë të përshtatshme dhe praktike, duke e bërë zgaren të gatshme për përdorim në pak çaste.

Përveç kësaj, zgara e hapur, i lejon zgares se levizshme të arrini një lartësi të barabarte, duke krijuar kështu një platformë mbështetje të dyfishtë. Ky aspekt siguron komoditet dhe siguri për të dy përdoruesit e krevateve.

Në përgjithësi, ky produkt ofron një zgjidhje të shpejtë dhe të përshtatshme për të krijuar ambientin e përshtatshëm për gjumë, duke kombinuar dizajnin inteligjent me përdorimin e materialeve cilësore për një përvojë të përkryer per ambientet e vogla

FLICK FLACK

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Dy zgara
Zgara fikse
Zgara me levizje
Kembe levizese
Qendrim horizontal
Profil katror
Rriga te ngushta
Rriga multistrat
Rrota
Levizje mekanike
Boje pluhur jo toksike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE SI SIRTAR

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Flick Flack jane nje bashkesi zgarash e dizajnuar për përdorim të përshtatshëm dhe të shpejtë, e cila ofron një gamë të gjerë të mundësive për përdorim të dyfishtë. Një nga karakteristikat kryesore të kësaj zgare është aftësia për të shërbyer si një krevat dopio, duke përdorur dy zgara të hapura. Ky aspekt e bën të idealizuar për perdorim te shpejt dhe komod, ku ka nevojë për vendosjen e shpejtë të dy krevateve.

Zgara është e pajisur me rrota praktike, që e bëjnë të lehtë nxherrjen e krevateve dhe zhvendosjen e tyre. Kjo është një përparësi e madhe kur keni nevojë të lëvizni zgaren në terren të ndryshëm ose të ndryshoni vendndodhjen e krevateve.

Hapja e zgares lehtësohet nga një dorezë dhe susta Cordura, të cilat janë përdorura me qëllim të lehtësimit të procesit. Përdorimi i një transmetimi të mekanizmit lejon një lëvizje shumë të përshtatshme dhe praktike, duke e bërë zgaren të gatshme për përdorim në pak çaste.

Përveç kësaj, zgara e hapur, i lejon zgares se levizshme të arrini një lartësi të barabarte, duke krijuar kështu një platformë mbështetje të dyfishtë. Ky aspekt siguron komoditet dhe siguri për të dy përdoruesit e krevateve.

Në përgjithësi, ky produkt ofron një zgjidhje të shpejtë dhe të përshtatshme për të krijuar ambientin e përshtatshëm për gjumë, duke kombinuar dizajnin inteligjent me përdorimin e materialeve cilësore për një përvojë të përkryer per ambientet e vogla

PRODUKTE TË NGJASHME