Krevati Ghost Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat kombinon një krevat të plotë me një divan të sigurt në një produkt të vetëm, duke ju ofruar mundësinë për të përdorur hapësirën në mënyrë maksimale në ambientet e shtëpisë suaj.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, i cili ju mundëson të keni një krevat të plotë dhe komod për pushim të mirëfilltë. Në krahun tjetër, ai ju ofron një divan të sigurt në 100%, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për momentet kur dëshironi të relaksoheni ose të pranoni mysafirët tuaj. Gjithashtu, mekanizmi automatik i krevatit Play Sofa ju mundëson të shfrytëzoni hapësirën në mënyrë maksimale, duke i dhënë shtëpisë suaj një aspekt të përsosur.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë rezistent. Pjesa e poshtme e zgares ortopedike është e pajisur me këmbë të montuara, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të përsosur për zgaren dhe të gjithë strukturën e krevatit. Këto këmbë janë të vendosura në anësore të krevatit dhe janë shumë praktike në lëvizje.

Kur hapni krevatin, këto këmbë fillimisht fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik, duke i dhënë krevatit stabilitet të madh në vetvete dhe veçanërisht këmbëve. Kjo siguron një eksperiencë të sigurt dhe të rehatshme për ju gjatë përdorimit të krevatit. Kur krevati zvogëlohet në pozicionin e perdorimit, divani mbyllet automatikisht pa nevojë për ndonjë lëvizje të shtesë. Divani formohet në mënyrë të plotë dhe është shumë komod në madhësi dhe pozicionim.

Divani i krevatit Ghost Sofa ka një strukturë të plotë të vetën, e cila bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kombinimi i këtyre dy elementëve krijon një sistem të përsosur të krevatit, divanit dhe dollapit në të njëjtën kohë. Kjo zgjidhje e inteligjentë ruajt maksimalisht hapësirën në ambientet e shtëpisë, duke ju lejuar të shfrytëzoni çdo qëndër të saj në mënyrë efikase.

Për të shtuar një element shtesë, sistemi i Krevatit Ghost Sofa është i pajisur me një motor elektrik të avancuar që ju mundëson të lëvizni krevatin me lehtësi dhe komoditet. Ky motor elektrik ndihmon në transformimin e krevatit në pozicionin e dëshiruar, duke ju ofruar një eksperiencë më të rehatshme dhe të personalizuar të përdorimit të tij. Përveç kësaj, mekanizmi automatik i lëvizjes ju lejon të përdorni të njëjtin hapësirë për funksione të ndryshme, si pushimi, gjumi, ose pritja e mysafirëve.

Rrigat e përdorura në krevatin Ghost Sofa janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe qëndrueshmërinë e tij. Ky material siguron një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për të gjithë strukturën e krevatit.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke ju lejuar të përdorni të njëjtin dhomë për shumë funksione të ndryshme. Krevati është i pozicionuar automatikisht në kështjellën e krijuar për të, duke kursyer hapësirë në ambientet e shtëpisë suaj dhe ofruar një zgjidhje të përsosur për hapesirat e vogla.

Krevati Ghost Sofa ka nevoje per një kafaz melamin ose multistrat në të cilin qëndron krevati kur është në pozicion të mbyllur. Ky kafaz siguron që krevati të ruajë formën e tij dhe të mbetet i sigurt dhe i mbrojtur, duke e bërë atë të gatshëm për përdorim kur ju keni nevojë.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale të Krevatit Ghost Sofa është një zgjidhje e jashtëzakonshme për hapësirat e vogla. Ky produkt kombinon stilin, funksionalitetin dhe komoditetin për të krijuar një eksperiencë të mrekullueshme të gjumit dhe pushimit në shtëpinë tuaj.

GHOST SOFA ELECTRA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga te ngushta
Rriga multistrat
Mekanizem krevati
Levizje mekanike
Mekanizmi divanit
Hapje vertikale
Kembe levizese e sheshte
Hapje 90°
Mbyllje 90°
Profil katror
Motorr
Buton komandimi

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE SI DOLLAP

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

  TEKNOLOGJIA E LEVIZJES DIVANIT
  • LEVIZJE AUTOMATIKE

Krevati Ghost Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat kombinon një krevat të plotë me një divan të sigurt në një produkt të vetëm, duke ju ofruar mundësinë për të përdorur hapësirën në mënyrë maksimale në ambientet e shtëpisë suaj.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, i cili ju mundëson të keni një krevat të plotë dhe komod për pushim të mirëfilltë. Në krahun tjetër, ai ju ofron një divan të sigurt në 100%, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për momentet kur dëshironi të relaksoheni ose të pranoni mysafirët tuaj. Gjithashtu, mekanizmi automatik i krevatit Play Sofa ju mundëson të shfrytëzoni hapësirën në mënyrë maksimale, duke i dhënë shtëpisë suaj një aspekt të përsosur.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë rezistent. Pjesa e poshtme e zgares ortopedike është e pajisur me këmbë të montuara, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të përsosur për zgaren dhe të gjithë strukturën e krevatit. Këto këmbë janë të vendosura në anësore të krevatit dhe janë shumë praktike në lëvizje.

Kur hapni krevatin, këto këmbë fillimisht fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik, duke i dhënë krevatit stabilitet të madh në vetvete dhe veçanërisht këmbëve. Kjo siguron një eksperiencë të sigurt dhe të rehatshme për ju gjatë përdorimit të krevatit. Kur krevati zvogëlohet në pozicionin e perdorimit, divani mbyllet automatikisht pa nevojë për ndonjë lëvizje të shtesë. Divani formohet në mënyrë të plotë dhe është shumë komod në madhësi dhe pozicionim.

Divani i krevatit Ghost Sofa ka një strukturë të plotë të vetën, e cila bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kombinimi i këtyre dy elementëve krijon një sistem të përsosur të krevatit, divanit dhe dollapit në të njëjtën kohë. Kjo zgjidhje e inteligjentë ruajt maksimalisht hapësirën në ambientet e shtëpisë, duke ju lejuar të shfrytëzoni çdo qëndër të saj në mënyrë efikase.

Për të shtuar një element shtesë, sistemi i Krevatit Ghost Sofa është i pajisur me një motor elektrik të avancuar që ju mundëson të lëvizni krevatin me lehtësi dhe komoditet. Ky motor elektrik ndihmon në transformimin e krevatit në pozicionin e dëshiruar, duke ju ofruar një eksperiencë më të rehatshme dhe të personalizuar të përdorimit të tij. Përveç kësaj, mekanizmi automatik i lëvizjes ju lejon të përdorni të njëjtin hapësirë për funksione të ndryshme, si pushimi, gjumi, ose pritja e mysafirëve.

Rrigat e përdorura në krevatin Ghost Sofa janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe qëndrueshmërinë e tij. Ky material siguron një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për të gjithë strukturën e krevatit.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke ju lejuar të përdorni të njëjtin dhomë për shumë funksione të ndryshme. Krevati është i pozicionuar automatikisht në kështjellën e krijuar për të, duke kursyer hapësirë në ambientet e shtëpisë suaj dhe ofruar një zgjidhje të përsosur për hapesirat e vogla.

Krevati Ghost Sofa ka nevoje per një kafaz melamin ose multistrat në të cilin qëndron krevati kur është në pozicion të mbyllur. Ky kafaz siguron që krevati të ruajë formën e tij dhe të mbetet i sigurt dhe i mbrojtur, duke e bërë atë të gatshëm për përdorim kur ju keni nevojë.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale të Krevatit Ghost Sofa është një zgjidhje e jashtëzakonshme për hapësirat e vogla. Ky produkt kombinon stilin, funksionalitetin dhe komoditetin për të krijuar një eksperiencë të mrekullueshme të gjumit dhe pushimit në shtëpinë tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME