Dysheku me pak cm lartësi dhe një përvojë të relaksit dhe komoditetit të jashtëzakonshme është një produkt i shkëlqyeshëm me karakteristika të veçanta.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 18 cm. Ky material shumë i veçantë ka shumë përfitime për përdoruesin. Së pari, është i ajrosur, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Së dyti, është antialergjik, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ndihmuan në një gjumë të paqetë. Së treti, ky material është elastik, duke u përshtatur mirë me format dhe lëvizjet e trupit, duke ofruar një përkrahje optimale. Dhe së fundi, është rezistent në kohë, duke ruajtur formën dhe cilësinë e tij gjatë përdorimit të gjatë.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke u përbërë nga 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo ndihmon në përkrahjen e duhur të pjesëve të trupit dhe parandalon probleme të tilla si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, përkrahja e mirë dhe qarkullimi i gjakut i përmirësuar sigurojnë një ndjesi të mahnitshme të komoditetit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces natyral që eliminon rrezikun e alergjisë dhe shkatërron substancat organike, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës garanton një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e paisur me zinxhir nga të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materiali që përdoret në pëlhurën e dyshekut, duke kombinuar pambukun dhe poliesterin. Ky material ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut është e qëndrueshme dhe lehtë për t’u pastruar, duke siguruar një përvojë të përshtatshme të përdorimit.

Dysheku me pak cm lartësi dhe elementet e tij të veçanta, si struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH, sigurojnë një pushim të papërsëritshëm dhe një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe relaksit për të gjithë ata që e përdorin.

GOMMA LATTICE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Dysheku me pak cm lartësi dhe një përvojë të relaksit dhe komoditetit të jashtëzakonshme është një produkt i shkëlqyeshëm me karakteristika të veçanta.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 18 cm. Ky material shumë i veçantë ka shumë përfitime për përdoruesin. Së pari, është i ajrosur, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Së dyti, është antialergjik, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ndihmuan në një gjumë të paqetë. Së treti, ky material është elastik, duke u përshtatur mirë me format dhe lëvizjet e trupit, duke ofruar një përkrahje optimale. Dhe së fundi, është rezistent në kohë, duke ruajtur formën dhe cilësinë e tij gjatë përdorimit të gjatë.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke u përbërë nga 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo ndihmon në përkrahjen e duhur të pjesëve të trupit dhe parandalon probleme të tilla si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, përkrahja e mirë dhe qarkullimi i gjakut i përmirësuar sigurojnë një ndjesi të mahnitshme të komoditetit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces natyral që eliminon rrezikun e alergjisë dhe shkatërron substancat organike, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës garanton një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e paisur me zinxhir nga të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materiali që përdoret në pëlhurën e dyshekut, duke kombinuar pambukun dhe poliesterin. Ky material ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut është e qëndrueshme dhe lehtë për t’u pastruar, duke siguruar një përvojë të përshtatshme të përdorimit.

Dysheku me pak cm lartësi dhe elementet e tij të veçanta, si struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH, sigurojnë një pushim të papërsëritshëm dhe një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe relaksit për të gjithë ata që e përdorin.

PRODUKTE TË NGJASHME