Dysheku HC është një zgjedhje e veçantë për hotelet, i krijuar me rezistencë të gjatë dhe materialet e përdorura janë të rezistenta ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës. Struktura e saj e veçantë qelizore garanton një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Kjo pëlhurë siguron një mbrojtje shtesë dhe siguri në rast të emergjencave me zjarr.

Sistemi BONNEL është një sistem klasik i sustave, ku secila shtyllë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i kromuar. Ky sistem siguron një qarkullim të lartë të ajrit dhe përmirëson mbështetjen. Sustat janë mbledhur me një spirale, duke siguruar një bashkim të përsosur dhe optimizuar punën e tyre. Përdorimi i 700 sustave siguron një shpërndarje më të mirë të peshës në një numër të lartë të pikave mbështetëse.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese, jo e deformueshme, e krijuar për të përballuar shtypjet e shpeshta që i nënshtrohet dysheku. Kjo strukturë siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe i fortë në kohë.

Fasho PERIMETRALE ofron një ajerosje maksimale, me 6 doreza, dhe garanton një qarkullim më të mirë të ajrit në të gjithë dysheku. Veshja e pëlhurës përdor teknologjinë më të fundit 3D për të siguruar një ajerosje të shkëlqyer dhe komoditet të lartë për përdoruesin.

Ajerosja 3D është një strukturë e veçantë tre-dimensionale që lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo teknologji e avancuar siguron një përkulje dhe mbeshtetje optimale në të gjithë sipërfaqen e dysheku.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Clesse 1 IM. Ky certifikatë garanton se dysheku përmbush standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë, duke ofruar një zgjidhje të besueshme dhe cilësore për industrinë hoteliere.

HC ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Susta bonnel
Sfungjer
Box sistem
Ajrosje e brëndëshme
Ajrosje
Ariator
I borduar
Doreza
Përdorim dy ane

 • SUSTA BONNEL

  LARTESI
  • H 23 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 7

 • Veshja Icon

  Trevira Cs Ignitex

Dysheku HC është një zgjedhje e veçantë për hotelet, i krijuar me rezistencë të gjatë dhe materialet e përdorura janë të rezistenta ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës. Struktura e saj e veçantë qelizore garanton një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Kjo pëlhurë siguron një mbrojtje shtesë dhe siguri në rast të emergjencave me zjarr.

Sistemi BONNEL është një sistem klasik i sustave, ku secila shtyllë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i kromuar. Ky sistem siguron një qarkullim të lartë të ajrit dhe përmirëson mbështetjen. Sustat janë mbledhur me një spirale, duke siguruar një bashkim të përsosur dhe optimizuar punën e tyre. Përdorimi i 700 sustave siguron një shpërndarje më të mirë të peshës në një numër të lartë të pikave mbështetëse.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese, jo e deformueshme, e krijuar për të përballuar shtypjet e shpeshta që i nënshtrohet dysheku. Kjo strukturë siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe i fortë në kohë.

Fasho PERIMETRALE ofron një ajerosje maksimale, me 6 doreza, dhe garanton një qarkullim më të mirë të ajrit në të gjithë dysheku. Veshja e pëlhurës përdor teknologjinë më të fundit 3D për të siguruar një ajerosje të shkëlqyer dhe komoditet të lartë për përdoruesin.

Ajerosja 3D është një strukturë e veçantë tre-dimensionale që lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo teknologji e avancuar siguron një përkulje dhe mbeshtetje optimale në të gjithë sipërfaqen e dysheku.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Clesse 1 IM. Ky certifikatë garanton se dysheku përmbush standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë, duke ofruar një zgjidhje të besueshme dhe cilësore për industrinë hoteliere.

PRODUKTE TË NGJASHME