Dysheku me pak cm lartësi dhe fokusin e tij në relaks dhe konfort është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 20 cm. Shkuma e lattice ka shumë veti të mira që i japin asaj një avantazh të madh. Ajo është e ajrosshme, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Ajo gjithashtu është antialergjike, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ofrojë një gjumë të qetë dhe të paqetë. Shtresa e lattice është elastike, duke u përshtatur mirë me formën dhe lëvizjet e trupit dhe duke siguruar një përkrahje të përsosur. Në të njëjtën kohë, ajo është shumë rezistente në kohë, duke mbajtur cilësinë dhe formën e saj të mirë edhe pas përdorimit të përsëritur.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke përfshirë 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo siguron një përkrahje të duhur për pjesët e trupit dhe ndihmon në parandalimin e problemeve si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, mbështetja e mirë dhe qarkullimi i përmirësuar i gjakut sigurojnë një ndjesi të shkëlqyeshme të konfortit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces totalisht natyral që shkatërron të gjitha substancat organike dhe elimnon rrezikun e alergjisë, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës siguron një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e borduar në të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materialet që përdoren në pëlhurën e dyshekut. Kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut ka ajerosje 3D në të gjithë perimetrin, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë dhe duke ndihmuar në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë gjatë gjumit.

Këto elemente të kombinuara së bashku, struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe ajerosja 3D në të gjithë perimetrin e dyshekut, krijojnë një dyshek të jashtëzakonshëm që ofron një përvojë relaksuese dhe një konfort të paepur.

LATTICE BORDATTO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Dysheku me pak cm lartësi dhe fokusin e tij në relaks dhe konfort është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 20 cm. Shkuma e lattice ka shumë veti të mira që i japin asaj një avantazh të madh. Ajo është e ajrosshme, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Ajo gjithashtu është antialergjike, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ofrojë një gjumë të qetë dhe të paqetë. Shtresa e lattice është elastike, duke u përshtatur mirë me formën dhe lëvizjet e trupit dhe duke siguruar një përkrahje të përsosur. Në të njëjtën kohë, ajo është shumë rezistente në kohë, duke mbajtur cilësinë dhe formën e saj të mirë edhe pas përdorimit të përsëritur.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke përfshirë 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo siguron një përkrahje të duhur për pjesët e trupit dhe ndihmon në parandalimin e problemeve si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, mbështetja e mirë dhe qarkullimi i përmirësuar i gjakut sigurojnë një ndjesi të shkëlqyeshme të konfortit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces totalisht natyral që shkatërron të gjitha substancat organike dhe elimnon rrezikun e alergjisë, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës siguron një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e borduar në të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materialet që përdoren në pëlhurën e dyshekut. Kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut ka ajerosje 3D në të gjithë perimetrin, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë dhe duke ndihmuar në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë gjatë gjumit.

Këto elemente të kombinuara së bashku, struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe ajerosja 3D në të gjithë perimetrin e dyshekut, krijojnë një dyshek të jashtëzakonshëm që ofron një përvojë relaksuese dhe një konfort të paepur.

PRODUKTE TË NGJASHME