Llamat e kripës janë një burim shum i mir i joneve negative. Përveç ofrimit të një shkëlqimi dhe drite qetësuese, ato mund të tërheqin ndotës në ajër dhe madje të ndihmojnë në neutralizimin e efekteve të elektronikës. Reduktojnë alergjitë dhe lagështirën në vëndin ku vendosen.
Janë një burim i shkëlqyer drite për mbrëmjen dhe mund të përdoren edhe si ndriçues gjat natës duke ju ndihmuar gjithashtu në një gjum të qetë.

Jonet negative

Jonet negative janë më të zakonshme në natyrë dhe ato shpesh krijohen nga fenomene të tilla si stuhitë, rrezet e diellit, ujëvarat dhe valët e oqeanit. Uji i rrjedhshëm konsiderohet burimi më i madh i joneve negative në natyrë dhe mund të jetë një nga faktorët që kontribuon në aromën freskuese të ujëvarave dhe plazhit. Në fakt, kjo është një nga arsyet që njerëzit shpesh raportojnë se ndihen të rifreskuar ose të freskuar pas një stuhie ose pasi kanë kaluar kohë në plazh.

Institutet shkencore shpjegojnë se jonet negative rrisin rrjedhën e oksigjenit në tru; rezultati është rritja e vigjilencës, zvogëlimi i përgjumjes dhe rritja e energjisë mendore, “thotë Pierce J. Howard, ato gjithashtu mund të mbrojnë kundër mikrobeve në ajër, gjë që rezulton në më pak acarim nga thithja e grimcave të ndryshme që ju bëjnë të teshtitni, kolliteni ose irritojnë fytin tuaj”.

Dhe për një në tre prej nesh që janë të ndjeshëm ndaj efekteve të tyre, jonet negative mund të na bëjnë të ndihemi sikur po ecim nëpër ajër.

Si ndodh proçesi i prodhimit të joneve negative ?
Në ajërin e çdo lloj ambienti ku qëndrojmë egzistojnë molekula uji, të cilat duke rënë në kontakt me
“llampën e kripës” krijojnë një reaksion nga ky reaksion krijohen jone negative.

⠀⠀

°relak⠀⠀

°çlirim e stresi ⠀⠀⠀

°dhimbjet e kokës

°gjum të qetë⠀⠀⠀

°lehtësimin e simptomave të azmës⠀⠀⠀

°reduktimin e alergjive

°lodhjen e syve ⠀⠀⠀

°ruan nga elektrosmogu etj

 

Gjatësia : 20-25 cm
Pesha : 5-7 Kg
E përshtacme për 20-25 m2
E vendosur ne bazën prej druri
Seti elektrik me standardin CE.

Llamapat e kripës janë të realizuara në mënyrë artizanale, dimensionet dhe pesha mund të lëvizin brënda dimensioneve të lart përmendura.

LLAMPE KRIPE HIMALAIE 5-7 KG

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Krip himalaie
Llamp
Portollampe kabull celes spine

 • KRIPE HIMALAIE

  LARTESI
  • 20-25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 10

  PESHA
  • 5-7 KG

  SETI ELEKTRIK
  • CELES
  • KABULL
  • LLAMPE
  • PORTOLLAMPE
  • SPINE

Llamat e kripës janë një burim shum i mir i joneve negative. Përveç ofrimit të një shkëlqimi dhe drite qetësuese, ato mund të tërheqin ndotës në ajër dhe madje të ndihmojnë në neutralizimin e efekteve të elektronikës. Reduktojnë alergjitë dhe lagështirën në vëndin ku vendosen.
Janë një burim i shkëlqyer drite për mbrëmjen dhe mund të përdoren edhe si ndriçues gjat natës duke ju ndihmuar gjithashtu në një gjum të qetë.

Jonet negative

Jonet negative janë më të zakonshme në natyrë dhe ato shpesh krijohen nga fenomene të tilla si stuhitë, rrezet e diellit, ujëvarat dhe valët e oqeanit. Uji i rrjedhshëm konsiderohet burimi më i madh i joneve negative në natyrë dhe mund të jetë një nga faktorët që kontribuon në aromën freskuese të ujëvarave dhe plazhit. Në fakt, kjo është një nga arsyet që njerëzit shpesh raportojnë se ndihen të rifreskuar ose të freskuar pas një stuhie ose pasi kanë kaluar kohë në plazh.

Institutet shkencore shpjegojnë se jonet negative rrisin rrjedhën e oksigjenit në tru; rezultati është rritja e vigjilencës, zvogëlimi i përgjumjes dhe rritja e energjisë mendore, “thotë Pierce J. Howard, ato gjithashtu mund të mbrojnë kundër mikrobeve në ajër, gjë që rezulton në më pak acarim nga thithja e grimcave të ndryshme që ju bëjnë të teshtitni, kolliteni ose irritojnë fytin tuaj”.

Dhe për një në tre prej nesh që janë të ndjeshëm ndaj efekteve të tyre, jonet negative mund të na bëjnë të ndihemi sikur po ecim nëpër ajër.

Si ndodh proçesi i prodhimit të joneve negative ?
Në ajërin e çdo lloj ambienti ku qëndrojmë egzistojnë molekula uji, të cilat duke rënë në kontakt me
“llampën e kripës” krijojnë një reaksion nga ky reaksion krijohen jone negative.

⠀⠀

°relak⠀⠀

°çlirim e stresi ⠀⠀⠀

°dhimbjet e kokës

°gjum të qetë⠀⠀⠀

°lehtësimin e simptomave të azmës⠀⠀⠀

°reduktimin e alergjive

°lodhjen e syve ⠀⠀⠀

°ruan nga elektrosmogu etj

 

Gjatësia : 20-25 cm
Pesha : 5-7 Kg
E përshtacme për 20-25 m2
E vendosur ne bazën prej druri
Seti elektrik me standardin CE.

Llamapat e kripës janë të realizuara në mënyrë artizanale, dimensionet dhe pesha mund të lëvizin brënda dimensioneve të lart përmendura.

PRODUKTE TË NGJASHME