Ky dyshek kombinon një varietet të elementeve cilësore për të ofruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme dhe një ndjesi të përkryer të komoditetit. Le të hedhim një vështrim të hollësishëm mbi secilin prej tyre.

Pelhura Trevira Bioactiv është e dizajnuar me një material të veçantë të quajtur Trevira Bioactiv, i cili ndihmon në parandalimin e akumulimit të mikrobeve dhe pluhurit në dyshek. Kjo pelhurë e larmishme siguron një ambient të pastër dhe të sigurt për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm, duke mbrojtur shëndetin tuaj dhe sigurinë e përgjithshme.

Shtresa e memory foam është një prej elementeve kyçe të këtij dysheku. Me përfitimet e saj të mahnitshme, memory foam përshtatet me formën e trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe zbutje të përsosur të pikave të presionit. Kjo shtresë ndihmon në zvogëlimin e mbingarkesës së trupit dhe krijon një ndjesi të butë dhe të përshtatshme gjatë gjumit, për një rikuperim të shkëlqyeshëm.

Shtresa e poliuretanit është një element tjetër i rëndësishëm për stabilitetin dhe mbështetjen e përgjithshme të dyshekut. Poliuretani është një material rezistent dhe elastik që ofron një ndjesi të qëndrueshme dhe të shtrirë për trupin tuaj. Kjo shtresë ndihmon në parandalimin e transferimit të lëvizjeve, duke siguruar që ju të mos ndjeni lëvizjet e partnerit tuaj dhe duke ju ofruar një ndjesi të qetë dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Sustat e pavarura janë vendosur në dyshek për të ofruar një mbështetje të pavarur dhe të personalizuar për secilën pjesë të trupit. Këto susta reagojnë në mënyrë të ndarë dhe ofrojnë një ndjesi të shkëlqyeshme të formimit të trupit, duke siguruar që secili pjesë të mbështetet në mënyrë optimale dhe të përshtatet me lëvizjet tuaja natyrale.

Sistemi ajerosje 3D është një teknologji e avancuar që përdor një strukturë të veçantë me hapësirë ajrore për të rregulluar temperaturën dhe lagështinë në dyshek. Ky sistem ndihmon në qëndrimin e temperaturës së përshtatshme dhe në shfrytëzimin e ajrit të freskët, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për një gjumë të paqëndrueshëm.

Dysheku është i ndarë në 7 zona të diferencuara, të cilat i përshtaten pjesëve të ndryshme të trupit. Kjo ndarje e veçantë siguron një mbështetje të personalizuar dhe përshtatet me formën dhe peshën tuaj. Secila zonë ofron një gradë të ndryshme të mbështetjes dhe zbutjes për të siguruar një pozicion të përshtatshëm gjatë gjumit.

Boksieri i vendosur në perimetrin e dyshekut siguron stabilitet dhe mbështetje shtesë në të gjitha anët e dyshekut. Ky element i veçantë siguron që dysheku të mbetet në formën e tij të duhur dhe të ofrojë një mbështetje të përshtatshme në të gjitha pjesët e trupit, duke krijuar një gjumë të qetë dhe të qëndrueshëm.

Fibra antialergjike në krahet e dyshekut ofron një përvojë të sigurt dhe të pastër gjumi. Këto fibre janë të dizajnuara për të parandaluar akumulimin e alergjenëve dhe mbajnë larg alergjitë potenciale. Krahu veror me pambuk dhe krahu dimeror me lesh ofrojnë mundësi të ndryshme për kontrollin e temperaturës, duke siguruar që ju të keni një ndjesi të përshtatshme dhe të shëndetshme gjatë gjumit.

Këto elemente të cilësisë së lartë, së bashku me 4 doreza për lëvizje të lehtë dhe qepjen e rafinuar, bëjnë që ky dyshek të ofrojë një përvojë gjumi të përsosur. Me një përkushtim maksimal ndaj detajeve dhe dizajnit, ky dyshek do të plotësojë pritshmëritë tuaja dhe do të sigurojë qetësi, komoditet dhe freski për një gjumë të shkëlqyeshëm dhe të shëndetshëm.

LUCENT

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Mikro susta të pavarura
Memory foam
Sfungjer
7 Zona te diferencuara
Box sistem
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
I borduar
Doreza

 • MEMORY FOAM
 • SUSTA TE PAVARURA

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  SUSTA PER M2
  • 526 COPE

  PELHURE
  • TREVIRA BIOACTIVE

 • Veshja Icon

  Trevita bioactive

Ky dyshek kombinon një varietet të elementeve cilësore për të ofruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme dhe një ndjesi të përkryer të komoditetit. Le të hedhim një vështrim të hollësishëm mbi secilin prej tyre.

Pelhura Trevira Bioactiv është e dizajnuar me një material të veçantë të quajtur Trevira Bioactiv, i cili ndihmon në parandalimin e akumulimit të mikrobeve dhe pluhurit në dyshek. Kjo pelhurë e larmishme siguron një ambient të pastër dhe të sigurt për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm, duke mbrojtur shëndetin tuaj dhe sigurinë e përgjithshme.

Shtresa e memory foam është një prej elementeve kyçe të këtij dysheku. Me përfitimet e saj të mahnitshme, memory foam përshtatet me formën e trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe zbutje të përsosur të pikave të presionit. Kjo shtresë ndihmon në zvogëlimin e mbingarkesës së trupit dhe krijon një ndjesi të butë dhe të përshtatshme gjatë gjumit, për një rikuperim të shkëlqyeshëm.

Shtresa e poliuretanit është një element tjetër i rëndësishëm për stabilitetin dhe mbështetjen e përgjithshme të dyshekut. Poliuretani është një material rezistent dhe elastik që ofron një ndjesi të qëndrueshme dhe të shtrirë për trupin tuaj. Kjo shtresë ndihmon në parandalimin e transferimit të lëvizjeve, duke siguruar që ju të mos ndjeni lëvizjet e partnerit tuaj dhe duke ju ofruar një ndjesi të qetë dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Sustat e pavarura janë vendosur në dyshek për të ofruar një mbështetje të pavarur dhe të personalizuar për secilën pjesë të trupit. Këto susta reagojnë në mënyrë të ndarë dhe ofrojnë një ndjesi të shkëlqyeshme të formimit të trupit, duke siguruar që secili pjesë të mbështetet në mënyrë optimale dhe të përshtatet me lëvizjet tuaja natyrale.

Sistemi ajerosje 3D është një teknologji e avancuar që përdor një strukturë të veçantë me hapësirë ajrore për të rregulluar temperaturën dhe lagështinë në dyshek. Ky sistem ndihmon në qëndrimin e temperaturës së përshtatshme dhe në shfrytëzimin e ajrit të freskët, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për një gjumë të paqëndrueshëm.

Dysheku është i ndarë në 7 zona të diferencuara, të cilat i përshtaten pjesëve të ndryshme të trupit. Kjo ndarje e veçantë siguron një mbështetje të personalizuar dhe përshtatet me formën dhe peshën tuaj. Secila zonë ofron një gradë të ndryshme të mbështetjes dhe zbutjes për të siguruar një pozicion të përshtatshëm gjatë gjumit.

Boksieri i vendosur në perimetrin e dyshekut siguron stabilitet dhe mbështetje shtesë në të gjitha anët e dyshekut. Ky element i veçantë siguron që dysheku të mbetet në formën e tij të duhur dhe të ofrojë një mbështetje të përshtatshme në të gjitha pjesët e trupit, duke krijuar një gjumë të qetë dhe të qëndrueshëm.

Fibra antialergjike në krahet e dyshekut ofron një përvojë të sigurt dhe të pastër gjumi. Këto fibre janë të dizajnuara për të parandaluar akumulimin e alergjenëve dhe mbajnë larg alergjitë potenciale. Krahu veror me pambuk dhe krahu dimeror me lesh ofrojnë mundësi të ndryshme për kontrollin e temperaturës, duke siguruar që ju të keni një ndjesi të përshtatshme dhe të shëndetshme gjatë gjumit.

Këto elemente të cilësisë së lartë, së bashku me 4 doreza për lëvizje të lehtë dhe qepjen e rafinuar, bëjnë që ky dyshek të ofrojë një përvojë gjumi të përsosur. Me një përkushtim maksimal ndaj detajeve dhe dizajnit, ky dyshek do të plotësojë pritshmëritë tuaja dhe do të sigurojë qetësi, komoditet dhe freski për një gjumë të shkëlqyeshëm dhe të shëndetshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME