Ky jastik është një zgjidhje e veçantë për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të sigurtë nëse jeni të shqetësuar për rrezikun e zjarrit. Ai është i dizajnuar me fibra antialergjike dhe përbërës të veçantë që ofrojnë rezistencë kundra zjarrit.

Fibrat antialergjike në këtë jastik janë të cilësisë së lartë dhe janë dizajnuar për të minimizuar alergjitë dhe reagimet alergjike gjatë gjumit. Kjo e bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive dhe irritimeve të lëkurës.

Përveç kësaj, pelhura e jastikut është bërë me materialin e veçantë Trevira, i cili është i njohur për rezistencën e tij kundra zjarrit. Trevira është një material sintetik i cili ka një përbërje të veçantë që i jep vetëndezje të ngadalësuar dhe rezistenca kundra flakëve. Kjo do të thotë se jastiku ofron një mbrojtje shtesë ndaj shpërthimeve të ndezësive dhe zjarreve të mundshme.

Karakteristikat e sigurisë kundra zjarrit dhe mbrojtja antialergjike të këtij jastiku e bëjnë atë një zgjidhje të preferuar për hotele, ambientet e gjumit, dhe për të gjithë ata që duan të kenë një produkt cilësor dhe të sigurt në shtëpi.

Ky jastik ofron mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të qetë. Ai është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe është dizajnuar për të qëndruar i pandryshuar dhe i qëndrueshëm në kohë.

Në përfundim, jastiku antialergjik me fibra kundra zjarrit dhe pelhurë kundra zjarrit Trevira ofron një ndjesi të sigurtë, komode dhe të rehatshme për gjumin tuaj. Është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të jenë të sigurtë dhe të mbrohen nga rreziqet e mundshme të zjarrit në ambientet e gjumit.

MAURIZIO ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Categories: ,

Poliester
Kundra zjarri
Ajrosje
Pa zinxhir

 • POLIESTER

  LARTESI
  • H 13 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 3

 • Veshja Icon

  Trevira

Ky jastik është një zgjidhje e veçantë për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të sigurtë nëse jeni të shqetësuar për rrezikun e zjarrit. Ai është i dizajnuar me fibra antialergjike dhe përbërës të veçantë që ofrojnë rezistencë kundra zjarrit.

Fibrat antialergjike në këtë jastik janë të cilësisë së lartë dhe janë dizajnuar për të minimizuar alergjitë dhe reagimet alergjike gjatë gjumit. Kjo e bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive dhe irritimeve të lëkurës.

Përveç kësaj, pelhura e jastikut është bërë me materialin e veçantë Trevira, i cili është i njohur për rezistencën e tij kundra zjarrit. Trevira është një material sintetik i cili ka një përbërje të veçantë që i jep vetëndezje të ngadalësuar dhe rezistenca kundra flakëve. Kjo do të thotë se jastiku ofron një mbrojtje shtesë ndaj shpërthimeve të ndezësive dhe zjarreve të mundshme.

Karakteristikat e sigurisë kundra zjarrit dhe mbrojtja antialergjike të këtij jastiku e bëjnë atë një zgjidhje të preferuar për hotele, ambientet e gjumit, dhe për të gjithë ata që duan të kenë një produkt cilësor dhe të sigurt në shtëpi.

Ky jastik ofron mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të qetë. Ai është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe është dizajnuar për të qëndruar i pandryshuar dhe i qëndrueshëm në kohë.

Në përfundim, jastiku antialergjik me fibra kundra zjarrit dhe pelhurë kundra zjarrit Trevira ofron një ndjesi të sigurtë, komode dhe të rehatshme për gjumin tuaj. Është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të jenë të sigurtë dhe të mbrohen nga rreziqet e mundshme të zjarrit në ambientet e gjumit.

PRODUKTE TË NGJASHME