Medical Base është një zgare ortopedike e dizajnuar për të ofruar ndihmë në ngjitjen e personave në pjesën e shpines dhe në pjesën e kembeve. Produkti ka shumë karakteristika të dobishme dhe të përshtatshme për nevojat e personave që përdorin krevatin.

Struktura e krevatit është plotësisht e realizuar në dru Ahu i trajtuar. Kjo shërben për të siguruar një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për krevatin ortopedik.

Krevati ka kapacitetin për të ngritur pjesën e shpines në një kënd prej 70 gradë dhe pjesën e kembeve në një kënd prej 20 gradë, ofruar ndërkohë një nivel maksimal të konfortit për përdoruesin. Kjo zgare ortopedike siguron një pozicion të përshtatshëm dhe të rehatshëm për pushim.

Gjithashtu, krevati ortopedik ka një lëvizje shtesë që lejon uljen në nivel të dy kraheve ose vetëm në njërën krahu, duke i dhënë përdoruesit mundësinë për të qëndruar në një pozicion prej 90 gradë.

Për të siguruar sigurinë dhe lëvizshmërinë e përdoruesit, krevati është i pajisur me krahe të mbrojtjes nga hekuri në anë, duke ofruar një siguri të shtuar për përdoruesin në gjendje të shtrirë.

Sipërfaqja e pushimit është e fortë dhe e përkrahur nga çarjet e gjerë me gjerësi 68 mm (vendosur në zonën e shpatullave), dhe rregulluesit e ngurtësisë që ruajnë mundësinë e konfigurimit të ngritjes së duhur në zonën e mesit.

Krevati disponon 2 motorë të mbrojtur IPX4 (I papërshkueshëm nga uji dhe pa rrezatim) të cilët, përveç lëvizjeve standarde, përmes një telekomande të vetme, lejojnë ngritjen horizontale të bazës së shtratit, pozicionin Trendelenburg dhe anti-Trendelenburg.

Këmbët e krevatit janë të realizuara në material druri, duke i dhënë atij një pamje të bukur dhe të harmonizuar.

Krevati ka dimensionet 90 x 200 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim individual.

Medical Base është zgjedhja e duhur për ata që kanë nevojë për një zgare ortopedike me shumë funksione të dobishme dhe siguri të shtuar. Kjo zgare ofron një përvojë të komoditetit dhe përshtatshmërisë në përputhje me nevojat individuale të secilit përdorues.

MEDICAL BASE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Telai Multistrat
Rriga te dyfishta
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Levizje shpina
Levizje kembet
Ulje ngritje ne nivel
Ngritje 70°
Ngritje 20°
Rregjistrues fortesie
Rrota
Motorr
Telekomand

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Medical Base është një zgare ortopedike e dizajnuar për të ofruar ndihmë në ngjitjen e personave në pjesën e shpines dhe në pjesën e kembeve. Produkti ka shumë karakteristika të dobishme dhe të përshtatshme për nevojat e personave që përdorin krevatin.

Struktura e krevatit është plotësisht e realizuar në dru Ahu i trajtuar. Kjo shërben për të siguruar një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për krevatin ortopedik.

Krevati ka kapacitetin për të ngritur pjesën e shpines në një kënd prej 70 gradë dhe pjesën e kembeve në një kënd prej 20 gradë, ofruar ndërkohë një nivel maksimal të konfortit për përdoruesin. Kjo zgare ortopedike siguron një pozicion të përshtatshëm dhe të rehatshëm për pushim.

Gjithashtu, krevati ortopedik ka një lëvizje shtesë që lejon uljen në nivel të dy kraheve ose vetëm në njërën krahu, duke i dhënë përdoruesit mundësinë për të qëndruar në një pozicion prej 90 gradë.

Për të siguruar sigurinë dhe lëvizshmërinë e përdoruesit, krevati është i pajisur me krahe të mbrojtjes nga hekuri në anë, duke ofruar një siguri të shtuar për përdoruesin në gjendje të shtrirë.

Sipërfaqja e pushimit është e fortë dhe e përkrahur nga çarjet e gjerë me gjerësi 68 mm (vendosur në zonën e shpatullave), dhe rregulluesit e ngurtësisë që ruajnë mundësinë e konfigurimit të ngritjes së duhur në zonën e mesit.

Krevati disponon 2 motorë të mbrojtur IPX4 (I papërshkueshëm nga uji dhe pa rrezatim) të cilët, përveç lëvizjeve standarde, përmes një telekomande të vetme, lejojnë ngritjen horizontale të bazës së shtratit, pozicionin Trendelenburg dhe anti-Trendelenburg.

Këmbët e krevatit janë të realizuara në material druri, duke i dhënë atij një pamje të bukur dhe të harmonizuar.

Krevati ka dimensionet 90 x 200 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim individual.

Medical Base është zgjedhja e duhur për ata që kanë nevojë për një zgare ortopedike me shumë funksione të dobishme dhe siguri të shtuar. Kjo zgare ofron një përvojë të komoditetit dhe përshtatshmërisë në përputhje me nevojat individuale të secilit përdorues.

PRODUKTE TË NGJASHME