Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam me formën e sapunit dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është trajtuar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që përshtatet me formën dhe peshën tuaj për një mbështetje optimale. Forma e sapunit të jastikut është e dizajnuar për të ofruar një përkrahje të veçantë për kokën dhe qafën tuaj gjatë gjumit. Memory foam-i ndihmon në zvogëlimin e pikave të shtypjes dhe tensionit muskular, duke siguruar një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Përmirësimi i saj me aloe vera i jep një përvojë të shtuar gjumi. Aloe vera ka veti të hidratimit dhe të qetësimit të lëkurës, duke krijuar një ndjesi të këndshme dhe të relaksuar gjatë gjumit.

Ky jastik me brumë memory foam në formën e sapunit dhe pelhurë pambuku të trajtuar me aloe vera ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Forma e sapunit përshtatet me formën e kokës dhe qafës, duke ofruar mbështetje të përshtatshme dhe zvogëlim të tensionit. Pelhura me aloe vera i jep një ndjesi të butë dhe të qetë lëkurës, ndërsa aloe vera hidraton dhe freskon gjumin tuaj.

Ky produkt është i përshtatshëm për ata që kërkojnë një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për kokën dhe qafën. Jastiku ofron cilësi të lartë dhe komoditet gjatë gjumit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të përshtatshëm për relaksim dhe rikuperim. Trajtimi me aloe vera e bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për ata që duan të përfitojnë nga efektet qetësuese dhe hidratuese të aloe veras gjatë gjumit.

MEMORY ALOE VERA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Memory foam
Forme sapuni
Jo larje
Ajrosje
Përdorim dy ane

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam me formën e sapunit dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është trajtuar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që përshtatet me formën dhe peshën tuaj për një mbështetje optimale. Forma e sapunit të jastikut është e dizajnuar për të ofruar një përkrahje të veçantë për kokën dhe qafën tuaj gjatë gjumit. Memory foam-i ndihmon në zvogëlimin e pikave të shtypjes dhe tensionit muskular, duke siguruar një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Përmirësimi i saj me aloe vera i jep një përvojë të shtuar gjumi. Aloe vera ka veti të hidratimit dhe të qetësimit të lëkurës, duke krijuar një ndjesi të këndshme dhe të relaksuar gjatë gjumit.

Ky jastik me brumë memory foam në formën e sapunit dhe pelhurë pambuku të trajtuar me aloe vera ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Forma e sapunit përshtatet me formën e kokës dhe qafës, duke ofruar mbështetje të përshtatshme dhe zvogëlim të tensionit. Pelhura me aloe vera i jep një ndjesi të butë dhe të qetë lëkurës, ndërsa aloe vera hidraton dhe freskon gjumin tuaj.

Ky produkt është i përshtatshëm për ata që kërkojnë një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për kokën dhe qafën. Jastiku ofron cilësi të lartë dhe komoditet gjatë gjumit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të përshtatshëm për relaksim dhe rikuperim. Trajtimi me aloe vera e bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për ata që duan të përfitojnë nga efektet qetësuese dhe hidratuese të aloe veras gjatë gjumit.

PRODUKTE TË NGJASHME