Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Ai është i pajisur me një brumë memory foam, e cila përshtatet me formën dhe peshën e trupit për të ofruar një mbështetje të personalizuar. Brumi memory foam ndihmon në zvogëlimin e presionit në trup dhe ofron një gjumë të përshtatshëm dhe të qetë.

Jastiku gjithashtu ka një xhel të freskët, i cili krijon një ndjesi të ftohtë dhe të relaksuar gjatë gjumit. Ky xhel i freskët ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit dhe përmirëson gjumit, duke krijuar një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të shkëlqyeshëm.

Forma e jastikut është e ngjashme me sapunin, e cila i jep një pamje moderne dhe tërheqëse. Kjo formë e veçantë i jep jastikut një stil unik dhe i bën atë një pjesë dekorative në dhomën tuaj të gjumit.

Jastiku është i ajrosur, duke ofruar një ajrosje të mirë nëpër materialin e tij. Ky aspekt siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe largimin e lagështisë, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Ky jastik me memory foam, xhel të freskët, formë të veçantë sapuni dhe ajrosje të mirë është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Ai ofron mbështetje të personalizuar, një ndjesi të freskët dhe të relaksuar dhe një dizajn modern dhe tërheqës. Kombinimi i materialeve cilësore dhe teknologjive të avancuara e bëjnë këtë jastik një zgjidhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar gjumin dhe për të siguruar një përvojë të këndshme gjumi.

MEMORY GEL SOFT SAPONETA ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Categories: ,

Memory foam
Xhel
Vrima ajrosje
Forme sapuni
Përdorim dy ane
Ajrosje

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Ai është i pajisur me një brumë memory foam, e cila përshtatet me formën dhe peshën e trupit për të ofruar një mbështetje të personalizuar. Brumi memory foam ndihmon në zvogëlimin e presionit në trup dhe ofron një gjumë të përshtatshëm dhe të qetë.

Jastiku gjithashtu ka një xhel të freskët, i cili krijon një ndjesi të ftohtë dhe të relaksuar gjatë gjumit. Ky xhel i freskët ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit dhe përmirëson gjumit, duke krijuar një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të shkëlqyeshëm.

Forma e jastikut është e ngjashme me sapunin, e cila i jep një pamje moderne dhe tërheqëse. Kjo formë e veçantë i jep jastikut një stil unik dhe i bën atë një pjesë dekorative në dhomën tuaj të gjumit.

Jastiku është i ajrosur, duke ofruar një ajrosje të mirë nëpër materialin e tij. Ky aspekt siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe largimin e lagështisë, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Ky jastik me memory foam, xhel të freskët, formë të veçantë sapuni dhe ajrosje të mirë është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Ai ofron mbështetje të personalizuar, një ndjesi të freskët dhe të relaksuar dhe një dizajn modern dhe tërheqës. Kombinimi i materialeve cilësore dhe teknologjive të avancuara e bëjnë këtë jastik një zgjidhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar gjumin dhe për të siguruar një përvojë të këndshme gjumi.

PRODUKTE TË NGJASHME