Sistemi i ruajtjes së hapësirës Mono është një zgare ortopedike e projektuar me kujdes dhe me detaje të mëdha për të plotësuar nevojat e strukturave akomoduese si hotele, b&b, bujtinat, motel, spitalet dhe shumë të tjera. Ky sistem shërben si një zgare shtrati e veçantë, që kombinon funksionalitetin e një krevati me mënyrën e tij të veçantë të hapjes dhe mbylljes.

Për të filluar, zgara është e dizajnuar me një strukturë shumë të qëndrueshme dhe të fortë. Ajo është e ndërtuar me një profil drejtkëndor hekuri me dimensione 40×30 mm, që i jep stabilitet dhe qëndrueshmëri të mëdha në kohë. Kjo është e rëndësishme, sidomos për hotelet dhe strukturat akomoduese që kanë nevojë për produkte rezistente dhe të qëndrueshme që mund të përdoren intensivisht.

Në qendër të zgares ortopedike, gjendet një sistem rrigash të veçanta. Rrigat janë të bëra nga materiali multistrat Ahu, i cili është i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij. Rrigat janë vendosur në forma të dyfishta, me 14 rriga në çdo krah të zgares, për një mbështetje optimale të trupit. Në sistemin dopio, janë vendosur 28 rriga, 14 në një krah dhe 14 në krahun tjetër. Kjo konfigurim i rrigave siguron një mbështetje të shkëlqyeshme dhe përshtatje individuale për secilin përdorues.

Për të garantuar integritetin dhe sigurinë e zgares, rrigat janë të siguruara në telain e profilit të hekurit me kanale të mbeshtjella me guaina plastike. Kjo e siguron stabilitetin e rrigave dhe eleminon zhurmën e panevojshme gjatë përdorimit. Guainat janë të dizajnuara në mënyrë që të ofrojnë një mbrojtje shtesë dhe komoditet për përdoruesin.

Përveç kësaj, zgara është e pajisur me një litari të veçantë të perforcimit. Ky litari është një element i nevojshëm dhe i rehatshëm që rrit peshën dhe stabilitetin e zgares. Ai është elastik dhe lejon rrigat të kenë një nivel të përshtatshëm të amortizimit. Ky element shërben edhe për të mbajtur dyshekun në vend dhe për të siguruar që përdorimi i zgares të jetë sa më i qëndrueshëm dhe komod për përdoruesin.

Për të lehtësuar përdorimin e zgares dhe për të siguruar lëvizjen e lehtë të sistemit, zgara është e pajisur me një sistem mentelesh jashtëzakonisht të fortë dhe pistonësh. Ky sistem siguron lëvizjen e hapjes dhe mbylljes së zgares në mënyrë të lehtë dhe të sigurt, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdorim të përditshëm ose në raste të nevojshme.

Për më tepër, zgara është e pajisur me dy këmba unike, të cilat i shtrihen në gjatësinë e zgares. Këmba është e paloshme në pjesën e brendshme të zgares gjatë mbylljes, duke u hapur jashtë dhe zbret poshtë në mënyrë manuale gjatë hapjes së zgares. Kjo këmbë mbajtëse siguron që zgara të mbetet në nivel gjatë përdorimit dhe të ofrojë stabilitet maksimal për përdoruesin. Kur zgara është e mbyllur, këmba futet plotësisht brenda zgares dhe nuk krijojnë asnjë kanal në pjesën e kapakut, duke e bërë zgaren një zgjidhje të shkëlqyeshme për ruajtjen e hapësirës në dhome.

Në fund, zgara është e pajisur me dy litare të cilet sigurojnë që dysheku të qëndrojë në ekuilibër dhe të mbetet në vend gjatë përdorimit. Këto litare të veçanta ofrojnë stabilitet shtesë dhe komoditet për përdoruesin, duke e bërë zgaren një zgjedhje të përsosur për këdo që kërkon një sistem të ruajtjes së hapësirës me cilësi të lartë dhe performancë të shkëlqyeshme.

Me të gjitha këto karakteristika të përkryera, zgara ortopedike Mono është zgjedhja e duhur për të siguruar një zgjidhje të përsosur për ruajtjen e hapësirës në dhome, duke ofruar komoditet, qëndrueshmëri dhe performancë të lartë.

MONO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Profil katror
Rriga te ngushta
Rriga multistrat
Guaina plastike
Mekanizem krevati
Kembe levizese
Levizje mekanike
Hapje horizontale
Boje pluhur jo toksike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 20 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE 90°
  • HAPJE SI DOLLAP

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Sistemi i ruajtjes së hapësirës Mono është një zgare ortopedike e projektuar me kujdes dhe me detaje të mëdha për të plotësuar nevojat e strukturave akomoduese si hotele, b&b, bujtinat, motel, spitalet dhe shumë të tjera. Ky sistem shërben si një zgare shtrati e veçantë, që kombinon funksionalitetin e një krevati me mënyrën e tij të veçantë të hapjes dhe mbylljes.

Për të filluar, zgara është e dizajnuar me një strukturë shumë të qëndrueshme dhe të fortë. Ajo është e ndërtuar me një profil drejtkëndor hekuri me dimensione 40×30 mm, që i jep stabilitet dhe qëndrueshmëri të mëdha në kohë. Kjo është e rëndësishme, sidomos për hotelet dhe strukturat akomoduese që kanë nevojë për produkte rezistente dhe të qëndrueshme që mund të përdoren intensivisht.

Në qendër të zgares ortopedike, gjendet një sistem rrigash të veçanta. Rrigat janë të bëra nga materiali multistrat Ahu, i cili është i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij. Rrigat janë vendosur në forma të dyfishta, me 14 rriga në çdo krah të zgares, për një mbështetje optimale të trupit. Në sistemin dopio, janë vendosur 28 rriga, 14 në një krah dhe 14 në krahun tjetër. Kjo konfigurim i rrigave siguron një mbështetje të shkëlqyeshme dhe përshtatje individuale për secilin përdorues.

Për të garantuar integritetin dhe sigurinë e zgares, rrigat janë të siguruara në telain e profilit të hekurit me kanale të mbeshtjella me guaina plastike. Kjo e siguron stabilitetin e rrigave dhe eleminon zhurmën e panevojshme gjatë përdorimit. Guainat janë të dizajnuara në mënyrë që të ofrojnë një mbrojtje shtesë dhe komoditet për përdoruesin.

Përveç kësaj, zgara është e pajisur me një litari të veçantë të perforcimit. Ky litari është një element i nevojshëm dhe i rehatshëm që rrit peshën dhe stabilitetin e zgares. Ai është elastik dhe lejon rrigat të kenë një nivel të përshtatshëm të amortizimit. Ky element shërben edhe për të mbajtur dyshekun në vend dhe për të siguruar që përdorimi i zgares të jetë sa më i qëndrueshëm dhe komod për përdoruesin.

Për të lehtësuar përdorimin e zgares dhe për të siguruar lëvizjen e lehtë të sistemit, zgara është e pajisur me një sistem mentelesh jashtëzakonisht të fortë dhe pistonësh. Ky sistem siguron lëvizjen e hapjes dhe mbylljes së zgares në mënyrë të lehtë dhe të sigurt, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdorim të përditshëm ose në raste të nevojshme.

Për më tepër, zgara është e pajisur me dy këmba unike, të cilat i shtrihen në gjatësinë e zgares. Këmba është e paloshme në pjesën e brendshme të zgares gjatë mbylljes, duke u hapur jashtë dhe zbret poshtë në mënyrë manuale gjatë hapjes së zgares. Kjo këmbë mbajtëse siguron që zgara të mbetet në nivel gjatë përdorimit dhe të ofrojë stabilitet maksimal për përdoruesin. Kur zgara është e mbyllur, këmba futet plotësisht brenda zgares dhe nuk krijojnë asnjë kanal në pjesën e kapakut, duke e bërë zgaren një zgjidhje të shkëlqyeshme për ruajtjen e hapësirës në dhome.

Në fund, zgara është e pajisur me dy litare të cilet sigurojnë që dysheku të qëndrojë në ekuilibër dhe të mbetet në vend gjatë përdorimit. Këto litare të veçanta ofrojnë stabilitet shtesë dhe komoditet për përdoruesin, duke e bërë zgaren një zgjedhje të përsosur për këdo që kërkon një sistem të ruajtjes së hapësirës me cilësi të lartë dhe performancë të shkëlqyeshme.

Me të gjitha këto karakteristika të përkryera, zgara ortopedike Mono është zgjedhja e duhur për të siguruar një zgjidhje të përsosur për ruajtjen e hapësirës në dhome, duke ofruar komoditet, qëndrueshmëri dhe performancë të lartë.

PRODUKTE TË NGJASHME