Zgara ortopedike Monza – Komoditet, ndihmë dhe lëvizje e lehtë

Zgara ortopedike Monza është një mrekulli inovative e projektuar për të ofruar një përvojë të paharrueshme të gjumit dhe të mbështetjes për të gjithë ata që kanë nevojë për një zgjidhje ortopedike të levizjes manuale. Ky krevat kombinon teknologjinë moderne me dizajnin dhe funksionimin e shkëlqyeshëm për të krijuar një partner të përsosur për gjumin dhe përmirësimin e shëndetit të trupit.

Korniza e zgares Monza është e realizuar me hekur me profil tubular katror, e cila ofron rezistencë të fortë dhe qëndrueshmëri. Pjesa e levizeshme e kornizës përbëhet nga tubat hekurorë të cilët ju lejojnë të kryeni lëvizje të lehta dhe precize në pjesën e shpinës dhe të kembeve, duke ndihmuar në sigurimin e pozicionit më të përshtatshëm për trupin tuaj.

Rrigat e zgares Monza janë të ndërtuara me teknologjinë multistrat ahu, të cilat ofrojnë një mbështetje optimale për trupin tuaj. Për të përmirësuar stabilitetin dhe komoditetin, rrigat e dyfishta janë vendosur në pjesën lombare, duke ofruar një ndjesi të veçantë të përkrahjes dhe mbështetjes. Guainat e specializuara mbajnë dhe rregjistrojnë forcen tek rrigat e dyfishta, siguruar një ndjesi të personalizuar dhe të përshtatshme për ju.

Telai i zgares Monza është i pajisur me guaina plastike që futin rrigat dhe kryejnë edhe amortizimin e zhurmave. Ky sistem inovativ redukton zhurmën dhe ofron një përvojë të qetë dhe paqësore gjatë lëvizjes. Kriku i levizjes manuale, i vendosur në pjesën e kokes dhe të kembeve, ju lejon të kryeni lëvizje të përshtatshme për të ngritur pjesën e shpinës në 70 gradë dhe ngritjen e kembeve në 20 gradë, për të siguruar një pozicion të përshtatshëm dhe të rehatshëm për gjumin tuaj.

Një ndalues dysheku është pjesë e zgares Monza, duke garantuar që dysheku të mbetet i sigurt gjatë lëvizjes dhe të parandalohet rënia e tij. Stafa e dedikuar për montimin e kembeve dhe këmbët e zgares sigurojnë stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për të përjetuar një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Krevati ortopedik Monza është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje të avancuar ortopedike me lëvizje manuale. Përbërësit e tij të kualitetit të lartë dhe dizajni i sofistikuar e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe të mbështetur shëndetin e trupit në mënyrë të përshtatshme.

MONZA 40X30

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Guaina plastike
Levizje shpina
Levizje kembet
Levizje mekanike
Ngritje 50°
Ngritje 20°
Krik manual
Boje pluhur jo toksike
Stafa
Kembe
Tapa plastike

Zgara ortopedike Monza – Komoditet, ndihmë dhe lëvizje e lehtë

Zgara ortopedike Monza është një mrekulli inovative e projektuar për të ofruar një përvojë të paharrueshme të gjumit dhe të mbështetjes për të gjithë ata që kanë nevojë për një zgjidhje ortopedike të levizjes manuale. Ky krevat kombinon teknologjinë moderne me dizajnin dhe funksionimin e shkëlqyeshëm për të krijuar një partner të përsosur për gjumin dhe përmirësimin e shëndetit të trupit.

Korniza e zgares Monza është e realizuar me hekur me profil tubular katror, e cila ofron rezistencë të fortë dhe qëndrueshmëri. Pjesa e levizeshme e kornizës përbëhet nga tubat hekurorë të cilët ju lejojnë të kryeni lëvizje të lehta dhe precize në pjesën e shpinës dhe të kembeve, duke ndihmuar në sigurimin e pozicionit më të përshtatshëm për trupin tuaj.

Rrigat e zgares Monza janë të ndërtuara me teknologjinë multistrat ahu, të cilat ofrojnë një mbështetje optimale për trupin tuaj. Për të përmirësuar stabilitetin dhe komoditetin, rrigat e dyfishta janë vendosur në pjesën lombare, duke ofruar një ndjesi të veçantë të përkrahjes dhe mbështetjes. Guainat e specializuara mbajnë dhe rregjistrojnë forcen tek rrigat e dyfishta, siguruar një ndjesi të personalizuar dhe të përshtatshme për ju.

Telai i zgares Monza është i pajisur me guaina plastike që futin rrigat dhe kryejnë edhe amortizimin e zhurmave. Ky sistem inovativ redukton zhurmën dhe ofron një përvojë të qetë dhe paqësore gjatë lëvizjes. Kriku i levizjes manuale, i vendosur në pjesën e kokes dhe të kembeve, ju lejon të kryeni lëvizje të përshtatshme për të ngritur pjesën e shpinës në 70 gradë dhe ngritjen e kembeve në 20 gradë, për të siguruar një pozicion të përshtatshëm dhe të rehatshëm për gjumin tuaj.

Një ndalues dysheku është pjesë e zgares Monza, duke garantuar që dysheku të mbetet i sigurt gjatë lëvizjes dhe të parandalohet rënia e tij. Stafa e dedikuar për montimin e kembeve dhe këmbët e zgares sigurojnë stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për të përjetuar një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Krevati ortopedik Monza është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje të avancuar ortopedike me lëvizje manuale. Përbërësit e tij të kualitetit të lartë dhe dizajni i sofistikuar e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe të mbështetur shëndetin e trupit në mënyrë të përshtatshme.

PRODUKTE TË NGJASHME