Dysheku Moros është një zgjidhje e avancuar dhe cilësore për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm. Struktura e tij e brendshme është e përbërë nga 3 shtresa me 7 zona të diferencuara, çka e bën atë të veçantë dhe të përmbushë nevojat e ndryshme të trupit tuaj.

Shtresa e parë e dyshekut është e quajtur MECFOAM dhe është prodhuar me shkumë poliuretani. Kjo shkumë është elastike, hipoalergjike dhe me dendësi të ndryshueshme. MECFOAM ndihmon në krijimin e një mikroklime ideale për gjumë. Ajo siguron komoditet dhe mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj. Për më tepër, materialet e përdorura në prodhimin e kësaj shkume respektojnë plotësisht shëndetin dhe mjedisin, duke mos përmbajtur substancat toksike.

Shtresa e dytë e dyshekut është pëlhura CASHMERE. Ky material është shumë i butë dhe i përshtatshëm për përdorim në kushte të motit të ftohtë. Pëlhura Cashmere gjithashtu përmban trajtime antimikrobike dhe anti-mite inovative, të cilat parandalojnë formimin e parazitëve dhe aromave të këqija. Kjo siguron një ambient të pastër dhe të higjienës së mirë për gjumë.

Shtresa e tretë e dyshekut është FASHO PERIMETER, e cila përbëhet nga 6 doreza për ajrosje maksimale të dyshekut. Ky sistem i ajrosjes siguron qarkullim më të mirë të ajrit nëpër dyshek, duke ndihmuar në rregullimin e temperaturës dhe lagështisë. Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D SPACE, e cila është një strukturë tre-dimensionale e veçantë. Kjo strukturë lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rifitojë formën e saj origjinale, duke siguruar një mbështetje të përshtatshme dhe trajtim të mirë të trupit tuaj gjatë gjumit.

Përmbledhtas, dysheku Moros ofron një strukturë të përshtatshme dhe inovative për gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm. Me shtresat e ndryshme të materialeve cilësore, ai ofron komoditet, mbështetje dhe higjienë optimale. Nëpërmjet teknologjive të avancuara të ajrosjes dhe trajtimit të materialit, ky dyshek siguron një përvojë gjumi të shkëlqyeshme dhe plotësisht adaptuar për nevojat tuaja individuale.

MOROS

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Tre shtresa
Sfungjer
Ajrosje e brëndëshme
Ajrosje
Lahet me 30°C
Doreza
I borduar
Me zinxhir

 • POLIURETAN

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

 • Veshja Icon

  Kashmir

Dysheku Moros është një zgjidhje e avancuar dhe cilësore për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm. Struktura e tij e brendshme është e përbërë nga 3 shtresa me 7 zona të diferencuara, çka e bën atë të veçantë dhe të përmbushë nevojat e ndryshme të trupit tuaj.

Shtresa e parë e dyshekut është e quajtur MECFOAM dhe është prodhuar me shkumë poliuretani. Kjo shkumë është elastike, hipoalergjike dhe me dendësi të ndryshueshme. MECFOAM ndihmon në krijimin e një mikroklime ideale për gjumë. Ajo siguron komoditet dhe mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj. Për më tepër, materialet e përdorura në prodhimin e kësaj shkume respektojnë plotësisht shëndetin dhe mjedisin, duke mos përmbajtur substancat toksike.

Shtresa e dytë e dyshekut është pëlhura CASHMERE. Ky material është shumë i butë dhe i përshtatshëm për përdorim në kushte të motit të ftohtë. Pëlhura Cashmere gjithashtu përmban trajtime antimikrobike dhe anti-mite inovative, të cilat parandalojnë formimin e parazitëve dhe aromave të këqija. Kjo siguron një ambient të pastër dhe të higjienës së mirë për gjumë.

Shtresa e tretë e dyshekut është FASHO PERIMETER, e cila përbëhet nga 6 doreza për ajrosje maksimale të dyshekut. Ky sistem i ajrosjes siguron qarkullim më të mirë të ajrit nëpër dyshek, duke ndihmuar në rregullimin e temperaturës dhe lagështisë. Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D SPACE, e cila është një strukturë tre-dimensionale e veçantë. Kjo strukturë lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rifitojë formën e saj origjinale, duke siguruar një mbështetje të përshtatshme dhe trajtim të mirë të trupit tuaj gjatë gjumit.

Përmbledhtas, dysheku Moros ofron një strukturë të përshtatshme dhe inovative për gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm. Me shtresat e ndryshme të materialeve cilësore, ai ofron komoditet, mbështetje dhe higjienë optimale. Nëpërmjet teknologjive të avancuara të ajrosjes dhe trajtimit të materialit, ky dyshek siguron një përvojë gjumi të shkëlqyeshme dhe plotësisht adaptuar për nevojat tuaja individuale.

PRODUKTE TË NGJASHME