Jastiku me fibra silikonat dhe pelhurë pambuku 100% është një produkt i cili ofron një përvojë të përsosur të fjetjes dhe është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan një gjumë të qetë dhe të relaksuar. Kjo përbërje e veçantë e jastikut kombinon avantazhet e fibra silikonat me cilësinë e lartë të pelhurës së pambukut.

Fibra silikonat janë materiale sintetike të cilat ofrojnë mbështetje të përkryer dhe qëndrueshmëri për kokën dhe qafën. Ato janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për njerëzit që duan të ndiejnë një ndjenjë të butësisë dhe përkrahjes gjatë gjumit. Fibra silikonat janë gjithashtu rezistente ndaj plasaritjes dhe deformimeve, duke siguruar që jastiku të ruajë formën e tij të përsosur për një kohë të gjatë.

Pelhura e pambukut, e cila është përdorur për brendësinë e jastikut, siguron një ndjenjë të butësisë dhe freskisë gjatë gjumit. Pambuku është një material natyral dhe i përshtatshëm për të mbajtur temperaturën e trupit në nivelin e duhur, duke krijuar kushte të përshtatshme për një gjumë të qetë dhe të freskët. Përveç kësaj, pambuku është një material hipoalergjenik, i cili është i përshtatshëm për personat me ndjeshmëri të lartë ose alergji ndaj materialeve sintetike.

Jastiku me fibra silikonat dhe pelhurë pambuku 100% është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një produkt cilësor dhe komod për të përmirësuar cilësinë e gjumit. Kombinimi i fibra silikonat me pelhurën e pambukut siguron një përvojë të përsosur të fjetjes, duke ofruar mbështetje dhe butësi në të njëjtën kohë.

NIGHT TERAPY

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Silikonat
Poliester
Lahet me 30°C
Ajrosje
Përdorim dy ane
Pa zinxhir

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Jastiku me fibra silikonat dhe pelhurë pambuku 100% është një produkt i cili ofron një përvojë të përsosur të fjetjes dhe është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan një gjumë të qetë dhe të relaksuar. Kjo përbërje e veçantë e jastikut kombinon avantazhet e fibra silikonat me cilësinë e lartë të pelhurës së pambukut.

Fibra silikonat janë materiale sintetike të cilat ofrojnë mbështetje të përkryer dhe qëndrueshmëri për kokën dhe qafën. Ato janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për njerëzit që duan të ndiejnë një ndjenjë të butësisë dhe përkrahjes gjatë gjumit. Fibra silikonat janë gjithashtu rezistente ndaj plasaritjes dhe deformimeve, duke siguruar që jastiku të ruajë formën e tij të përsosur për një kohë të gjatë.

Pelhura e pambukut, e cila është përdorur për brendësinë e jastikut, siguron një ndjenjë të butësisë dhe freskisë gjatë gjumit. Pambuku është një material natyral dhe i përshtatshëm për të mbajtur temperaturën e trupit në nivelin e duhur, duke krijuar kushte të përshtatshme për një gjumë të qetë dhe të freskët. Përveç kësaj, pambuku është një material hipoalergjenik, i cili është i përshtatshëm për personat me ndjeshmëri të lartë ose alergji ndaj materialeve sintetike.

Jastiku me fibra silikonat dhe pelhurë pambuku 100% është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një produkt cilësor dhe komod për të përmirësuar cilësinë e gjumit. Kombinimi i fibra silikonat me pelhurën e pambukut siguron një përvojë të përsosur të fjetjes, duke ofruar mbështetje dhe butësi në të njëjtën kohë.

PRODUKTE TË NGJASHME