Peshqiri me Rriga të Cilësisë së Lartë – E Bardhë dhe Ultra-Elegant

Ky peshqir me rriga është një shembull i vërtetë i shtrirjes së butë dhe cilesisë së lartë. Me një peshe të thellë prej 400 gr/m2, ky peshqir është një kënaqësi që mund ta ndjeni menjëherë. Një kombinim i përparuar i pambukut të butë dhe dizajnit të rregullt me rriga e bën këtë produkt një zgjedhje elegante për çdo moment.

Rrugët e hollësishme dhe të pastra të rrigave shtojnë një prekje të veçantë të elegancës dhe sharm të peshqirit. Një sfond i bardhë i pastër përmbyt çdo rrigë, duke i dhënë peshqirit një pamje të pastuar dhe të sinqertë. Kjo shtrirje e butë dhe e lehtë përthith ujin menjëherë, duke ju siguruar një ndjenjë freskie dhe komforti pas çdo përdorimi.

Me një peshë prej 400 gr/m2, ky peshqir është një kombinim i shkëlqyer i lehtësisë dhe cilësisë së lartë. Materialet e përdorura janë të kujdesura me kujdes për të siguruar një produkt të qëndrueshëm që mund të përdoret me durim. Peshqiri i bardhë me rriga është një përzgjedhje e shkëlqyer për të plotësuar nevojat e çdo shtëpie me një peshqir të butë, të bukur dhe funksional.

Dimensione te ndryshme!

PESHQIR TE BARDHE , ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: , ,

Pambuk
Ajrosje
Lahet me 30°C

  • PAMBUK

    PELHURE
    • PAMBUK

  • Veshja Icon

    Pambuk

Peshqiri me Rriga të Cilësisë së Lartë – E Bardhë dhe Ultra-Elegant

Ky peshqir me rriga është një shembull i vërtetë i shtrirjes së butë dhe cilesisë së lartë. Me një peshe të thellë prej 400 gr/m2, ky peshqir është një kënaqësi që mund ta ndjeni menjëherë. Një kombinim i përparuar i pambukut të butë dhe dizajnit të rregullt me rriga e bën këtë produkt një zgjedhje elegante për çdo moment.

Rrugët e hollësishme dhe të pastra të rrigave shtojnë një prekje të veçantë të elegancës dhe sharm të peshqirit. Një sfond i bardhë i pastër përmbyt çdo rrigë, duke i dhënë peshqirit një pamje të pastuar dhe të sinqertë. Kjo shtrirje e butë dhe e lehtë përthith ujin menjëherë, duke ju siguruar një ndjenjë freskie dhe komforti pas çdo përdorimi.

Me një peshë prej 400 gr/m2, ky peshqir është një kombinim i shkëlqyer i lehtësisë dhe cilësisë së lartë. Materialet e përdorura janë të kujdesura me kujdes për të siguruar një produkt të qëndrueshëm që mund të përdoret me durim. Peshqiri i bardhë me rriga është një përzgjedhje e shkëlqyer për të plotësuar nevojat e çdo shtëpie me një peshqir të butë, të bukur dhe funksional.

Dimensione te ndryshme!

PRODUKTE TË NGJASHME