Jorgani me pupla nga Assopiuma është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që preferojnë jorganë të ngrohtë, veçanërisht gjatë periudhës së dimrit. Këtu janë disa nga veçoritë kryesore të këtij jorgani:

Konstruksioni i dy pjesshëm:

Jorgani është i përbërë nga dy pjesë: një pjesë më e hollë dhe një pjesë më e trashë.

Elementi fitues i dy pjesshëm mund të bashkohet së bashku për të formuar një jorgan të vetëm. Kjo mundëson përdorimin e jorganit në të gjitha stinet dhe kushtet atmosferike, duke pasur opsionin për të përshtatur trashësinë sipas preferencave dhe kërkesave të momentit.

Përmbajtja termike dhe peshimi:

Ka kapacitet të mirë termik, duke ofruar ngrohtësi të mjaftueshme për periudhën e dimrit.

Peshon 290 g/m², me një peshë totale prej 1600 g, duke siguruar një përvojë të rehatshme gjatë gjumit.

Përmasat:

Përmasat e jorganit janë 150×200, 200×200, 250×220 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm për shtratin tuaj.

Origjina:

Jorgani vjen nga Polonia, duke sjellë një kualitet të garantuar.

Mbushja:

Mbushja e jorganit është 100% patë argjendi, duke garantuar një përbërje të vërtetë dhe cilësore të mbushjes.

Rreshtimi dhe Kujdesi:

Rreshtimi i jorganit është 100% pambuk rezistent.

Kujdesi i përcaktuar në etiketë thekson që jorgani duhet të lahet në pjesën poshtë, ku ndodhet pjesa më e vlefshme e pendës së patës.

Certifikimet:

Jorgani është i certifikuar kundër marimangave dhe është hipoallergjik, duke garantuar një zgjedhje të sigurtë për shëndetin dhe komfortin tuaj.

Ky jorgan me pupla ofron jo vetëm ngrohtësi dhe komoditet gjatë dimrit, por edhe fleksibilitet në përdorim përmes konceptit të dy pjesshëm që mund të bashkohen sipas nevojave.

PIUMA QUATRO STAGIONI

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Pupla
Pambuk
Përdorim dy ane
Ajrosje

    PELHURE
    • PAMBUK

Jorgani me pupla nga Assopiuma është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që preferojnë jorganë të ngrohtë, veçanërisht gjatë periudhës së dimrit. Këtu janë disa nga veçoritë kryesore të këtij jorgani:

Konstruksioni i dy pjesshëm:

Jorgani është i përbërë nga dy pjesë: një pjesë më e hollë dhe një pjesë më e trashë.

Elementi fitues i dy pjesshëm mund të bashkohet së bashku për të formuar një jorgan të vetëm. Kjo mundëson përdorimin e jorganit në të gjitha stinet dhe kushtet atmosferike, duke pasur opsionin për të përshtatur trashësinë sipas preferencave dhe kërkesave të momentit.

Përmbajtja termike dhe peshimi:

Ka kapacitet të mirë termik, duke ofruar ngrohtësi të mjaftueshme për periudhën e dimrit.

Peshon 290 g/m², me një peshë totale prej 1600 g, duke siguruar një përvojë të rehatshme gjatë gjumit.

Përmasat:

Përmasat e jorganit janë 150×200, 200×200, 250×220 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm për shtratin tuaj.

Origjina:

Jorgani vjen nga Polonia, duke sjellë një kualitet të garantuar.

Mbushja:

Mbushja e jorganit është 100% patë argjendi, duke garantuar një përbërje të vërtetë dhe cilësore të mbushjes.

Rreshtimi dhe Kujdesi:

Rreshtimi i jorganit është 100% pambuk rezistent.

Kujdesi i përcaktuar në etiketë thekson që jorgani duhet të lahet në pjesën poshtë, ku ndodhet pjesa më e vlefshme e pendës së patës.

Certifikimet:

Jorgani është i certifikuar kundër marimangave dhe është hipoallergjik, duke garantuar një zgjedhje të sigurtë për shëndetin dhe komfortin tuaj.

Ky jorgan me pupla ofron jo vetëm ngrohtësi dhe komoditet gjatë dimrit, por edhe fleksibilitet në përdorim përmes konceptit të dy pjesshëm që mund të bashkohen sipas nevojave.

PRODUKTE TË NGJASHME