Ky dyshek ofron një përvojë gjumi të jashtëzakonshme duke kombinuar elemente të cilësisë së lartë dhe teknologjitë inovative. Le të eksplorojmë më shtjelluar secilin element të tij.

Pelhura Trevira Bioactiv është një zgjedhje e shkëlqyeshme për këtë dyshek. E prodhuar nga një material i avancuar, kjo pelhurë ofron një ndjesi të butë dhe të freskët për gjumë të qetë. Përveç kësaj, ajo ka një përbërje speciale që përfshin elemente bioaktive. Këto elemente ndihmojnë në luftimin e mikrobave dhe baktereve, duke krijuar një ambient të higjienës së lartë për gjumë të pastër dhe të shëndetshëm.

Shtresa e poliuretanit është një komponent thelbësor i këtij dysheku. Poliuretani është një material i kualitetit të lartë që ofron një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për përkrahje të duhur të trupit gjatë gjumit. Ky material ka aftësinë për të zbutur pikat e presionit dhe për të rregulluar peshën e trupit në mënyrë të barabartë, duke siguruar që të gjitha pjesët e trupit të mbështeten në mënyrë optimale.

Sustat e pavarura janë një veçori që ndihmon në sigurimin e një mbështetjeje individuale dhe në reduktimin e transferimit të lëvizjeve. Këto susta të veçanta të vendosura në mënyrë të pavarur në dyshek ofrojnë mbështetje të personalizuar për secilën zonë të trupit, përmirësuar qetësinë dhe komoditetin gjatë gjumit.

Sistemi i ajerosjes 3D është një teknologji inovative që ndihmon në rregullimin e ajrosjes së dyshekut. Ky sistem siguron një cirkulim të lirshëm të ajrit nëpër shtresat e dyshekut, duke krijuar një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Dysheku gjithashtu ka një boksim të forti që e rrethon tërë perimetrin e tij. Ky boksim i përkushtuar siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe i fortë, duke përmirësuar stabilitetin dhe qetësinë gjatë gjumit.

Për të shtuar një ndjesi të shtuar të rehatshme, fibrat antialergjike janë vendosur në të dy krahet e dyshekut. Këto fibre parandalojnë akumulimin e alergjenëve dhe pluhurit, duke krijuar një mjedis të pastër dhe të sigurt për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Dy krahët e dyshekut, krah veror me pambuk dhe krah dimeror me lesh, ofrojnë përshtatje në ndryshimet e sezonit. Krah veror me pambuk ofron një ndjesi të freskët dhe të lehtë për sezonin e ngrohtë, ndërsa krah dimeror me lesh ofron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e ftohtë. Këto dy krahe ofrojnë fleksibilitet dhe përshtatje për të siguruar një përvojë gjumi të përsosur në çdo klimë.

Kuatro doreza të vendosura në të katër anët e dyshekut janë një detaj që e bën dysheku të lehtë për tu lëvizur dhe përdorur. Këto doreza ofrojnë ndihmë në lëvizjen dhe vendosjen e dyshekut, duke e bërë atë të përdorshëm dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Qepja e rafinuar dhe perkushtimi maksimal në krijimin e këtij dysheku tregojnë përkujdesjen dhe vlerën e dedikuar për cilësinë dhe performancën e produktit. Çdo detaj është marrë parasysh për të siguruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme, duke përfshirë cdo element të përkrahur dhe të vlerësuar për përmirësimin e kualitetit të gjumit.

Për përfundim, kjo dyshek me elementet e tij të avancuara është zgjedhja e duhur për të siguruar një gjumë të shkëlqyeshëm dhe për të përkrahur qetësinë dhe komoditetin tuaj. Përbërësit e zgjedhur me kujdes dhe teknologjitë e përparuara ofrojnë një ndjesi të përkryer dhe mbështetje të personalizuar për një përvojë gjumi të jashtëzakonshme.

PRINCE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Mikro susta të pavarura
Sfungjer
Box sistem
7 Zona te diferencuara
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
I borduar
Doreza

 • SUSTA TE PAVARURA

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 7

  SUSTA PER M2
  • 526 COPE

  PELHURE
  • TREVIRA BIOACTIVE

 • Veshja Icon

  Trevira bioactiv

Ky dyshek ofron një përvojë gjumi të jashtëzakonshme duke kombinuar elemente të cilësisë së lartë dhe teknologjitë inovative. Le të eksplorojmë më shtjelluar secilin element të tij.

Pelhura Trevira Bioactiv është një zgjedhje e shkëlqyeshme për këtë dyshek. E prodhuar nga një material i avancuar, kjo pelhurë ofron një ndjesi të butë dhe të freskët për gjumë të qetë. Përveç kësaj, ajo ka një përbërje speciale që përfshin elemente bioaktive. Këto elemente ndihmojnë në luftimin e mikrobave dhe baktereve, duke krijuar një ambient të higjienës së lartë për gjumë të pastër dhe të shëndetshëm.

Shtresa e poliuretanit është një komponent thelbësor i këtij dysheku. Poliuretani është një material i kualitetit të lartë që ofron një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për përkrahje të duhur të trupit gjatë gjumit. Ky material ka aftësinë për të zbutur pikat e presionit dhe për të rregulluar peshën e trupit në mënyrë të barabartë, duke siguruar që të gjitha pjesët e trupit të mbështeten në mënyrë optimale.

Sustat e pavarura janë një veçori që ndihmon në sigurimin e një mbështetjeje individuale dhe në reduktimin e transferimit të lëvizjeve. Këto susta të veçanta të vendosura në mënyrë të pavarur në dyshek ofrojnë mbështetje të personalizuar për secilën zonë të trupit, përmirësuar qetësinë dhe komoditetin gjatë gjumit.

Sistemi i ajerosjes 3D është një teknologji inovative që ndihmon në rregullimin e ajrosjes së dyshekut. Ky sistem siguron një cirkulim të lirshëm të ajrit nëpër shtresat e dyshekut, duke krijuar një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Dysheku gjithashtu ka një boksim të forti që e rrethon tërë perimetrin e tij. Ky boksim i përkushtuar siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe i fortë, duke përmirësuar stabilitetin dhe qetësinë gjatë gjumit.

Për të shtuar një ndjesi të shtuar të rehatshme, fibrat antialergjike janë vendosur në të dy krahet e dyshekut. Këto fibre parandalojnë akumulimin e alergjenëve dhe pluhurit, duke krijuar një mjedis të pastër dhe të sigurt për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Dy krahët e dyshekut, krah veror me pambuk dhe krah dimeror me lesh, ofrojnë përshtatje në ndryshimet e sezonit. Krah veror me pambuk ofron një ndjesi të freskët dhe të lehtë për sezonin e ngrohtë, ndërsa krah dimeror me lesh ofron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e ftohtë. Këto dy krahe ofrojnë fleksibilitet dhe përshtatje për të siguruar një përvojë gjumi të përsosur në çdo klimë.

Kuatro doreza të vendosura në të katër anët e dyshekut janë një detaj që e bën dysheku të lehtë për tu lëvizur dhe përdorur. Këto doreza ofrojnë ndihmë në lëvizjen dhe vendosjen e dyshekut, duke e bërë atë të përdorshëm dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Qepja e rafinuar dhe perkushtimi maksimal në krijimin e këtij dysheku tregojnë përkujdesjen dhe vlerën e dedikuar për cilësinë dhe performancën e produktit. Çdo detaj është marrë parasysh për të siguruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme, duke përfshirë cdo element të përkrahur dhe të vlerësuar për përmirësimin e kualitetit të gjumit.

Për përfundim, kjo dyshek me elementet e tij të avancuara është zgjedhja e duhur për të siguruar një gjumë të shkëlqyeshëm dhe për të përkrahur qetësinë dhe komoditetin tuaj. Përbërësit e zgjedhur me kujdes dhe teknologjitë e përparuara ofrojnë një ndjesi të përkryer dhe mbështetje të personalizuar për një përvojë gjumi të jashtëzakonshme.

PRODUKTE TË NGJASHME