Krevati ortopedik Sirio – Nëngjyrja e gjumit dhe levizja harmonike

Në ndihmë të gjithë atyre që kërkojnë një krevat të veçantë, një partner i vërtetë në udhëtimin drejt gjumit të qetë dhe relaksimit të trupit, lind Krevati ortopedik Sirio. Me elegancën dhe funksionalitetin e tij të rrallë, ky krevat vjen si një ndriçues i shpresës për të gjithë ata që kanë nevojë për një zgjidhje me levizje.

Krevati Sirio është i veçantë për shkak të aftësisë së tij për të ofruar një lëvizje të lehtë dhe të përshtatshme në pjesën e kembeve dhe të kokes. Me një mekanizëm manual të avancuar, ju mund të kontrolloni pozicionin tuaj preferuar, duke u përshtatur me mjeshtëri për trupin tuaj dhe preferencat personale.

Përveç levizjes së jashtëzakonshme, krevati Sirio shkëlqen edhe në aspektin e komoditetit dhe stabilitetit. Me kornizën e tij të hekurt të patentuar, krevati siguron një mbështetje të sigurt dhe të qëndrueshme për të gjithë peshën e trupit. Për të shtuar më shumë komoditet, rrigat Multistrat Ahu janë të vendosura me kujdes në të gjithë sipërfaqen e krevatit, duke siguruar një ndjesi të butë dhe të përkryer për të gjithë zonat kritike të trupit.

Krevati Sirio është i krijuar me kujdes për të përmbushur nevojat ortopedike të përdoruesve. Rrigat e dyfishta në pjesën lombare janë të kujdesura me guaina të veçanta, të cilat mbajnë dhe rregjistrojnë forcat që i imponohen rrigave. Kjo siguron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme, duke ju dhënë mundësinë për të përshtatur nivelin e fortesës sipas preferencave tuaja.

Për të plotësuar eksperiencën mahnitëse të krevatit Sirio, krevati është i pajisur me ndalues dysheku për të siguruar që dysheku të qëndrojë i vendosur gjatë lëvizjes dhe mos të shkaktojë ndonjë pasiguri. Gjithashtu, kembe të forta dhe stafa të dedikuara janë pjesë e krevatit, duke siguruar stabilitetin dhe mbështetjen e plotë të zgares.

Krevati ortopedik Sirio është më shumë se një thjesht një krevat. Ai është një ndërtesë e përsosur e përjetimit të gjumit, një partner i sigurt dhe i besueshëm në rrugën drejt relaksimit dhe shëndetit të trupit. Ngjyra e gjumit dhe levizja harmonike të krevatit Sirio do t’ju bëjnë të ndiheni të kujdesur dhe të përkujdesur, duke i dhënë trupit tuaj një ambjent të ngrohtë dhe të përshtatshëm për gjumë të shkëlqyeshëm.

SIRIO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Krik manual
Levizje shpina
Levizje kembet
Levizje mekanike
Ngritje 50°
Ngritje 20°
Guaina plastike
Tapa plastike
Stafa
Kembe

Krevati ortopedik Sirio – Nëngjyrja e gjumit dhe levizja harmonike

Në ndihmë të gjithë atyre që kërkojnë një krevat të veçantë, një partner i vërtetë në udhëtimin drejt gjumit të qetë dhe relaksimit të trupit, lind Krevati ortopedik Sirio. Me elegancën dhe funksionalitetin e tij të rrallë, ky krevat vjen si një ndriçues i shpresës për të gjithë ata që kanë nevojë për një zgjidhje me levizje.

Krevati Sirio është i veçantë për shkak të aftësisë së tij për të ofruar një lëvizje të lehtë dhe të përshtatshme në pjesën e kembeve dhe të kokes. Me një mekanizëm manual të avancuar, ju mund të kontrolloni pozicionin tuaj preferuar, duke u përshtatur me mjeshtëri për trupin tuaj dhe preferencat personale.

Përveç levizjes së jashtëzakonshme, krevati Sirio shkëlqen edhe në aspektin e komoditetit dhe stabilitetit. Me kornizën e tij të hekurt të patentuar, krevati siguron një mbështetje të sigurt dhe të qëndrueshme për të gjithë peshën e trupit. Për të shtuar më shumë komoditet, rrigat Multistrat Ahu janë të vendosura me kujdes në të gjithë sipërfaqen e krevatit, duke siguruar një ndjesi të butë dhe të përkryer për të gjithë zonat kritike të trupit.

Krevati Sirio është i krijuar me kujdes për të përmbushur nevojat ortopedike të përdoruesve. Rrigat e dyfishta në pjesën lombare janë të kujdesura me guaina të veçanta, të cilat mbajnë dhe rregjistrojnë forcat që i imponohen rrigave. Kjo siguron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme, duke ju dhënë mundësinë për të përshtatur nivelin e fortesës sipas preferencave tuaja.

Për të plotësuar eksperiencën mahnitëse të krevatit Sirio, krevati është i pajisur me ndalues dysheku për të siguruar që dysheku të qëndrojë i vendosur gjatë lëvizjes dhe mos të shkaktojë ndonjë pasiguri. Gjithashtu, kembe të forta dhe stafa të dedikuara janë pjesë e krevatit, duke siguruar stabilitetin dhe mbështetjen e plotë të zgares.

Krevati ortopedik Sirio është më shumë se një thjesht një krevat. Ai është një ndërtesë e përsosur e përjetimit të gjumit, një partner i sigurt dhe i besueshëm në rrugën drejt relaksimit dhe shëndetit të trupit. Ngjyra e gjumit dhe levizja harmonike të krevatit Sirio do t’ju bëjnë të ndiheni të kujdesur dhe të përkujdesur, duke i dhënë trupit tuaj një ambjent të ngrohtë dhe të përshtatshëm për gjumë të shkëlqyeshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME