Zgara ortopedike Space është një sistem inovativ i dizajnuar për të qenë levizshëm dhe praktik në përdorim. Ky sistem zgare përdoret në pjesën e poshtme të një krevati të ri ose ekzistues për të shtuar një vend fjetje, veçanërisht kur kemi hapsira të kufizuara në shtëpi ose kur kemi miq të ftuar.

Zgara është projektuar për të ofruar një përdorim të rehatshëm dhe të shpejtë nën zgaren ortopedike ekzistuese. Ajo është e pajisur me vrima anësore që lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të lëvizshme, duke ju dhënë mundësinë të personalizoni ambientin sipas preferencave tuaja.

Hapja e kembeve realizohet automatikisht përmes një doreze të madhe, e cila përdoret për pozicionimin e krevatit dhe hapjen komode të këmbëve. Këmbet fiksohen me një stafë për të evituar mbylljen e aksidentshme të zgares gjatë përdorimit.

Rrigat e zgares janë të bëra nga materiali multistrat Ahum, i cili ofron cilësi të lartë dhe rezistencë. Profili i zgares ortopedike ka dimensione 40×30 mm. Ajo është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve për të siguruar stabilitet shtesë.

Këmbët janë të pajisura me rrota në pozicionin e mbyllur, duke ju mundësuar lëvizje të lehtë dhe praktike. Ndërsa në pozicionin e hapur, rrotat ndihmojnë në sistemimin e zgares aty ku është më e nevojshme, duke ju ofruar fleksibilitet dhe përshtatshmëri në organizimin e hapsirave të shtëpisë tuaj.

SPACE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Profil katror
Mekanizem krevati
Levizje mekanike
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Kembe levizese
Zgara me levizje
Qendrim horizontal
Doreze
Boje pluhur jo toksike
Rrota
Anti rreshkitje

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE SI SIRTAR

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike Space është një sistem inovativ i dizajnuar për të qenë levizshëm dhe praktik në përdorim. Ky sistem zgare përdoret në pjesën e poshtme të një krevati të ri ose ekzistues për të shtuar një vend fjetje, veçanërisht kur kemi hapsira të kufizuara në shtëpi ose kur kemi miq të ftuar.

Zgara është projektuar për të ofruar një përdorim të rehatshëm dhe të shpejtë nën zgaren ortopedike ekzistuese. Ajo është e pajisur me vrima anësore që lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të lëvizshme, duke ju dhënë mundësinë të personalizoni ambientin sipas preferencave tuaja.

Hapja e kembeve realizohet automatikisht përmes një doreze të madhe, e cila përdoret për pozicionimin e krevatit dhe hapjen komode të këmbëve. Këmbet fiksohen me një stafë për të evituar mbylljen e aksidentshme të zgares gjatë përdorimit.

Rrigat e zgares janë të bëra nga materiali multistrat Ahum, i cili ofron cilësi të lartë dhe rezistencë. Profili i zgares ortopedike ka dimensione 40×30 mm. Ajo është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve për të siguruar stabilitet shtesë.

Këmbët janë të pajisura me rrota në pozicionin e mbyllur, duke ju mundësuar lëvizje të lehtë dhe praktike. Ndërsa në pozicionin e hapur, rrotat ndihmojnë në sistemimin e zgares aty ku është më e nevojshme, duke ju ofruar fleksibilitet dhe përshtatshmëri në organizimin e hapsirave të shtëpisë tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME