Krahet për krevat me levizje ose fiks janë paisje të dizajnuara për të ofruar mbrojtje dhe siguri për personin në rast se ai nuk është në gjendje të lëvizësh nga krevati. Këto krahe janë shumë të përshtatshëm për çdo lloj krevati dhe ofrojnë mundësi për lëvizje nga krahu për të ndihmuar personin të dalë nga krevati. Ato janë të përshtatshme për disa funksione dhe modele të krevateve.

Krahet për krevat janë të dizajnuara në një gjatësi prej 156 cm, ofrojnë mbrojtje dhe siguri të përshtatshme për përdoruesin. Gjatësia e tyre e madhe siguron një shtyllë të mjaftueshme për të ndihmuar në daljen nga krevati dhe siguron mbrojtje për të shmangur rrëzimin ose daljen e paplanifikuar.

Lartësia e mekanizmit të krahëve për krevat është 42 cm. Kjo lartësi përshtatet me lartësinë e shtratit dhe ofron mbrojtje dhe siguri të nevojshme për personin. Mekanizmi i kraheve siguron që ato të jenë të qëndrueshme dhe të sigurta në vend, ofrojnë mbrojtje të nevojshme dhe ndihmojnë në ruajtjen e personit në krevat.

Krahet për krevat me levizje ose fiks janë një zgjidhje e përshtatshme për të siguruar siguri dhe komoditet për personin në krevat. Ata janë të dizajnuara me kujdes dhe kanë dimensione të përshtatshme për të përshtatur në shumë modele dhe funksione të krevateve.

SPONDE PER KRAVAT – KRAHE PER KREVAT ME LEVIZJE ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Categories: ,

Alumin
Mbrojtese anesore
Morsera hekuri
Boje pluhur jo toksike

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Krahet për krevat me levizje ose fiks janë paisje të dizajnuara për të ofruar mbrojtje dhe siguri për personin në rast se ai nuk është në gjendje të lëvizësh nga krevati. Këto krahe janë shumë të përshtatshëm për çdo lloj krevati dhe ofrojnë mundësi për lëvizje nga krahu për të ndihmuar personin të dalë nga krevati. Ato janë të përshtatshme për disa funksione dhe modele të krevateve.

Krahet për krevat janë të dizajnuara në një gjatësi prej 156 cm, ofrojnë mbrojtje dhe siguri të përshtatshme për përdoruesin. Gjatësia e tyre e madhe siguron një shtyllë të mjaftueshme për të ndihmuar në daljen nga krevati dhe siguron mbrojtje për të shmangur rrëzimin ose daljen e paplanifikuar.

Lartësia e mekanizmit të krahëve për krevat është 42 cm. Kjo lartësi përshtatet me lartësinë e shtratit dhe ofron mbrojtje dhe siguri të nevojshme për personin. Mekanizmi i kraheve siguron që ato të jenë të qëndrueshme dhe të sigurta në vend, ofrojnë mbrojtje të nevojshme dhe ndihmojnë në ruajtjen e personit në krevat.

Krahet për krevat me levizje ose fiks janë një zgjidhje e përshtatshme për të siguruar siguri dhe komoditet për personin në krevat. Ata janë të dizajnuara me kujdes dhe kanë dimensione të përshtatshme për të përshtatur në shumë modele dhe funksione të krevateve.

PRODUKTE TË NGJASHME