Zgara ortopedike Standard 38 është një produkt me cilësi shumë të lartë, i projektuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të shkëlqyeshëm për të gjithë përdoruesit.

Struktura e zgares përbëhet nga një profil hekuri i personalizuar, i cili është i përpunuar në mënyrë të veçantë për të siguruar fortesë dhe rezistencë të lartë. Në qendër të zgares, ka një harkim të dyfishtë në profil, i cili jep një stabilitet shtesë dhe rezistencë për zgaren ortopedike. Ky dizajn i veçantë siguron një bazë të fortë dhe të sigurt për të gjithë ata që përdorin zgaren.

Zgara ortopedike është e pajisur me dy shina hekuri në mes, të ngjitura së bashku, të cilat kryejnë funksionin e mbështetjes së rrigave dhe përforcimit të zgares. Kjo strukturë e përmirëson aftësinë e zgares për të mbajtur peshat më të rënda me sukses.

Për të siguruar një mbështetje të përshtatshme për trupin, zgara është e pajisur edhe me rriga druri, të ndërtuara me materialin Multistrat Ahu. Këto rriga të ngushta janë të vendosura në të gjithë gjatësinë e zgares, me rriga të vendosura me shpeshtësi. Në pjesën e mesit, rrigat janë të vendosura të dyfishta, duke krijuar një peshëmbajtje të shtuar për pjesën më të rendë të trupit.

Çdo anë e rrigave është e kapur me kapuca gome, të bëra nga një material i rezistencës së lartë ndaj peshave. Këto kapuca gome sigurojnë që rrigat të qëndrojnë në vendin e duhur dhe ofrojnë një amortizim të peshës së trupit. Gjithashtu, ato eleminojnë zhurmat që mund të vijnë nga levizjet e trupit.

Zgara ortopedike Standard 38 është e lyer me një bojë pluhur e pjekur, e cila është testuar dhe vërtetuar për të qenë jo-toksike. Kjo bojë siguron një shtresë të qëndrueshme dhe të sigurt që mbrojt zgaren nga korrozioni dhe ofron një pamje estetike tërheqëse.

Për të lehtësuar instalimin dhe përdorimin, zgara është e pajisur me 4 kembe të fortë, të cilat e mbështesin atë në terren dhe sigurojnë stabilitetin e nevojshëm. Këto kembe janë projektuar për të qëndruar të sigurta dhe të qëndrueshme gjatë përdorimit të zgares.

Zgara ortopedike Standard 38 është zgjedhja e përshtatshme për ata që kërkojnë një produkt të cilësisë së lartë dhe të përforcuar, i cili ofron komoditet, mbështetje dhe siguri të shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm.

STANDARD 38

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Celik special
Profil patentuar
Rriga multistrat
Rriga te dyfishta
Rregjistrues fortesie
Amortizator gome
Rriga te ngushta
Perforcim qendror
Qendrim horizontal
Boje pluhur jo toksike
Stafa
Kembe
Tapa plastike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 7

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE E FIKSE

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA ME AMORTIZATOR
  • RRIGA ME PERFORCIM NE PJESEN LOMBARE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike Standard 38 është një produkt me cilësi shumë të lartë, i projektuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të shkëlqyeshëm për të gjithë përdoruesit.

Struktura e zgares përbëhet nga një profil hekuri i personalizuar, i cili është i përpunuar në mënyrë të veçantë për të siguruar fortesë dhe rezistencë të lartë. Në qendër të zgares, ka një harkim të dyfishtë në profil, i cili jep një stabilitet shtesë dhe rezistencë për zgaren ortopedike. Ky dizajn i veçantë siguron një bazë të fortë dhe të sigurt për të gjithë ata që përdorin zgaren.

Zgara ortopedike është e pajisur me dy shina hekuri në mes, të ngjitura së bashku, të cilat kryejnë funksionin e mbështetjes së rrigave dhe përforcimit të zgares. Kjo strukturë e përmirëson aftësinë e zgares për të mbajtur peshat më të rënda me sukses.

Për të siguruar një mbështetje të përshtatshme për trupin, zgara është e pajisur edhe me rriga druri, të ndërtuara me materialin Multistrat Ahu. Këto rriga të ngushta janë të vendosura në të gjithë gjatësinë e zgares, me rriga të vendosura me shpeshtësi. Në pjesën e mesit, rrigat janë të vendosura të dyfishta, duke krijuar një peshëmbajtje të shtuar për pjesën më të rendë të trupit.

Çdo anë e rrigave është e kapur me kapuca gome, të bëra nga një material i rezistencës së lartë ndaj peshave. Këto kapuca gome sigurojnë që rrigat të qëndrojnë në vendin e duhur dhe ofrojnë një amortizim të peshës së trupit. Gjithashtu, ato eleminojnë zhurmat që mund të vijnë nga levizjet e trupit.

Zgara ortopedike Standard 38 është e lyer me një bojë pluhur e pjekur, e cila është testuar dhe vërtetuar për të qenë jo-toksike. Kjo bojë siguron një shtresë të qëndrueshme dhe të sigurt që mbrojt zgaren nga korrozioni dhe ofron një pamje estetike tërheqëse.

Për të lehtësuar instalimin dhe përdorimin, zgara është e pajisur me 4 kembe të fortë, të cilat e mbështesin atë në terren dhe sigurojnë stabilitetin e nevojshëm. Këto kembe janë projektuar për të qëndruar të sigurta dhe të qëndrueshme gjatë përdorimit të zgares.

Zgara ortopedike Standard 38 është zgjedhja e përshtatshme për ata që kërkojnë një produkt të cilësisë së lartë dhe të përforcuar, i cili ofron komoditet, mbështetje dhe siguri të shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME