Jastiku polyester me fibra antialergjike dhe pelhurë pambuku është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një jastik të përshtatshëm dhe të rehatshëm për gjumë. Ky jastik ofron një kombinim të përfitimeve të poliestrit, fibra antialergjike dhe pambukut, duke krijuar një produkt cilësor dhe praktik.

Poliesteri është materialet kryesore në këtë jastik dhe ofron shumë avantazhe. E njohur për qëndrueshmërinë dhe rezistencën e saj ndaj plasaritjes dhe deformimit, poliesteri siguron një jastik që do të zgjasë gjatë. Përveç kësaj, poliesteri është një material shumë i lehtë dhe elastik, që ndihmon në përshtatjen e jastikut me formën e kokës dhe qafës për një përkrahje të përsosur gjatë gjumit.

Fibrat antialergjike të përdorura në jastik ndihmojnë në zvogëlimin e rrezikut të reaksioneve alergjike. Kjo i bën ato të përshtatshme për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive ose ata që duan të sigurojnë një mjedis gjumi të pastër dhe të shëndetshëm. Fibrat antialergjike ndihmojnë në parandalimin e acarimeve të lëkurës dhe ofrojnë një përvojë të përshtatshme të fjetjes.

Pelhura e pambukut përdoret për të ofruar një ndjesi të freskët dhe të rehatshme gjatë gjumit. Pambuku është një material natyral, i përshtatshëm për të ruajtur temperaturën e trupit në nivelin e duhur dhe për të lejuar qarkullimin e ajrit në jastik. Pambuku është gjithashtu një material që lejon jastikun të lahet në lavatriçe, duke e bërë të lehtë për t’i ruajtur freskinë dhe higjienën e jastikut.

Jastiku polyester me fibra antialergjike dhe pelhurë pambuku ofron një përvojë të përshtatshme të gjumit me përfitime të shumta. Kombinimi i poliesterit për qëndrueshmërinë dhe elasticitetin, fibrave antialergjike për reduktimin e reaksioneve alergjike dhe pelhurës së pambukut për freskinë dhe higjienën, krijon një jastik të kualitetit të lartë. Jo vetëm ka performancë të shkëlqyeshme, por gjithashtu është i lehtë për të ruajtur dhe i përshtatshëm për lavatriçe.

SUPER IMBOTTITO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Poliester
Pambuk
Ajrosje
Pa zinxhir
Përdorim dy ane
Lahet me 30°C

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Jastiku polyester me fibra antialergjike dhe pelhurë pambuku është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një jastik të përshtatshëm dhe të rehatshëm për gjumë. Ky jastik ofron një kombinim të përfitimeve të poliestrit, fibra antialergjike dhe pambukut, duke krijuar një produkt cilësor dhe praktik.

Poliesteri është materialet kryesore në këtë jastik dhe ofron shumë avantazhe. E njohur për qëndrueshmërinë dhe rezistencën e saj ndaj plasaritjes dhe deformimit, poliesteri siguron një jastik që do të zgjasë gjatë. Përveç kësaj, poliesteri është një material shumë i lehtë dhe elastik, që ndihmon në përshtatjen e jastikut me formën e kokës dhe qafës për një përkrahje të përsosur gjatë gjumit.

Fibrat antialergjike të përdorura në jastik ndihmojnë në zvogëlimin e rrezikut të reaksioneve alergjike. Kjo i bën ato të përshtatshme për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive ose ata që duan të sigurojnë një mjedis gjumi të pastër dhe të shëndetshëm. Fibrat antialergjike ndihmojnë në parandalimin e acarimeve të lëkurës dhe ofrojnë një përvojë të përshtatshme të fjetjes.

Pelhura e pambukut përdoret për të ofruar një ndjesi të freskët dhe të rehatshme gjatë gjumit. Pambuku është një material natyral, i përshtatshëm për të ruajtur temperaturën e trupit në nivelin e duhur dhe për të lejuar qarkullimin e ajrit në jastik. Pambuku është gjithashtu një material që lejon jastikun të lahet në lavatriçe, duke e bërë të lehtë për t’i ruajtur freskinë dhe higjienën e jastikut.

Jastiku polyester me fibra antialergjike dhe pelhurë pambuku ofron një përvojë të përshtatshme të gjumit me përfitime të shumta. Kombinimi i poliesterit për qëndrueshmërinë dhe elasticitetin, fibrave antialergjike për reduktimin e reaksioneve alergjike dhe pelhurës së pambukut për freskinë dhe higjienën, krijon një jastik të kualitetit të lartë. Jo vetëm ka performancë të shkëlqyeshme, por gjithashtu është i lehtë për të ruajtur dhe i përshtatshëm për lavatriçe.

PRODUKTE TË NGJASHME