Tagada Sofa është një sistem inovativ dhe i mrekullueshëm i projektuar për të zgjidhur shumë problematika në hapsirat e vogla të shtëpisë. Ky sistem kombinon një krevat marinari me palosje dhe një divan me palosje në një produkt të vetëm, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për përdorimin e efektshëm të hapësirave të kufizuara.

Një nga veçoritë kryesore të këtij sistemi është zgara ortopedike me profil hekuri 3×3, e cila siguron stabilitet dhe rezistencë të lartë. Rrigat janë vendosur në qendër të zgares, duke përdorur materialin multistrat Ahum, i cili ofron mbështetje të përshtatshme për trupin dhe komoditet gjatë gjumit.

Përveç zgares ortopedike, sistemi përmban edhe një divan palosje. Divani mund të paloset automatikisht kur krevati hapet, duke ofruar një zgjidhje të shkëlqyeshme për përdorimin e hapësirës së shtëpisë. Struktura e divanit është solide dhe praktike, dhe lejon vendosjen e sistemit si një entitet të pavarur ose duke e bashkuar me mobilje të tjera në ambiente ekzistuese.

Sistemi i palosjes dhe hapjes së krevatit dhe divanit është i automatizuar, duke ju ofruar lehtësi dhe kënaqësi në përdorim. Në momentin e hapjes, krahet e krevatit levizin nga mekanizmi automatik, duke siguruar stabilitet të madh për krevatin dhe kembeve në veçanti. Kur krevati ulet në pozicionin e përdorimit, divani mbyllet automatikisht në mënyrë që të krijojë një ambient të përshtatshëm dhe të shkëlqyeshëm për pushim, studim, ose përdorim të tjerë të varur nga preferencat tuaja.

Për të garantuar sigurinë dhe komoditetin e përdoruesit, sistemi është i pajisur me mbrojtëse anti-renie në pjesën e katit të dytë, ku personi pushon. Këto mbrojtëse janë të lëvizshme dhe japin mundësinë për mbylljen e sistemit në mënyrë të sigurt.

Sistemi i krevatit Tagada Sofa gjithashtu ofron një shkallë, e cila lejon personin të ngjitet në katin e dytë të krevatit me lehtësi. Shkalla ka edhe funksionin e këmbës për pjesën e krevatit të katit të dytë, duke ju ofruar stabilitet shtesë dhe lehtësi në lëvizje.

Një prej avantazheve të këtij sistemi është që zgara e krevatit është e pajisur me litare, të cilat sigurojnë që dysheku të mbahet në ekuilibër gjatë lëvizjes, duke ju ofruar një përvojë të përsosur gjumi.

Sistemi i krevateve me levizje të Tagada Sofa mund të përdoret si një entitet i pavarur në hapsirën tuaj ose të bashkohet me ambiente të tjera në shtëpi. Ky sistem ofron një zgjidhje inovative për përdorimin e hapësirave të vogla, duke ju lejuar të përfitoni maksimumin nga hapsirat e kufizuara dhe duke ju ofruar një ambient funksional dhe estetik në të njëjtën kohë.

TAGADA SOFA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Profil katror
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Hapje 90°
Mbyllje 90°
Shkalle
Mekanizem krevati
Levizje mekanike
Krevat dy kate
Levizje e vecante
Zgara me levizje
Kembe levizese
Boje pluhur jo toksike
Bllokues
Mbrojtese anesore

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE 90°
  • HAPJE SI DOLLAP

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

  TEKNOLOGJIA E LEVIZJES DIVANIT
  • LEVIZJE AUTOMATIKE

Tagada Sofa është një sistem inovativ dhe i mrekullueshëm i projektuar për të zgjidhur shumë problematika në hapsirat e vogla të shtëpisë. Ky sistem kombinon një krevat marinari me palosje dhe një divan me palosje në një produkt të vetëm, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për përdorimin e efektshëm të hapësirave të kufizuara.

Një nga veçoritë kryesore të këtij sistemi është zgara ortopedike me profil hekuri 3×3, e cila siguron stabilitet dhe rezistencë të lartë. Rrigat janë vendosur në qendër të zgares, duke përdorur materialin multistrat Ahum, i cili ofron mbështetje të përshtatshme për trupin dhe komoditet gjatë gjumit.

Përveç zgares ortopedike, sistemi përmban edhe një divan palosje. Divani mund të paloset automatikisht kur krevati hapet, duke ofruar një zgjidhje të shkëlqyeshme për përdorimin e hapësirës së shtëpisë. Struktura e divanit është solide dhe praktike, dhe lejon vendosjen e sistemit si një entitet të pavarur ose duke e bashkuar me mobilje të tjera në ambiente ekzistuese.

Sistemi i palosjes dhe hapjes së krevatit dhe divanit është i automatizuar, duke ju ofruar lehtësi dhe kënaqësi në përdorim. Në momentin e hapjes, krahet e krevatit levizin nga mekanizmi automatik, duke siguruar stabilitet të madh për krevatin dhe kembeve në veçanti. Kur krevati ulet në pozicionin e përdorimit, divani mbyllet automatikisht në mënyrë që të krijojë një ambient të përshtatshëm dhe të shkëlqyeshëm për pushim, studim, ose përdorim të tjerë të varur nga preferencat tuaja.

Për të garantuar sigurinë dhe komoditetin e përdoruesit, sistemi është i pajisur me mbrojtëse anti-renie në pjesën e katit të dytë, ku personi pushon. Këto mbrojtëse janë të lëvizshme dhe japin mundësinë për mbylljen e sistemit në mënyrë të sigurt.

Sistemi i krevatit Tagada Sofa gjithashtu ofron një shkallë, e cila lejon personin të ngjitet në katin e dytë të krevatit me lehtësi. Shkalla ka edhe funksionin e këmbës për pjesën e krevatit të katit të dytë, duke ju ofruar stabilitet shtesë dhe lehtësi në lëvizje.

Një prej avantazheve të këtij sistemi është që zgara e krevatit është e pajisur me litare, të cilat sigurojnë që dysheku të mbahet në ekuilibër gjatë lëvizjes, duke ju ofruar një përvojë të përsosur gjumi.

Sistemi i krevateve me levizje të Tagada Sofa mund të përdoret si një entitet i pavarur në hapsirën tuaj ose të bashkohet me ambiente të tjera në shtëpi. Ky sistem ofron një zgjidhje inovative për përdorimin e hapësirave të vogla, duke ju lejuar të përfitoni maksimumin nga hapsirat e kufizuara dhe duke ju ofruar një ambient funksional dhe estetik në të njëjtën kohë.

PRODUKTE TË NGJASHME