• Home
  • Si te kerkoj per nje furnitor online, ku te kete te gjitha produktet e gjumit

Si te kerkoj per nje furnitor online, ku te kete te gjitha produktet e gjumit

Ju prezantojme me platformen me te re online, sleepindustry.eu furnitori juaj i besuar, ku mundte blini me shumice te gjithe produktet e gjumit, duke filluar nga: Dyshek, Zgara Ortopedike, Jastik, Carcaf, Kellef Dysheku, Kellef Jastiku, Koperte Suste, Krevat Portativ, Krevat Ruaj Hapesirat, Llampa Kripe Himalaie, dhe shume te tjera.

Sleep Industry Sh.p.k. vjen me kete platforme online inovative ku i ofron te gjithe klienteve me shumice produktet e gjumit, ku mund te shikojne nje game te gjere produktesh, cmimin direkt online pa patur nevoje te levizin nga vendi, sasite dhe gjendje magazine, mundesi porosie kur produkti nuk eshte gjendje, mundesi porosie kur produkti eshte jashte permasave standarte, vendosjen e adreses dhe te dhenat e kompanise per te pergatitur online faturen e shitjes, terma shume te mire bashkepunimi, cmime preferenciale, trasport i dedikuar ose grupazh, facilitete te shumta, komunikim profesional dhe miqesor.

Me evolimin me te fundit te teknologjise, sleep industry ka vendosur qe prej fillimit te aktivitetit te jete inovativ dhe te hece me hapin e kohes, prandaj vendosi te ndertoje kete platforme te mrekullueshme ku do te gjeni nje sumellojshmeri produktesh qe nje shites normal mund edhe ti dale nga mendja tjua ofroje ose tjua propozoje, teknologjia ben punen ne menyre perfekte nuk harron.

Sllep Industry Sh.p.k. deshiron qe klientet e saje te shumices si preshembull, Super Markete, Hiper Markete, Qendra Tregtare, Dyqan Dyshekesh, Mobileri, Hotel, Motel, Bujtine, B&B, Resort, etj, te gjejne veten ne kete platforme, dhe pa u munduar fare, mareveshje preferenciale, cmime jane me TVSH te perfshire, kjo gje ju vjen ne ndihme per lehtesirat qe shteti jone ofrone, si shpenzime ashtu edhe rimbursim TVSH.

Sleep Industry