Zgara ortopedike Casper – Ekuilibri i përsosur mes elegancës dhe funksionalitetit.

Zgara ortopedike Casper është një pjesë e rrallë e mobiljeve që kombinon mjeshtërisht estetikën me përdorshmërinë. Ky produkt inovativ është projektuar për të plotësuar nevojat e të gjithë personave që kërkojnë një zgare me levizje manuale të përshtatshme dhe të kualitetit të lartë.

Një nga veçoritë kryesore të zgares ortopedike Casper është korniza e saj e shkëlqyeshme e hekurit, e cila është realizuar me profile tubolare katror. Kjo konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm siguron stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyeshme për gjumin tuaj.

Pjesa e levizshme e kornizës tubolare hekuri është e dizajnuar për t’u lëvizur lehtësisht dhe me precizion, duke ju mundësuar të zgjidhni pozicionin më të përshtatshëm për shpinën dhe këmbët tuaja. Përmes mekanizmit të kontrolluar manualisht, mund të ngriheni ose uleni në nivelin që ju preferoni, duke përmirësuar kualitetin e gjumit dhe ndjenjën e relaksimit.

Rrigat e ngushta multistrat Ahu janë ndër elementët kyçe të zgares ortopedike Casper. Këto rriga të përshtatshme dhe të rezistueshme sigurojnë një mbështetje optimale për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe dhimbjeve të shpinës. Rrigat e dyfishta në pjesën lombare shtojnë stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për këtë zonë të ndjeshme të trupit.

Për të garantuar komoditetin dhe sigurinë tuaj, zgara Casper është e pajisur me guaina të specializuara që mbajnë dhe rregjistrojnë forcat te rrigat e dyfishta. Përveç kësaj, zgara është e ekipuar me guaina plastike që mbivendosen në telain levizës, duke krijuar një amortizim të shkëlqyeshëm për zhurmën. Kjo do t’ju ofrojë një përvojë të qetë dhe të pa ndërprerë gjatë përdorimit.

Krik levize manualisht për pjesën e kokes dhe këmbëve është një veçori tjetër e rëndësishme e zgares Casper. Përmes këtij mekanizmi, mund të ngrini pjesën e shpinës në një kënd prej 70 gradësh, duke krijuar një pozicion të përshtatshëm për leximin ose shikimin e televizorit. Gjithashtu, kriku tek këmbët ju mundëson të ngrini këmbët në një kënd prej 20 gradësh, duke përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe duke ndihmuar në uljen e fryrjes.

Ndaluesi i dysheku është një detaj i rëndësishëm që garanton sigurinë tuaj gjatë levizjes. Ky sistem i veçantë i ndalimit do t’ju mbajë dyshekun në vend edhe gjatë lëvizjes, duke ju evituar ndonjë rënie të papritur dhe duke ju ofruar një përvojë të sigurt dhe të qetë gjatë gjumit.

Stafa për montimin e këmbëve dhe kembeve të zgares siguron stabilitetin e nevojshëm. Këto elementë të fortë dhe të sigurtë do t’ju japin besim dhe përkrahje të plotë gjatë përdorimit të zgares ortopedike Casper.

Në fund, të jemi të sigurt që zgara ortopedike Casper është e pajisur me 4 kembe të qëndrueshme, të cilat sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të sigurtë për gjumin tuaj. Këto kembe janë projektuar me tapa anti-rëshqitje, duke garantuar që zgara të mbetet në vend dhe të ofrojë një përvojë të sigurt dhe të rehatshme.

Zgara ortopedike Casper është zgjedhja perfekte për të rritur komoditetin dhe përshtatshmërinë e gjumit tuaj. Me dizajnin e saj të bukur dhe teknologjinë e avancuar, ky produkt do t’ju japë një përvojë unike dhe do të bëjë që gjumi juaj të jetë një kohë e qetë dhe e relaksuar.

CASPER

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga te ngushta
Guaina plastike
Profil katror
Kembe X
Pistona
Anti rreshkitje
Rrota
Doreze
Levizje mekanike
Qendrim horizontal
Boje pluhur jo toksike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE SI SIRTAR

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike Casper – Ekuilibri i përsosur mes elegancës dhe funksionalitetit.

Zgara ortopedike Casper është një pjesë e rrallë e mobiljeve që kombinon mjeshtërisht estetikën me përdorshmërinë. Ky produkt inovativ është projektuar për të plotësuar nevojat e të gjithë personave që kërkojnë një zgare me levizje manuale të përshtatshme dhe të kualitetit të lartë.

Një nga veçoritë kryesore të zgares ortopedike Casper është korniza e saj e shkëlqyeshme e hekurit, e cila është realizuar me profile tubolare katror. Kjo konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm siguron stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyeshme për gjumin tuaj.

Pjesa e levizshme e kornizës tubolare hekuri është e dizajnuar për t’u lëvizur lehtësisht dhe me precizion, duke ju mundësuar të zgjidhni pozicionin më të përshtatshëm për shpinën dhe këmbët tuaja. Përmes mekanizmit të kontrolluar manualisht, mund të ngriheni ose uleni në nivelin që ju preferoni, duke përmirësuar kualitetin e gjumit dhe ndjenjën e relaksimit.

Rrigat e ngushta multistrat Ahu janë ndër elementët kyçe të zgares ortopedike Casper. Këto rriga të përshtatshme dhe të rezistueshme sigurojnë një mbështetje optimale për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe dhimbjeve të shpinës. Rrigat e dyfishta në pjesën lombare shtojnë stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për këtë zonë të ndjeshme të trupit.

Për të garantuar komoditetin dhe sigurinë tuaj, zgara Casper është e pajisur me guaina të specializuara që mbajnë dhe rregjistrojnë forcat te rrigat e dyfishta. Përveç kësaj, zgara është e ekipuar me guaina plastike që mbivendosen në telain levizës, duke krijuar një amortizim të shkëlqyeshëm për zhurmën. Kjo do t’ju ofrojë një përvojë të qetë dhe të pa ndërprerë gjatë përdorimit.

Krik levize manualisht për pjesën e kokes dhe këmbëve është një veçori tjetër e rëndësishme e zgares Casper. Përmes këtij mekanizmi, mund të ngrini pjesën e shpinës në një kënd prej 70 gradësh, duke krijuar një pozicion të përshtatshëm për leximin ose shikimin e televizorit. Gjithashtu, kriku tek këmbët ju mundëson të ngrini këmbët në një kënd prej 20 gradësh, duke përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe duke ndihmuar në uljen e fryrjes.

Ndaluesi i dysheku është një detaj i rëndësishëm që garanton sigurinë tuaj gjatë levizjes. Ky sistem i veçantë i ndalimit do t’ju mbajë dyshekun në vend edhe gjatë lëvizjes, duke ju evituar ndonjë rënie të papritur dhe duke ju ofruar një përvojë të sigurt dhe të qetë gjatë gjumit.

Stafa për montimin e këmbëve dhe kembeve të zgares siguron stabilitetin e nevojshëm. Këto elementë të fortë dhe të sigurtë do t’ju japin besim dhe përkrahje të plotë gjatë përdorimit të zgares ortopedike Casper.

Në fund, të jemi të sigurt që zgara ortopedike Casper është e pajisur me 4 kembe të qëndrueshme, të cilat sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të sigurtë për gjumin tuaj. Këto kembe janë projektuar me tapa anti-rëshqitje, duke garantuar që zgara të mbetet në vend dhe të ofrojë një përvojë të sigurt dhe të rehatshme.

Zgara ortopedike Casper është zgjedhja perfekte për të rritur komoditetin dhe përshtatshmërinë e gjumit tuaj. Me dizajnin e saj të bukur dhe teknologjinë e avancuar, ky produkt do t’ju japë një përvojë unike dhe do të bëjë që gjumi juaj të jetë një kohë e qetë dhe e relaksuar.

PRODUKTE TË NGJASHME