Zgara ortopedike Extra është një përmirësim i jashtëzakonshëm në fushën e zgjatjes së hapësirave dhe i konceptuar për t’iu ofruar juve një përvojë të shkëlqyeshme në gjumë. Kjo zgare sirtare është projektuar me qëllim që të jetë e lehtë për t’u përdorur dhe të sigurojë komoditet maksimal, duke shtuar një vend shtesë për fjetje në pjesën e poshtme të krevatit tuaj, pavarësisht nga hapsirat e vogla në shtëpi ose vizitat e papritura të miqve.

Për të siguruar një përdorim të lehtë dhe të shpejtë, zgara Extra është projektuar me hapje manuale të kembëve. Kjo ju lejon të kontrolloni hapjen dhe mbylljen e zgares në mënyrë të përshtatshme sipas nevojave tuaja. Për më tepër, siguria e këmbës gjatë qëndrimit të hapur është garantuar nga një sistem i fortë mbështetës. Ju mund të jeni të sigurt se zgara do të qëndrojë në pozicionin e hapur me stabilitet dhe siguri të plotë.

Rrigat e zgares janë të realizuara me një konstruksion të fortë nga multistrati i llojit Ahu. Kjo përbërje e veçantë e rrigave siguron një përkrahje optimale për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe stresit në zonat ndjeshme të trupit, si shpina dhe kyçet.

Profili i zgares ortopedike është i realizuar me dimensione 30×30 mm dhe është i pajisur me vrima në të gjitha krahet. Këto vrima lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të levizshme, duke i dhënë zgares një pamje estetike dhe të përshtatshme për ambientin tuaj të gjumit. Për të siguruar sigurinë e shtuar, zgara është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve, garantuar që ajo të qëndrojë në vend dhe të sigurojë një ndjenjë të qëndrueshme.

Në mënyrë që të sigurohet një lëvizje të lehtë dhe të përshtatshme, zgara Extra është e pajisur me rrota në pozicionin e mbyllur. Kjo karakteristikë e veçantë bën që lëvizja e zgares të jetë e thjeshtë dhe praktike, duke ju mundësuar të organizoni hapsirën tuaj sipas nevojave dhe preferencave tuaja. Mosha, jashtëzakonisht e shëndetshme dhe e përshtatshme për shfrytëzim, zgara ortopedike Extra është zgjedhja perfekte për të sjellë një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditetin e papërmbajtur në dhomën tuaj të gjumit.

EXTRA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga te ngushta
Rriga multistrat
Profil katror
Kembe levizese
Guaina plastike
Levizje mekanike
Tapa plastike
Boje pluhur jo toksike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE SI SIRTAR

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike Extra është një përmirësim i jashtëzakonshëm në fushën e zgjatjes së hapësirave dhe i konceptuar për t’iu ofruar juve një përvojë të shkëlqyeshme në gjumë. Kjo zgare sirtare është projektuar me qëllim që të jetë e lehtë për t’u përdorur dhe të sigurojë komoditet maksimal, duke shtuar një vend shtesë për fjetje në pjesën e poshtme të krevatit tuaj, pavarësisht nga hapsirat e vogla në shtëpi ose vizitat e papritura të miqve.

Për të siguruar një përdorim të lehtë dhe të shpejtë, zgara Extra është projektuar me hapje manuale të kembëve. Kjo ju lejon të kontrolloni hapjen dhe mbylljen e zgares në mënyrë të përshtatshme sipas nevojave tuaja. Për më tepër, siguria e këmbës gjatë qëndrimit të hapur është garantuar nga një sistem i fortë mbështetës. Ju mund të jeni të sigurt se zgara do të qëndrojë në pozicionin e hapur me stabilitet dhe siguri të plotë.

Rrigat e zgares janë të realizuara me një konstruksion të fortë nga multistrati i llojit Ahu. Kjo përbërje e veçantë e rrigave siguron një përkrahje optimale për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe stresit në zonat ndjeshme të trupit, si shpina dhe kyçet.

Profili i zgares ortopedike është i realizuar me dimensione 30×30 mm dhe është i pajisur me vrima në të gjitha krahet. Këto vrima lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të levizshme, duke i dhënë zgares një pamje estetike dhe të përshtatshme për ambientin tuaj të gjumit. Për të siguruar sigurinë e shtuar, zgara është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve, garantuar që ajo të qëndrojë në vend dhe të sigurojë një ndjenjë të qëndrueshme.

Në mënyrë që të sigurohet një lëvizje të lehtë dhe të përshtatshme, zgara Extra është e pajisur me rrota në pozicionin e mbyllur. Kjo karakteristikë e veçantë bën që lëvizja e zgares të jetë e thjeshtë dhe praktike, duke ju mundësuar të organizoni hapsirën tuaj sipas nevojave dhe preferencave tuaja. Mosha, jashtëzakonisht e shëndetshme dhe e përshtatshme për shfrytëzim, zgara ortopedike Extra është zgjedhja perfekte për të sjellë një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditetin e papërmbajtur në dhomën tuaj të gjumit.

PRODUKTE TË NGJASHME