Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një produkt i inovativë dhe i kualitetit të lartë që ofron mbështetje dhe komoditet të përshtatshëm për personat me nevoja ortopedike. Telaji multistrat ahu është i dizajnuar për të qëndruar i fortë dhe i qëndrueshëm, duke marrë përsipër të gjithë peshën e trupit në një mënyrë të sigurtë dhe të përshtatshme.

Pjesa e shpines së zgares është e levizshme dhe ofron mundësinë e ngjizjes deri në 70 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë këndin e mbështetjes së shpinës sipas preferencave të tyre. Levizja graduale e pjesës së shpinës ofron ndihmë dhe komoditet për personat me nevoja të veçanta ortopedike.

Pjesa e kembeve e zgares gjithashtu është e levizshme dhe mund të ngrihet deri në 20 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e këmbëve për të siguruar një mbështetje shtesë dhe përshtatje optimale për pjesën e poshtme të trupit.

Rrigat e zgares janë të bëra plotësisht nga materiali multistrat ahu, i cili është i njohur për fleksibilitetin dhe rezistencën e tij të lartë. Rrigat anësore janë vendosur brenda guainave plastike që fiksojnë rrigen. Këto guaina plastike futen në kanalet e profilit të zgares së levizshme për të siguruar një lidhje të fortë dhe stabile të rrigit me zgaren.

Për të rregulluar fortësinë dhe ndihmuar në mbështetjen e pjesës lombare, zgara është e pajisur me rriga të dyfishta të kapura nga një guainë e levizshme. Ky mekanizëm i rregjistrueshëm ofron personalizim të mbështetjes lumbare për të përshtatur nevojave individuale.

Telekomanda e bashkuar me zgaren lejon kontrollin e lëvizjeve të pjesëve të zgares. Telekomanda funksionon me korent dhe ofron përdoruesit lehtësi dhe rehati në përdorimin e zgares ortopedike.

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është zgjedhja ideale për personat me nevoja ortopedike që kërkojnë një zgare të përshtatshme dhe funksionale. Me karakteristikat e tij të avancuara dhe dizajnin e kujdesur, ky produkt siguron një qëndrim të rehatshëm dhe mbështetje të nevojshme për përdoruesin.

NATURAL

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Telai Multistrat
Profil katror
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Rriga te dyfishta
Ngritje 70°
Ngritje 20°
Levizje shpina
Levizje kembet
Zgara me levizje
Motorr
Telekomand
Stafa
Kembe

 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 6

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE ME LEVIZJE TEK KOKA DHE TEK KEMBET

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • NGRITJE NGA PJESA E KEMBEVE 20°
  • NGRITJE NGA PJESA E SHPINES 70°

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA ME PERFORCIM NE PJESEN LOMBARE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një produkt i inovativë dhe i kualitetit të lartë që ofron mbështetje dhe komoditet të përshtatshëm për personat me nevoja ortopedike. Telaji multistrat ahu është i dizajnuar për të qëndruar i fortë dhe i qëndrueshëm, duke marrë përsipër të gjithë peshën e trupit në një mënyrë të sigurtë dhe të përshtatshme.

Pjesa e shpines së zgares është e levizshme dhe ofron mundësinë e ngjizjes deri në 70 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë këndin e mbështetjes së shpinës sipas preferencave të tyre. Levizja graduale e pjesës së shpinës ofron ndihmë dhe komoditet për personat me nevoja të veçanta ortopedike.

Pjesa e kembeve e zgares gjithashtu është e levizshme dhe mund të ngrihet deri në 20 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e këmbëve për të siguruar një mbështetje shtesë dhe përshtatje optimale për pjesën e poshtme të trupit.

Rrigat e zgares janë të bëra plotësisht nga materiali multistrat ahu, i cili është i njohur për fleksibilitetin dhe rezistencën e tij të lartë. Rrigat anësore janë vendosur brenda guainave plastike që fiksojnë rrigen. Këto guaina plastike futen në kanalet e profilit të zgares së levizshme për të siguruar një lidhje të fortë dhe stabile të rrigit me zgaren.

Për të rregulluar fortësinë dhe ndihmuar në mbështetjen e pjesës lombare, zgara është e pajisur me rriga të dyfishta të kapura nga një guainë e levizshme. Ky mekanizëm i rregjistrueshëm ofron personalizim të mbështetjes lumbare për të përshtatur nevojave individuale.

Telekomanda e bashkuar me zgaren lejon kontrollin e lëvizjeve të pjesëve të zgares. Telekomanda funksionon me korent dhe ofron përdoruesit lehtësi dhe rehati në përdorimin e zgares ortopedike.

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është zgjedhja ideale për personat me nevoja ortopedike që kërkojnë një zgare të përshtatshme dhe funksionale. Me karakteristikat e tij të avancuara dhe dizajnin e kujdesur, ky produkt siguron një qëndrim të rehatshëm dhe mbështetje të nevojshme për përdoruesin.

PRODUKTE TË NGJASHME