Zgara ortopedike me levizje elektrike Pasha është një paisje inovative dhe e avancuar që ofron shumë mundësi lëvizjeje dhe komoditet për përdoruesin. Kjo zgare është e përbërë nga materiale cilësore dhe ka një dizajn të sofistikuar për të përshtatur nevojave të ndryshme të përdoruesve. Në vijim, do të gjeni një përshkrim të detajuar të pjesëve dhe veçorive kryesore të kësaj zgare ortopedike.

Telai i zgares është i krijuar me një profil të patentuar hekuri me dimensione 50x35mm. Ky profil i veçantë siguron rezistencë dhe stabilitet të lartë për zgaren, duke e bërë të qëndrueshme dhe të durueshme në përdorim të gjatë. Rrigat e zgares janë bërë nga materiali multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij. Kjo i jep zgares përkrahje të duhur për trupin dhe lejon lëvizje të lehta dhe komode.

Një nga veçoritë kryesore të zgares ortopedike është lëvizja e pjesës së shpines. Përmes sistemimit elektrik, zgara mund të lëvizë në një kënd gradualisht deri në 70 grade, ofruar kështu mbështetje dhe qëndrim të përshtatshëm për pjesën e sipërme të trupit. Kjo mundëson përdoruesin të gjejë një pozicion të përshtatshëm për leximin, shikimin e televizorit apo përgjumjen në mënyrë të qetë dhe të rehatshme.

Pjesa e kembeve gjithashtu ofron lëvizje elektrike. Zgara mund të ngritet në një kënd prej 20 grade, duke lejuar përdoruesin të mbajë pozicionin e përkohshëm të ngritur për qëllime të ndryshme si leximi, ndjekja e filmave, apo thjesht për të relaksuar këmbët. Përveç kësaj, zgara ofron edhe mundësinë e ndryshimit të qëndrimit të gjurit, duke lejuar përdoruesin të vendosë gjurin drejt ose të palosë gjurin sipas nevojave të tyre individuale.

Rrigat në zonën lombare të zgares janë të dyfishta për të ofruar mbështetje të shtuar dhe qëndrueshmëri në këtë pjesë të trupit. Kjo ndihmon në parandalimin e problematikave të shpinës dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të sigurtë për përdoruesin.

Për të siguruar mbajtjen dhe përforcimin e rrigave të dyfishta, zgara është pajisur me guaina plastike te levizeshme. Kjo guainë është e dizajnuar për të mbajtur rrigat në vend dhe për t’u përshtatur me lëvizjet e zgares. Ajo siguron stabilitet shtesë dhe lejon përdoruesin të përfitojë maksimumin nga veçoritë e zgares.

Një telekomandë është pjesë integrale e zgares, duke i dhënë përdoruesit kontroll të plotë mbi lëvizjet. Përmes telekomandës, përdoruesi mund të kryejë lëvizjet e zgares dhe të rregullojë pozicionin sipas nevojave dhe preferencave të tyre.

Stafat për montimin e kembeve janë pjesë e zgares dhe sigurojnë qëndrueshmëri të fortë për këmbët. Këto stafa janë projektuar për të siguruar që zgara të mbajë përsosur pozicionin e zgjedhur dhe të ofrojë komoditet gjatë përdorimit.

Krevati ortopedik me zgare të lëvizjes elektrike Pasha është një zgjedhje ideale për ata që kanë nevojë për mbështetje ortopedike, përkujdesje të veçantë apo qëndrim të përshtatshëm gjatë gjumit. Me dizajnin e tij të avancuar dhe veçoritë e lëvizjes elektrike, ky krevat ofron një eksperiencë të rehatshme dhe funksionale për përdoruesin.

PASHA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Levizje shpina
Levizje kembet
Zgara me levizje
Ngritje 70°
Ngritje 20°
Motorr
Telekomand
Stafa
Kembe
Tapa plastike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE ME LEVIZJE TEK KOKA DHE TEK KEMBET

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • NGRITJE NGA PJESA E KEMBEVE 20°
  • NGRITJE NGA PJESA E SHPINES 70°

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA ME PERFORCIM NE PJESEN LOMBARE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike me levizje elektrike Pasha është një paisje inovative dhe e avancuar që ofron shumë mundësi lëvizjeje dhe komoditet për përdoruesin. Kjo zgare është e përbërë nga materiale cilësore dhe ka një dizajn të sofistikuar për të përshtatur nevojave të ndryshme të përdoruesve. Në vijim, do të gjeni një përshkrim të detajuar të pjesëve dhe veçorive kryesore të kësaj zgare ortopedike.

Telai i zgares është i krijuar me një profil të patentuar hekuri me dimensione 50x35mm. Ky profil i veçantë siguron rezistencë dhe stabilitet të lartë për zgaren, duke e bërë të qëndrueshme dhe të durueshme në përdorim të gjatë. Rrigat e zgares janë bërë nga materiali multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij. Kjo i jep zgares përkrahje të duhur për trupin dhe lejon lëvizje të lehta dhe komode.

Një nga veçoritë kryesore të zgares ortopedike është lëvizja e pjesës së shpines. Përmes sistemimit elektrik, zgara mund të lëvizë në një kënd gradualisht deri në 70 grade, ofruar kështu mbështetje dhe qëndrim të përshtatshëm për pjesën e sipërme të trupit. Kjo mundëson përdoruesin të gjejë një pozicion të përshtatshëm për leximin, shikimin e televizorit apo përgjumjen në mënyrë të qetë dhe të rehatshme.

Pjesa e kembeve gjithashtu ofron lëvizje elektrike. Zgara mund të ngritet në një kënd prej 20 grade, duke lejuar përdoruesin të mbajë pozicionin e përkohshëm të ngritur për qëllime të ndryshme si leximi, ndjekja e filmave, apo thjesht për të relaksuar këmbët. Përveç kësaj, zgara ofron edhe mundësinë e ndryshimit të qëndrimit të gjurit, duke lejuar përdoruesin të vendosë gjurin drejt ose të palosë gjurin sipas nevojave të tyre individuale.

Rrigat në zonën lombare të zgares janë të dyfishta për të ofruar mbështetje të shtuar dhe qëndrueshmëri në këtë pjesë të trupit. Kjo ndihmon në parandalimin e problematikave të shpinës dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të sigurtë për përdoruesin.

Për të siguruar mbajtjen dhe përforcimin e rrigave të dyfishta, zgara është pajisur me guaina plastike te levizeshme. Kjo guainë është e dizajnuar për të mbajtur rrigat në vend dhe për t’u përshtatur me lëvizjet e zgares. Ajo siguron stabilitet shtesë dhe lejon përdoruesin të përfitojë maksimumin nga veçoritë e zgares.

Një telekomandë është pjesë integrale e zgares, duke i dhënë përdoruesit kontroll të plotë mbi lëvizjet. Përmes telekomandës, përdoruesi mund të kryejë lëvizjet e zgares dhe të rregullojë pozicionin sipas nevojave dhe preferencave të tyre.

Stafat për montimin e kembeve janë pjesë e zgares dhe sigurojnë qëndrueshmëri të fortë për këmbët. Këto stafa janë projektuar për të siguruar që zgara të mbajë përsosur pozicionin e zgjedhur dhe të ofrojë komoditet gjatë përdorimit.

Krevati ortopedik me zgare të lëvizjes elektrike Pasha është një zgjedhje ideale për ata që kanë nevojë për mbështetje ortopedike, përkujdesje të veçantë apo qëndrim të përshtatshëm gjatë gjumit. Me dizajnin e tij të avancuar dhe veçoritë e lëvizjes elektrike, ky krevat ofron një eksperiencë të rehatshme dhe funksionale për përdoruesin.

PRODUKTE TË NGJASHME