Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një bazë latexi dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, me një formë cervikale.

Baza e jastikut është e përbërë nga latexi, një material natyral i njohur për elasticitetin dhe rezistencën e tij. Latexi ofron një mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj, duke ndihmuar në qëndrimin e duhur të trupit gjatë gjumit dhe në zvogëlimin e dhimbjeve muskulore. Përveç kësaj, latexi është një material antialergjik, i cili minimalizon reagimet alergjike të mundshme.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral dhe i butë ndaj lëkurës. Pambuku ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë, duke krijuar një ambient të qetë dhe të freskët për gjumë të qetë. Forma cervikale e jastikut është e dizajnuar për të përkrahur formën e qafës dhe për të siguruar një pozicion të përshtatshëm dhe të mbështetës për këtë pjesë të trupit gjatë gjumit.

Ky jastik me bazë latexi dhe pelhurë pambuku, me formë cervikale, është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Baza e latexit dhe pelhura e pambukut e bëjnë atë një zgjidhje të preferuar për personat që duan të kenë një jastik të përshtatshëm dhe të shëndetshëm. Jastiku ofron cilësi të lartë, komoditet dhe ndihmon në krijimin e një gjumi të qetë dhe të freskët.

Forma cervikale e jastikut siguron mbështetje dhe kujdes të veçantë për qafën dhe shpinën tuaj, duke ndihmuar në qëndrimin e duhur dhe zvogëlimin e tensionit muskular. Kjo e bën atë një zgjidhje të preferuar për ata që vuajnë nga dhimbjet e qafës dhe duan një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

SOMNIUM ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Categories: ,

Shkuma latice
Ortocervikal
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Vrima ajrosje
Jo larje

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një bazë latexi dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, me një formë cervikale.

Baza e jastikut është e përbërë nga latexi, një material natyral i njohur për elasticitetin dhe rezistencën e tij. Latexi ofron një mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj, duke ndihmuar në qëndrimin e duhur të trupit gjatë gjumit dhe në zvogëlimin e dhimbjeve muskulore. Përveç kësaj, latexi është një material antialergjik, i cili minimalizon reagimet alergjike të mundshme.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral dhe i butë ndaj lëkurës. Pambuku ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë, duke krijuar një ambient të qetë dhe të freskët për gjumë të qetë. Forma cervikale e jastikut është e dizajnuar për të përkrahur formën e qafës dhe për të siguruar një pozicion të përshtatshëm dhe të mbështetës për këtë pjesë të trupit gjatë gjumit.

Ky jastik me bazë latexi dhe pelhurë pambuku, me formë cervikale, është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Baza e latexit dhe pelhura e pambukut e bëjnë atë një zgjidhje të preferuar për personat që duan të kenë një jastik të përshtatshëm dhe të shëndetshëm. Jastiku ofron cilësi të lartë, komoditet dhe ndihmon në krijimin e një gjumi të qetë dhe të freskët.

Forma cervikale e jastikut siguron mbështetje dhe kujdes të veçantë për qafën dhe shpinën tuaj, duke ndihmuar në qëndrimin e duhur dhe zvogëlimin e tensionit muskular. Kjo e bën atë një zgjidhje të preferuar për ata që vuajnë nga dhimbjet e qafës dhe duan një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME