Rreth nesh

 

Sleep Industri është një kompani lider në tregun e komercializimit me shumicë të produkteve dysheke, zgara ortopedike, jastik, kellef dysheku, koperte suste, krevate, sisteme ruaj-hapsiren dhe shumë të tjera. Me një përvojë prej më shumë se 25 vitesh, ne kemi fituar një reputacion të shkëlqyer për cilësinë dhe shërbimin tonë të shkëlqyer.
Në vitin 1998, ne filluam si një biznes i vogël, por me angazhimin dhe përkushtimin tonë të vazhdueshëm ndaj cilësisë dhe kujdesit ndaj klientit, u rritëm me sukses në një kompani të njohur në tregun tonë. Importojmë produktet tona nga Italia dhe vendet e tjera, duke i zgjedhur me kujdes për cilësinë e tyre të lartë dhe dizajnin e mrekullueshëm.
Çelësi i suksesit tonë është përkushtimi ndaj klientit. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë një shërbim të personalizuar dhe të kualifikuar për klientët tanë. Një staf i kualifikuar, korrekt, të përpiktë, serioz dhe guximtar punon me vendosmëri për të siguruar që çdo klient të marrë atë çfarë dëshiron dhe të ndihet i kënaqur.

Nëpërmjet zgjedhjes së kujdesshme të produkteve dhe kërkimit të vazhdueshëm për të gjetur cmime preferenciale, ne sigurojmë që klientët tanë të kenë qasje në produkte të shkëlqyera me një raport të mirë cilësi-cmim. Ne jemi të përkushtuar të mbajmë hapat me zhvillimet e fundit në treg dhe të ofrojmë produkte inovative që i plotësojnë kërkesat e kohës së sotme.
Për ne, çdo vit është një rrugëtim përpara drejt suksesit dhe zhvillimit të vazhdueshëm. Ne jemi të angazhuar të rrisim cilësinë e produkteve tona dhe të zgjerojmë gamën tonë për të plotësuar nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Kujdesi ndaj klientit është prioriteti ynë i lartë dhe ne bëjmë të pamundurën për të siguruar që ata të kenë një përvojë të paharrueshme me produktet tona dhe shërbimet tona.
Nëse keni nevojë për produkte dysheku, zgara ortopedike, jastikë, koperta suse, krevate, ose sisteme ruaj-hapsiren, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Sleep Industri është partneri juaj i besueshëm për të siguruar cilësi të shkëlqyer, kujdes të personalizuar dhe zgjidhje të përshtatshme për nevojat tuaja.

Është me kënaqësi të njoftoj që Sleep Industri tani ka hapur një platformë plotësisht online për biznes-tek-biznes (B2B) në formën e një uebfaqeje. Me këtë inovacion të ri, ne ofrojmë një eksperiencë të përmirësuar dhe të thjeshtë për tregtinë me shumicë në industrinë tonë.
Platforma jonë e B2B është projektuar për të përmirësuar marrëdhëniet me klientët tregtarë dhe për të ofruar një ndërfaqe intuitive dhe funksionale. Tani ju keni mundësinë të bëni blerje në një mënyrë të rehatshme, pa kufizimet e kohës dhe vendit. Përmes uebfaqes sonë, ju mund të shfletoni katalogun tonë të produkteve, të shihni disponueshmërinë, specifikat e produkteve dhe të vendosni porosi të reja.
Platforma jonë B2B është e sigurtë dhe ne privatësi. Ju do të keni një llogari të personalizuar me të dhënat tuaja të tregtarit dhe të aksesoni historinë e blerjeve tuaja, faturat dhe informacionet e nevojshme të llogarisë. Kemi implementuar mjete të avancuara të pagesës dhe sigurisë, për të siguruar një përvojë të besueshme dhe të sigurtë për klientët tanë.
Nëpërmjet uebfaqes sonë B2B, ju gjithashtu do të keni mundësinë për të marrë informacione të rëndësishme për ofertat speciale, kampanjat e zbavitëse, si dhe për të mbajtur kontakte direkte me stafin tonë për çdo kërkesë, pyetje ose konsultim. Ne jemi këtu për tju ndihmuar dhe për të siguruar që të keni një përvojë të paharrueshme nëpërmjet platformës sonë B2B.
Me hapjen e kësaj platforme të re online, Sleep Industri dëshiron të forcojë marrëdhëniet me klientët tregtarë dhe të sigurojë një shërbim më të shpejtë, më efikas dhe më të përshtatshëm. Ne jemi të përkushtuar që të vazhdojmë të rritemi dhe të inovojmë në mënyrë që të plotësojmë nevojat e biznesit tuaj me cilësi dhe shërbim të shkëlqyer.

Ju faleminderit që jeni pjesë e rrugëtimit tonë, dhe jemi të lumtur që tani ju ofrojmë një platformë B2B online për të forcuar bashkëpunimin tonë në mënyrë më të mirë dhe më të lehtë.