Waterlily

Waterlily është një material sintetik i quajtur gjithashtu “spuma e lulediellit” ose “spuma e ujit”. Është një material inovativ dhe i ri i përdorur në prodhimin e dyshekëve dhe jastëkëve për të ofruar komfort dhe mbështetje të mirë gjatë gjumit.

Waterlily është një material celular me qeliza të hapura të prodhuara nga poliuretani. Ky material ka cilësi të ngjashme me spumën me memorie (memory foam), duke u përshtatur në formën dhe peshën e trupit për të ofruar një ndjesi të butë dhe të përshtatshme gjatë gjumit. Megjithatë, ndryshe nga spuma me memorie, Waterlily ka një ndjesi më ajrore dhe më freskuese.

Përfitimet e Waterlily përfshijnë:

Komforti i lartë: Waterlily siguron një ndjesi të butë dhe të përshtatshme gjatë gjumit duke përshtatur në formën dhe peshën e trupit.

Mbështetje ortopedike: Materiali Waterlily ofron mbështetje ortopedike për trupin duke zbutur presionin në pikat e caktuara të trupit dhe duke ndihmuar në qëndrimin e duhur gjatë gjumit.

Freskia dhe ajrosja: Waterlily ka një strukturë me qeliza të hapura që lejon ajrosje të mirë dhe qarkullim të ajrit, duke siguruar një ndjesi më të freskët dhe të qetë gjatë gjumit.

Rezistenca ndaj deformimeve: Waterlily është një material rezistent që kthehet në formën e tij origjinale pas përdorimit dhe nuk deformohet lehtësisht.

Përdorimi i Waterlily në prodhimin e dyshekëve dhe jastëkëve siguron një zgjidhje të re dhe moderne për komfortin dhe mirëqenien gjatë gjumit. Megjithatë, vlen të theksohet se cilësia dhe performanca e produkteve të bazuara në Waterlily mund të ndryshojnë në varësi të cilësisë së materialit dhe prodhuesit të tij.