• Home
  • WF4 Dry System

WF4 Dry System

WF4 Dry System është një sistem i përkryer për pastrimin dhe larjen e tapetit dhe shqyrtimit të sipërfaqes. Kjo teknologji është krijuar nga prodhuesi i teknologjisë së pastrimit “WF4” dhe është një metodë inovative e larjes së tapetit që përdor një sistem të thatë dhe të avancuar për të hequr pluhurin, mbeturinat dhe ndotjet nga tapeti.

Sistemi WF4 Dry përdor një kombinim të fuqishëm të ajrit të ngrohtë dhe presionit të ulët për të pastruar tapetin në mënyrë efikase dhe pa dëmtuar materialin. Ai vjen me pajisje speciale që përfshijnë një dyshe larjeje dhe një ajrosje të kontrolluar që largon të gjithë pluhurin dhe mbeturinat nga tapeti. Ky proces i thatë siguron një kohë shkurtë të thatë dhe përhapje të ulët të ujit, duke reduktuar kohën e thatë dhe mundësinë e dëmtimit të tapetit.

Përdorimi i WF4 Dry System ofron disa përfitime, duke përfshirë:

Pastrojen e thellë: Sistemi mund të pastron tapetin në thellësi dhe të largon pluhurin dhe ndotjet e fshehura.

Kohë e shkurtë e thatë: Procesi i thatë i larjes së tapetit zvogëlon kohën e thatë dhe zvogëlon rrezikun e dëmtimit të tapetit nga uji.

Minimizimi i përhapjes së ujit: Sistemi përdor presion të ulët të ujit dhe teknologji të kontrolluar për të reduktuar përhapjen e ujit në mjedis.

Rezultate të cilësisë së lartë: Sistemi siguron një larje të thellë dhe rezultate të shkëlqyera për tapetin.

Është e rëndësishme të kuptoni se për përdorimin e saktë të sistemit WF4 Dry, është më mirë të ndiqni udhëzimet e prodhuesit dhe të konsultoheni me specialistët e fushës për të siguruar rezultate të mira dhe për të shmangur dëmtimin e mundshëm të tapetit.