Jorgani që ju përshkruani ka një konstruksion me tre shtresa të ndryshme për të ofruar një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit. Këtu janë përbërësit dhe karakteristikat kryesore të çdo shtrese:

Pelhura e sipërme:

Përbërë nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit.

Siguron rezistencë të madhe dhe parandalon rrudhjen e jorganit.

Ofron një prekje të butë dhe një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Shtresa e brendshme:

Përbërë nga fibra antialergjike të dendura.

Ofron ngrohtësi të shtuar në netët më të ftohta.

Ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale për një gjumë të rehatshëm dhe të ngrohtë.

Pelhura e brendshme:

Përbërë gjithashtu nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit.

Siguron rezistencë të madhe dhe shmang rrudhjen e jorganit.

Ofron një prekje të butë dhe një përvojë gjumi të mrekullueshme.

Madhësitë e ofruara për jorganin janë:

Jorgani Dopio:

Madhësia: 220 x 240 cm.

Përshtatet për dy persona.

Ofron një hapësirë të mjaftueshme për të kënaqur dy persona gjatë gjumit.

Jorgani Tek:

Madhësia: 160 x 240 cm.

Përshtatshëm për një person.

Ofron një përvojë gjumi të rehatshme për individët.

Kjo diversitet e mundëson zgjedhjen e madhësisë së jorganit sipas preferencave dhe nevojave të secilit.

JORGAN MIKROFIBER DIMEROR

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Pambuk
Poliester
Përdorim dy ane
Ajrosje

    PELHURE
    • PAMBUK

Jorgani që ju përshkruani ka një konstruksion me tre shtresa të ndryshme për të ofruar një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit. Këtu janë përbërësit dhe karakteristikat kryesore të çdo shtrese:

Pelhura e sipërme:

Përbërë nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit.

Siguron rezistencë të madhe dhe parandalon rrudhjen e jorganit.

Ofron një prekje të butë dhe një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Shtresa e brendshme:

Përbërë nga fibra antialergjike të dendura.

Ofron ngrohtësi të shtuar në netët më të ftohta.

Ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale për një gjumë të rehatshëm dhe të ngrohtë.

Pelhura e brendshme:

Përbërë gjithashtu nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit.

Siguron rezistencë të madhe dhe shmang rrudhjen e jorganit.

Ofron një prekje të butë dhe një përvojë gjumi të mrekullueshme.

Madhësitë e ofruara për jorganin janë:

Jorgani Dopio:

Madhësia: 220 x 240 cm.

Përshtatet për dy persona.

Ofron një hapësirë të mjaftueshme për të kënaqur dy persona gjatë gjumit.

Jorgani Tek:

Madhësia: 160 x 240 cm.

Përshtatshëm për një person.

Ofron një përvojë gjumi të rehatshme për individët.

Kjo diversitet e mundëson zgjedhjen e madhësisë së jorganit sipas preferencave dhe nevojave të secilit.

PRODUKTE TË NGJASHME