Kellefi i jastikut Kapitone është një produkt i përbërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe ka disa karakteristika të veçanta që e bëjnë të njëjtën një zgjedhje të mirë për përdorim në ambientin e gjumit. Ja një pershkrim i detajuar për këtë produkt:

Pelhura e 100% Pambuku:

Pelhura e jastikut është e përbërë nga 100% pambuk, ofrojë një prekje të butë dhe komode.

Pambuku është një material natyral që siguron një eksperiencë të këndshme gjatë përdorimit.

Trapuntim i Sipërme:

Pelhura është trapuntuar në të gjithë sipërfaqen e saj.

Kjo karakteristikë i jep një pamje estetike të veçantë dhe mund të shtojë një ndjesi shtesë të komoditetit.

Fibrat Antialergjike të Trapuara në Brendësi:

Brendia e pelhurës është e mbushur me fibrat antialergjike të trapuara.

Ky tip mbushjeje siguron një ambient të sigurt dhe të përshtatshëm për ata që janë të ndjeshëm ndaj alergjive.

Zinxhir për Zhvendosje të Lehtë:

Kellefi i jastikut është projektuar me një krah me zinxhir.

Zinxhiri është i përdorshëm për të lehtësuar zhvendosjen e jastikut, veçanërisht kur është nevojë për të pasuar formën ose pozicionin e tij.

Lavazh i Lehtë:

Mund të lahet lehtësisht në lavatriçe me një temperaturë prej 30 gradë Celsius.

Kjo e bën të përshtatshëm për përdorim të gjatë, duke mundësuar një mirëmbajtje të lehtë dhe të përhershme.

Këto karakteristika bëjnë kellefin e jastikut Kapitone një zgjedhje të mirë për ata që kërkojnë një produkt elegante, komod, dhe të lehtë për t’u mbajtur.

KAPITONE COPIA FEDERA CON ZIP ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Pambuk
Poliester
Ajrosje
Lahet me 30°C
Me zinxhir

  • Veshja Icon

    Pambuk

Kellefi i jastikut Kapitone është një produkt i përbërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe ka disa karakteristika të veçanta që e bëjnë të njëjtën një zgjedhje të mirë për përdorim në ambientin e gjumit. Ja një pershkrim i detajuar për këtë produkt:

Pelhura e 100% Pambuku:

Pelhura e jastikut është e përbërë nga 100% pambuk, ofrojë një prekje të butë dhe komode.

Pambuku është një material natyral që siguron një eksperiencë të këndshme gjatë përdorimit.

Trapuntim i Sipërme:

Pelhura është trapuntuar në të gjithë sipërfaqen e saj.

Kjo karakteristikë i jep një pamje estetike të veçantë dhe mund të shtojë një ndjesi shtesë të komoditetit.

Fibrat Antialergjike të Trapuara në Brendësi:

Brendia e pelhurës është e mbushur me fibrat antialergjike të trapuara.

Ky tip mbushjeje siguron një ambient të sigurt dhe të përshtatshëm për ata që janë të ndjeshëm ndaj alergjive.

Zinxhir për Zhvendosje të Lehtë:

Kellefi i jastikut është projektuar me një krah me zinxhir.

Zinxhiri është i përdorshëm për të lehtësuar zhvendosjen e jastikut, veçanërisht kur është nevojë për të pasuar formën ose pozicionin e tij.

Lavazh i Lehtë:

Mund të lahet lehtësisht në lavatriçe me një temperaturë prej 30 gradë Celsius.

Kjo e bën të përshtatshëm për përdorim të gjatë, duke mundësuar një mirëmbajtje të lehtë dhe të përhershme.

Këto karakteristika bëjnë kellefin e jastikut Kapitone një zgjedhje të mirë për ata që kërkojnë një produkt elegante, komod, dhe të lehtë për t’u mbajtur.

PRODUKTE TË NGJASHME