Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për ata që vuajnë nga alergjitë. Ai është i dizajnuar si një jastik antialergjik, me një mbushje që përbëhet nga fibra antialergjike, ndërsa pelhura është trajtuar me lavander.

Mbushja e këtij jastiku është e përbërë nga fibra antialergjike, e cila është e shumëllojshme dhe ofron një rezistencë të lartë ndaj alergjenëve të përbashkët si akarët e pluhurit dhe polenet. Kjo e bën atë një zgjidhje ideale për ata që vuajnë nga alergjitë ose kanë ndjeshmëri të lartë ndaj substancave alergjike.

Pelhura e jastikut është trajtuar me lavander, një bimë me një arome relaksuese dhe qetësuese. Trajtimi me lavander jep një aromë të butë dhe ndihmon në krijimin e një mjedisi të qetë dhe të relaksuar gjatë gjumit. Lavandera njihet gjithashtu për vetitë e saj të qetësuese dhe për t’i ndihmuar njerëzit të ndjehen më të qetë dhe të përjetojnë një gjumë më të thellë.

Ky jastik ofron një mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të rehatshëm për gjumin tuaj. Aroma e lavanderit dhe cilësitë antialergjike të këtij jastiku e bëjnë atë ideal për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të ndihmuar në relaksimin dhe freskëtinë e trupit dhe mendjes.

Përmbajtja antialergjike dhe trajtimi i pelhurës me lavander e bëjnë këtë jastik një zgjidhje të mirë për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për të përshtatur nevojave të personave me alergji. Ky produkt ofron një përvojë të rehatshme dhe të freskët gjumi, ndihmë në qetësimin e stresit dhe krijimin e një mjedisi të favorshëm për relaksim dhe rikuperim.

LAVANDA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Poliester
Lahet me 30°C
Ajrosje
Përdorim dy ane
Pa zinxhir

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për ata që vuajnë nga alergjitë. Ai është i dizajnuar si një jastik antialergjik, me një mbushje që përbëhet nga fibra antialergjike, ndërsa pelhura është trajtuar me lavander.

Mbushja e këtij jastiku është e përbërë nga fibra antialergjike, e cila është e shumëllojshme dhe ofron një rezistencë të lartë ndaj alergjenëve të përbashkët si akarët e pluhurit dhe polenet. Kjo e bën atë një zgjidhje ideale për ata që vuajnë nga alergjitë ose kanë ndjeshmëri të lartë ndaj substancave alergjike.

Pelhura e jastikut është trajtuar me lavander, një bimë me një arome relaksuese dhe qetësuese. Trajtimi me lavander jep një aromë të butë dhe ndihmon në krijimin e një mjedisi të qetë dhe të relaksuar gjatë gjumit. Lavandera njihet gjithashtu për vetitë e saj të qetësuese dhe për t’i ndihmuar njerëzit të ndjehen më të qetë dhe të përjetojnë një gjumë më të thellë.

Ky jastik ofron një mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të rehatshëm për gjumin tuaj. Aroma e lavanderit dhe cilësitë antialergjike të këtij jastiku e bëjnë atë ideal për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të ndihmuar në relaksimin dhe freskëtinë e trupit dhe mendjes.

Përmbajtja antialergjike dhe trajtimi i pelhurës me lavander e bëjnë këtë jastik një zgjidhje të mirë për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për të përshtatur nevojave të personave me alergji. Ky produkt ofron një përvojë të rehatshme dhe të freskët gjumi, ndihmë në qetësimin e stresit dhe krijimin e një mjedisi të favorshëm për relaksim dhe rikuperim.

PRODUKTE TË NGJASHME