Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Mbushja e brendshme e tij është e dizajnuar me fibra 100% poliester, ndërsa pelhura e jastikut është bërë plotësisht nga poliesteri.

Mbushja antialergjike me fibra 100% poliester është një karakteristikë e rëndësishme e këtij jastiku. Kjo e bën të ideal për personat me alergji, duke minimizuar reagimet alergjike gjatë gjumit. Fibrat e poliesterit janë të cilësisë së lartë dhe nuk përhapin alergjenë, ofruar kështu një mjedis gjumi të pastër dhe të sigurt për të gjithë ata që vuajnë nga alergjitë.

Pelhura e jastikut është e bërë plotësisht nga poliesteri, i cili është një material i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u kujdesur. Pelhura e poliesterit ka një ndjenjë të butë dhe të butë në kontakt me lëkurën. Ajo është e qëndrueshme në deformim dhe e përhap vështirësi të insekteve të dëmshme.

Ky jastik ofron mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të rehatshëm për gjumin tuaj. Ndjenja e tij të butë dhe komoditeti i përgjithshëm i bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për gjumë të qetë dhe relaksuese.

Përbërja e jastikut me fibra antialergjike 100% poliester dhe pelhura 100% poliester e bën atë një zgjidhje të mirë për personat me nevoja të veçanta për higjienë dhe kujdes të lartë ndaj alergjive. Po ashtu, ky produkt është i qëndrueshëm dhe lehtë për t’u kujdesur, duke përshtatur për të plotësuar kërkesat e njerëzve që kërkojnë produkte cilësore dhe të përshtatshme për përdorim afatgjatë.

Ky jastik do të ofrojë një përvojë gjumi të këndshme dhe të shëndetshme, duke ndihmuar që ju të merrni shtrirje dhe freski gjatë gjumit tuaj.

FIBRA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Pambuk
Poliester
Lahet me 30°C
Përdorim dy ane
Ajrosje
Pa zinxhir

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Mbushja e brendshme e tij është e dizajnuar me fibra 100% poliester, ndërsa pelhura e jastikut është bërë plotësisht nga poliesteri.

Mbushja antialergjike me fibra 100% poliester është një karakteristikë e rëndësishme e këtij jastiku. Kjo e bën të ideal për personat me alergji, duke minimizuar reagimet alergjike gjatë gjumit. Fibrat e poliesterit janë të cilësisë së lartë dhe nuk përhapin alergjenë, ofruar kështu një mjedis gjumi të pastër dhe të sigurt për të gjithë ata që vuajnë nga alergjitë.

Pelhura e jastikut është e bërë plotësisht nga poliesteri, i cili është një material i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u kujdesur. Pelhura e poliesterit ka një ndjenjë të butë dhe të butë në kontakt me lëkurën. Ajo është e qëndrueshme në deformim dhe e përhap vështirësi të insekteve të dëmshme.

Ky jastik ofron mbështetje të mirë për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të rehatshëm për gjumin tuaj. Ndjenja e tij të butë dhe komoditeti i përgjithshëm i bën atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për gjumë të qetë dhe relaksuese.

Përbërja e jastikut me fibra antialergjike 100% poliester dhe pelhura 100% poliester e bën atë një zgjidhje të mirë për personat me nevoja të veçanta për higjienë dhe kujdes të lartë ndaj alergjive. Po ashtu, ky produkt është i qëndrueshëm dhe lehtë për t’u kujdesur, duke përshtatur për të plotësuar kërkesat e njerëzve që kërkojnë produkte cilësore dhe të përshtatshme për përdorim afatgjatë.

Ky jastik do të ofrojë një përvojë gjumi të këndshme dhe të shëndetshme, duke ndihmuar që ju të merrni shtrirje dhe freski gjatë gjumit tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME