MemoryMec Shkume është një teknologji e jastikut që përdor materiale viskoelastike për të shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon cirkulimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të relaksohet. Përveç kësaj, ky material rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë konstante të trupit për një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

MecFoam është një shkumë poliuretane e shpërndarë, elastike dhe antialergjike, që ndihmon në mbajtjen e një klime mikro ideale. Përmes gradave të ndryshme të butësisë, jastiku ofron një përgjigje të përsosur për mbështetjen e peshës së trupit, duke siguruar komoditet dhe përshtatje optimale.

Jastiku ka një ajerosje natyrale, e cila është arritur përmes formës së veçantë të prerë në zona të ndryshme të sipërfaqes së jastikut. Kjo lejon që ajri të cirkulojë lirisht në brendësi dhe siguron një ajrosje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Ky jastik me teknologjitë MemoryMec Shkume dhe MecFoam ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Përmes mbështetjes së përshtatshme, masazhit natyral dhe ajerosjes së mirë, ai ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj. Jastiku gjithashtu siguron një klimë të freskët dhe të qetë, duke ju ofruar një gjumë të përshtatshëm dhe të këndshëm.

MEMORY KA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Memory foam
Sfungjer
Përdorim dy ane
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Vrima ajrosje

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

MemoryMec Shkume është një teknologji e jastikut që përdor materiale viskoelastike për të shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon cirkulimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të relaksohet. Përveç kësaj, ky material rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë konstante të trupit për një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

MecFoam është një shkumë poliuretane e shpërndarë, elastike dhe antialergjike, që ndihmon në mbajtjen e një klime mikro ideale. Përmes gradave të ndryshme të butësisë, jastiku ofron një përgjigje të përsosur për mbështetjen e peshës së trupit, duke siguruar komoditet dhe përshtatje optimale.

Jastiku ka një ajerosje natyrale, e cila është arritur përmes formës së veçantë të prerë në zona të ndryshme të sipërfaqes së jastikut. Kjo lejon që ajri të cirkulojë lirisht në brendësi dhe siguron një ajrosje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Ky jastik me teknologjitë MemoryMec Shkume dhe MecFoam ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Përmes mbështetjes së përshtatshme, masazhit natyral dhe ajerosjes së mirë, ai ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj. Jastiku gjithashtu siguron një klimë të freskët dhe të qetë, duke ju ofruar një gjumë të përshtatshëm dhe të këndshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME