Krevati Play Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat kombinon një krevat të plotë me një divan të sigurt në një produkt të vetëm, duke ju ofruar mundësinë për të përdorur hapësirën në mënyrë maksimale në ambientet e shtëpisë suaj.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, i cili ju mundëson të keni një krevat të plotë dhe komod për pushim të mirëfilltë. Në krahun tjetër, ai ju ofron një divan të sigurt në 100%, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për momentet kur dëshironi të relaksoheni ose të pranoni mysafirët tuaj. Gjithashtu, mekanizmi automatik i krevatit Play Sofa ju mundëson të shfrytëzoni hapësirën në mënyrë maksimale, duke i dhënë shtëpisë suaj një aspekt të përsosur.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë rezistent. Pjesa e poshtme e zgares ortopedike është e pajisur me këmbë të montuara, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të përsosur për zgaren dhe të gjithë strukturën e krevatit. Këto këmbë janë të vendosura në anësore të krevatit dhe janë shumë praktike në lëvizje.

Kur hapni krevatin, këto këmbë fillimisht fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik, duke i dhënë krevatit stabilitet të madh në vetvete dhe veçanërisht këmbëve. Kjo siguron një eksperiencë të sigurt dhe të rehatshme për ju gjatë përdorimit të krevatit. Kur krevati zvogëlohet në pozicionin e perdorimit, divani mbyllet automatikisht pa nevojë për ndonjë lëvizje të shtesë. Divani formohet në mënyrë të plotë dhe është shumë komod në madhësi dhe pozicionim.

Divani i krevatit Play Sofa ka një strukturë të plotë të vetën, e cila bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kombinimi i këtyre dy elementëve krijon një sistem të përsosur të krevatit, divanit dhe dollapit në të njëjtën kohë. Kjo zgjidhje e inteligjentë ruajt maksimalisht hapësirën në ambientet e shtëpisë, duke ju lejuar të shfrytëzoni çdo qëndër të saj në mënyrë efikase.

Rrigat e përdorura në krevatin Play Sofa janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe qëndrueshmërinë e tij. Ky material siguron një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për të gjithë strukturën e krevatit.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke ju lejuar të përdorni të njëjtin dhomë për shumë funksione të ndryshme. Krevati është i pozicionuar automatikisht në kështjellën e krijuar për të, duke kursyer hapësirë në ambientet e shtëpisë suaj dhe ofruar një zgjidhje të përsosur për hapesirat e vogla.

Krevati Play Sofa ka një kafaz melamin ose multistrat në të cilin qëndron krevati kur është në pozicion të mbyllur. Ky kafaz siguron që krevati të ruajë formën e tij dhe të mbetet i sigurt dhe i mbrojtur, duke e bërë atë të gatshëm për përdorim kur ju keni nevojë.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale të Krevatit Play Sofa është një zgjidhje e jashtëzakonshme për hapësirat e vogla. Ky produkt kombinon stilin, funksionalitetin dhe komoditetin për të krijuar një eksperiencë të mrekullueshme të gjumit dhe pushimit në shtëpinë tuaj.

Sistemi permban: Zgaren ortopedike, mekanizmin e krevatit, zgaren e divanit, mekanizmin e divanit

Ps: ne cmim nuk eshte e perfshire pjesa e mobilies dhe e divanit (sfungjer + pelhure)

PLAY SOFA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Profil katror
Mekanizem krevati
Levizje mekanike
Mekanizmi divanit
Boje pluhur jo toksike
Kembe levizese e sheshte
Hapje horizontale
Hapje 90°
Mbyllje 90°
Perforcim qendror

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE 90°
  • HAPJE SI DOLLAP

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

  TEKNOLOGJIA E LEVIZJES DIVANIT
  • LEVIZJE AUTOMATIKE

Krevati Play Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat kombinon një krevat të plotë me një divan të sigurt në një produkt të vetëm, duke ju ofruar mundësinë për të përdorur hapësirën në mënyrë maksimale në ambientet e shtëpisë suaj.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, i cili ju mundëson të keni një krevat të plotë dhe komod për pushim të mirëfilltë. Në krahun tjetër, ai ju ofron një divan të sigurt në 100%, duke krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për momentet kur dëshironi të relaksoheni ose të pranoni mysafirët tuaj. Gjithashtu, mekanizmi automatik i krevatit Play Sofa ju mundëson të shfrytëzoni hapësirën në mënyrë maksimale, duke i dhënë shtëpisë suaj një aspekt të përsosur.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë rezistent. Pjesa e poshtme e zgares ortopedike është e pajisur me këmbë të montuara, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të përsosur për zgaren dhe të gjithë strukturën e krevatit. Këto këmbë janë të vendosura në anësore të krevatit dhe janë shumë praktike në lëvizje.

Kur hapni krevatin, këto këmbë fillimisht fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik, duke i dhënë krevatit stabilitet të madh në vetvete dhe veçanërisht këmbëve. Kjo siguron një eksperiencë të sigurt dhe të rehatshme për ju gjatë përdorimit të krevatit. Kur krevati zvogëlohet në pozicionin e perdorimit, divani mbyllet automatikisht pa nevojë për ndonjë lëvizje të shtesë. Divani formohet në mënyrë të plotë dhe është shumë komod në madhësi dhe pozicionim.

Divani i krevatit Play Sofa ka një strukturë të plotë të vetën, e cila bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kombinimi i këtyre dy elementëve krijon një sistem të përsosur të krevatit, divanit dhe dollapit në të njëjtën kohë. Kjo zgjidhje e inteligjentë ruajt maksimalisht hapësirën në ambientet e shtëpisë, duke ju lejuar të shfrytëzoni çdo qëndër të saj në mënyrë efikase.

Rrigat e përdorura në krevatin Play Sofa janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe qëndrueshmërinë e tij. Ky material siguron një bazë të fortë dhe të qëndrueshme për të gjithë strukturën e krevatit.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke ju lejuar të përdorni të njëjtin dhomë për shumë funksione të ndryshme. Krevati është i pozicionuar automatikisht në kështjellën e krijuar për të, duke kursyer hapësirë në ambientet e shtëpisë suaj dhe ofruar një zgjidhje të përsosur për hapesirat e vogla.

Krevati Play Sofa ka një kafaz melamin ose multistrat në të cilin qëndron krevati kur është në pozicion të mbyllur. Ky kafaz siguron që krevati të ruajë formën e tij dhe të mbetet i sigurt dhe i mbrojtur, duke e bërë atë të gatshëm për përdorim kur ju keni nevojë.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale të Krevatit Play Sofa është një zgjidhje e jashtëzakonshme për hapësirat e vogla. Ky produkt kombinon stilin, funksionalitetin dhe komoditetin për të krijuar një eksperiencë të mrekullueshme të gjumit dhe pushimit në shtëpinë tuaj.

Sistemi permban: Zgaren ortopedike, mekanizmin e krevatit, zgaren e divanit, mekanizmin e divanit

Ps: ne cmim nuk eshte e perfshire pjesa e mobilies dhe e divanit (sfungjer + pelhure)

PRODUKTE TË NGJASHME