Zgara ortopedike Venezia është një produkt i ndërtuar me kujdes dhe i përshtatur për të ofruar një përvojë të rehatshme gjatë gjumit tuaj. Ajo është e dizajnuar me një profil hekuri katrore të patentuar, me një trashësi prej 1.2mm për të siguruar stabilitet dhe rezistencë të madhe.

Zgara është e përftuar nga dymbedhjetë rriga të holla multistrat Ahu, të cilat ofrojnë një elasticitet të veçantë. Kjo i jep zgares një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për formën e trupit tuaj gjatë gjumit.

Për të siguruar që zgara të jetë e qëndrueshme dhe të mbajë peshën tuaj me siguri, ajo është e pajisur me dy shina hekuri të vendosura në mes të zgares. Këto shina janë projektuar për të shtuar peshëmbajtjen dhe për të siguruar stabilitetin e zgares në të gjithë sipërfaqen e saj.

Zgara është lyer me bojë të zezë jo-toksike dhe është pjekur në furrë për të siguruar një mbrojtje të zgjatur dhe për të ruajtur cilësinë e saj gjatë kohës.

Profili katror i zgares ka dimensionet 4×3 cm, duke i dhënë zgares një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme. Rrigat multistrat Ahu janë të kapura tek profili i hekurit me një mbeshtjellës plastike, duke ofruar një mbrojtje shtesë dhe ndihmuar në eliminimin e zhurmave të mundshme gjatë përdorimit.

Për të rritur stabilitetin dhe për të siguruar mbeshtetje të përsosur për rrigat, zgara është e pajisur me shina përforcimi të vendosura në mes të zgares. Këto shina kanë dy gomina për të mbështetur rrigat dhe për të eliminuar zhurmën e mundshme gjatë lëvizjes.

Për të përmirësuar përdorueshmërinë, zgara është e paisur me vrima për montimin e sistemit kontenitor. Kjo ju jep mundësinë për të fiksuar zgaren në strukturën e dhelpërve ose shtyllave të krevatit, duke e bërë atë të qëndrueshme dhe të sigurtë në vend.

Zgara ortopedike Venezia është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë komoditet, stabilitet dhe mbështetje optimale për gjumë të shëndetshëm.

VENEZIA CON PIEDI LATERALE

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Profil katror
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Perforcim qendror
Vrima kontenitori
Guaina plastike
Boje pluhur jo toksike
Kembe
Tapa plastike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE E FIKSE

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Zgara ortopedike Venezia është një produkt i ndërtuar me kujdes dhe i përshtatur për të ofruar një përvojë të rehatshme gjatë gjumit tuaj. Ajo është e dizajnuar me një profil hekuri katrore të patentuar, me një trashësi prej 1.2mm për të siguruar stabilitet dhe rezistencë të madhe.

Zgara është e përftuar nga dymbedhjetë rriga të holla multistrat Ahu, të cilat ofrojnë një elasticitet të veçantë. Kjo i jep zgares një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për formën e trupit tuaj gjatë gjumit.

Për të siguruar që zgara të jetë e qëndrueshme dhe të mbajë peshën tuaj me siguri, ajo është e pajisur me dy shina hekuri të vendosura në mes të zgares. Këto shina janë projektuar për të shtuar peshëmbajtjen dhe për të siguruar stabilitetin e zgares në të gjithë sipërfaqen e saj.

Zgara është lyer me bojë të zezë jo-toksike dhe është pjekur në furrë për të siguruar një mbrojtje të zgjatur dhe për të ruajtur cilësinë e saj gjatë kohës.

Profili katror i zgares ka dimensionet 4×3 cm, duke i dhënë zgares një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme. Rrigat multistrat Ahu janë të kapura tek profili i hekurit me një mbeshtjellës plastike, duke ofruar një mbrojtje shtesë dhe ndihmuar në eliminimin e zhurmave të mundshme gjatë përdorimit.

Për të rritur stabilitetin dhe për të siguruar mbeshtetje të përsosur për rrigat, zgara është e pajisur me shina përforcimi të vendosura në mes të zgares. Këto shina kanë dy gomina për të mbështetur rrigat dhe për të eliminuar zhurmën e mundshme gjatë lëvizjes.

Për të përmirësuar përdorueshmërinë, zgara është e paisur me vrima për montimin e sistemit kontenitor. Kjo ju jep mundësinë për të fiksuar zgaren në strukturën e dhelpërve ose shtyllave të krevatit, duke e bërë atë të qëndrueshme dhe të sigurtë në vend.

Zgara ortopedike Venezia është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë komoditet, stabilitet dhe mbështetje optimale për gjumë të shëndetshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME