Krevat me levizje elektike Verona,

Ky produkt është një krevat me levizje, i cili ofron komoditet dhe përshtatje të lartë sipas preferencave personale të përdoruesit. Krevati ka dy pjesë të ndara që ngrihen me anë të telekomandës: pjesa e sipërme e shpinës dhe pjesa e këmbëve.

Pjesa e shpinës e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme deri në 70 gradë, që lejon përdoruesin të ngrijë sipër tërë pjesën e sipërme të trupit, duke ofruar një pozicion të përshtatshëm për të lexuar, shikuar, parë televizorin, ose biseduar. Ngjitja e ndryshueshme e pjesës së shpinës siguron që përdoruesi të mund të zgjedhë këndin më të përshtatshëm për veten.

Po ashtu, pjesa e këmbëve e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme të ngulitur në 20 gradë, që ofron mundësinë për të ngjitur këmbët lart, duke ulur presionin e gjakut në këmbë, dhe ofruar ndihmë për qëndrimin ose uljen e përgjithshme.

Ky produkt është i paisur me një motorr i cili funksionon me anë të korentit, ku bën të mundur lëvijen e pjesëve të krevatit në komoditet të plotë, dhe pa patur nevojë për dikë që të shoqërojë sepse motori realizon totalisht lëvizjen me anë të telekomandës

Kontrollimi i dy pjesëve të krevatit bëhet lehtësisht me anë të telekomandës, duke ofruar përdoruesit mundësinë për të ndryshuar pozicionin e krevatit sipas preferencave të tyre, duke bërë që përvoja e gjumit të jetë më komode dhe relaksuese.

Krevatit ka edhe një bllokuës që parandalon rënien e dyshekut ndërkohë që krevati leviz, duke garantuar siguri dhe stabilitet gjatë përdorimit.

Rrigat e krevatit janë multistrat ahu, ofrojnë mbështetje të qëndrueshme dhe sigurojnë qëndrueshmëri për krevatin, shumë higjenike dhe te forta.

Krevati është i paisur me katër këmbe, të cilat montohen fare lehte

Këto janë karakteristikat kryesore të këtij produkti të cilat ofrojnë një eksperiencë të përmirësuar të gjumit dhe komoditetit, duke i lejuar përdoruesit të kujdesen për shëndetin e tyre gjatë gjumit dhe të personalizojnë pozicionin e krevatit sipas nevojave të tyre.

VERONA 40X30

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Levizje shpina
Levizje kembet
Rriga te dyfishta
Ngritje 70°
Ngritje 20°
Rregjistrues fortesie
Motorr
Telekomand
Stafa
Kembe
Tapa plastike
Boje pluhur jo toksike

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  LARTESI
  • H 30 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE ME LEVIZJE TEK KOKA DHE TEK KEMBET

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • NGRITJE NGA PJESA E KEMBEVE 20°
  • NGRITJE NGA PJESA E SHPINES 70°

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA ME AMORTIZATOR
  • RRIGA ME PERFORCIM NE PJESEN LOMBARE
  • RRIGA TE NGUSHTA

Krevat me levizje elektike Verona,

Ky produkt është një krevat me levizje, i cili ofron komoditet dhe përshtatje të lartë sipas preferencave personale të përdoruesit. Krevati ka dy pjesë të ndara që ngrihen me anë të telekomandës: pjesa e sipërme e shpinës dhe pjesa e këmbëve.

Pjesa e shpinës e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme deri në 70 gradë, që lejon përdoruesin të ngrijë sipër tërë pjesën e sipërme të trupit, duke ofruar një pozicion të përshtatshëm për të lexuar, shikuar, parë televizorin, ose biseduar. Ngjitja e ndryshueshme e pjesës së shpinës siguron që përdoruesi të mund të zgjedhë këndin më të përshtatshëm për veten.

Po ashtu, pjesa e këmbëve e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme të ngulitur në 20 gradë, që ofron mundësinë për të ngjitur këmbët lart, duke ulur presionin e gjakut në këmbë, dhe ofruar ndihmë për qëndrimin ose uljen e përgjithshme.

Ky produkt është i paisur me një motorr i cili funksionon me anë të korentit, ku bën të mundur lëvijen e pjesëve të krevatit në komoditet të plotë, dhe pa patur nevojë për dikë që të shoqërojë sepse motori realizon totalisht lëvizjen me anë të telekomandës

Kontrollimi i dy pjesëve të krevatit bëhet lehtësisht me anë të telekomandës, duke ofruar përdoruesit mundësinë për të ndryshuar pozicionin e krevatit sipas preferencave të tyre, duke bërë që përvoja e gjumit të jetë më komode dhe relaksuese.

Krevatit ka edhe një bllokuës që parandalon rënien e dyshekut ndërkohë që krevati leviz, duke garantuar siguri dhe stabilitet gjatë përdorimit.

Rrigat e krevatit janë multistrat ahu, ofrojnë mbështetje të qëndrueshme dhe sigurojnë qëndrueshmëri për krevatin, shumë higjenike dhe te forta.

Krevati është i paisur me katër këmbe, të cilat montohen fare lehte

Këto janë karakteristikat kryesore të këtij produkti të cilat ofrojnë një eksperiencë të përmirësuar të gjumit dhe komoditetit, duke i lejuar përdoruesit të kujdesen për shëndetin e tyre gjatë gjumit dhe të personalizojnë pozicionin e krevatit sipas nevojave të tyre.

PRODUKTE TË NGJASHME