SOFT CARE

Pëlhura mbuluese “Soft Care” zë vend në tregun e tekstilit dhe të mbulimeve të gjumit, duke ofruar një zgjedhje të veçantë për personat që kërkojnë një ndjesi të butë dhe të rehatshme në çarçafët dhe mbulimet e tjera të gjumit. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të “Soft Care”: Materiali i Viskozës: “Soft Care” është… Continue reading SOFT CARE

MULTISTRAT AHU

Multistrati i drurit është një material të cilin përdoret gjerësisht në ndërtimin e mobiljeve dhe projektet e ndryshme të dizajnit dhe ndërtimit. Ky material është i njohur për fleksibilitetin dhe përshtatshmërinë e tij për dizajne të ndryshme dhe aplikacione të ndryshme. Këtu janë disa karakteristika dhe përdorime të multistratit të drurit: Shtresat e Drurit: Multistrati… Continue reading MULTISTRAT AHU

CELIK SPECIAL

Celiku special është një lloj materiali të cilin përdoret në shumë fusha të inxhinierisë dhe ndërtimit për shkak të cilësive të tij të jashtëzakonshme të fortësisë, rezistencës dhe qëndrueshmërisë në kushte të ndryshme. Ky lloj celiku është i quajtur “special” për shkak të kompozitës së tij kimike të veçantë dhe të trajtimit termik të posaçëm… Continue reading CELIK SPECIAL

Mendafsh

Mendafshi” (nga anglishtja “velvet”) është një lloj materiali që mund të përdoret për të krijuar produkte të veçanta, të shkëlqyera dhe të buta. Mendafshi është një material i shtruar me një sipërfaqe të butë dhe me shkëlqim, ndjehet e ngrohtë kur preket dhe është i njohur për prekjen e tij të butë dhe pamjen e… Continue reading Mendafsh

Lino

Linoni është një material natyral e tërësisht bimore që bëhet nga fibra të ndryshme të luleshtrydhes (Linum usitatissimum). Ky material është i njohur për veshjet dhe tekstilet e tij të lehta, të freskëta dhe të shtrënguara. Këtu është një përshkrim i përgjithshëm për linonin: Linoni: Burimi dhe historiku: Linoni është një material i prodhuar nga… Continue reading Lino

WF4 Dry System

WF4 Dry System është një sistem i përkryer për pastrimin dhe larjen e tapetit dhe shqyrtimit të sipërfaqes. Kjo teknologji është krijuar nga prodhuesi i teknologjisë së pastrimit “WF4” dhe është një metodë inovative e larjes së tapetit që përdor një sistem të thatë dhe të avancuar për të hequr pluhurin, mbeturinat dhe ndotjet nga… Continue reading WF4 Dry System

Waterlily

Waterlily është një material sintetik i quajtur gjithashtu “spuma e lulediellit” ose “spuma e ujit”. Është një material inovativ dhe i ri i përdorur në prodhimin e dyshekëve dhe jastëkëve për të ofruar komfort dhe mbështetje të mirë gjatë gjumit. Waterlily është një material celular me qeliza të hapura të prodhuara nga poliuretani. Ky material… Continue reading Waterlily

Simalfa

Simalfa është një markë tregtare e një lloj specifik të gllue poliuretanike që përdoret për bashkimin dhe lidhjen e materialeve të ndryshme, si druri, metali, plastikë dhe shumë më tepër. Është një lloj gllue të cilit i nevojitet aktivizimi me ajër të kompresuar për të krijuar një shtrat prej spume që formohet dhe bashkon materialin… Continue reading Simalfa

Aquapur

Aquapur është një markë tregtare e përdorur për të përshkruar një gamë të produkteve të kujdesit të shtëpisë dhe të higjienës. Këto produkte përfshijnë artikuj për pastrimin, lajthitjen dhe kujdesin e rrobat, kujdesin për shtëpinë, kujdesin personal dhe më shumë. Produktet Aquapur janë të njohura për cilësinë e tyre dhe për ofrimin e zgjidhjeve të… Continue reading Aquapur

Silver Foam

Silver foam është një produkt që përdoret në kujdesin e plagëve dhe ënjtjeve në mjekësi. Kjo lloj fashëmburrjeje e përmban së brendshmi një shtresë të vogël me jon argjendi, e cila mund të jetë e mbështjellur me një material absorbues të lagështisë. Përfitimet e argjendit në trajtimin e plagëve janë të shumta. Argjendi ka një… Continue reading Silver Foam