• Home
  • Air 3D System

Air 3D System

Sistemi AIR 3D është një karakteristikë e veçantë e pëlhurave të tapicerisë që ka për qëllim të sigurojë një qarkullim më të mirë të ajrit në sipërfaqen e pëlhurës. Kjo teknologji përdor një strukturë tre-dimensionale të quajtur “3D SPACE” për të lejuar pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Këtu janë disa detaje të mëtejshme mbi sistemin AIR 3D:

 

Rriza perimetri: Ky është një element i vendosur në perimetër të pëlhurës që ka një dizajn specifik për të marrë frymë. Kjo rrizë lejon qarkullimin e ajrit nëpër pëlhurë, duke ndihmuar në regjulimin e temperaturës dhe lagështisë në sipërfaqen e tapicerisë.

 

Dorga: Pëlhurat me sistemin AIR 3D përdorin një material dorge për të krijuar hapësirat dhe kanale për qarkullimin e ajrit. Kjo ndihmon në rregullimin e temperaturës dhe lagështisë, duke krijuar një ambient më të freskët dhe të rehatshëm për përdoruesin.

 

Teknologjia 3D SPACE: Kjo teknologji përdor një strukturë tre-dimensionale në pëlhurë për të lejuar pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo ndihmon në ruajtjen e formës dhe përparësive të pëlhurës në të gjatësi të gjatë kohore, duke e bërë atë më rezistente dhe të qëndrueshme.

 

Sistemi AIR 3D ofron avantazhe në pëlhurat e tapicerisë duke siguruar një qarkullim më të mirë të ajrit dhe një reagim të mirë ndaj shtypjes. Kjo ndihmon në krijimin e një ambienti të freskët, të rehatshëm dhe të përshtatshëm për përdoruesit.